Tincabesti 2
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- misu_sipanu
- Veteran
Re: Tincabesti 2
Evident,a intrat si la Tincabesti in bataie,regulamantul a ramas acelasi ca si taxa.Fir intins!
Va rog sa mai dati o data ( cine a foast de curand ) relatii despre regulament si conditii pe Tancabesti 2, pt ca am auzit de la cineva care a fost sapt asta, ca a dat 100 lei 12 ore ???? si a trebuit sa elibereze si crapul de 2 kg....
- Ion Mironov
- Partener
costi_costi scrie:Va rog sa mai dati o data ( cine a foast de curand ) relatii despre regulament si conditii pe Tancabesti 2, pt ca am auzit de la cineva care a fost sapt asta, ca a dat 100 lei 12 ore ???? si a trebuit sa elibereze si crapul de 2 kg....
poi asa e.....100 ron 12 ore 7 kg parca
si doar pe malul cu restaurantul....pe partea cealalta numai abonatii
4 scule ce e sub 2 kg se elibereaza ce e peste se ia acasa in limita cantitatii admise....ce e peste 5 cred ca se elibereaza....
ce am auzit si eu......fir intins
Nu mai inteleg nimic......ramane doar sa dau maine o fuga pana acolo si voi afla sigur cum sta treaba
merci mult Johny
merci mult Johny
70 Ron C&R 12 ORE
100 Ron /12 ORE , se retine 5 kg , intre 500 g si 3 Kg.
Asta este regulamentul corect.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- Ion Mironov
- Partener
Teddy scrie:70 Ron C&R 12 ORE
poi si de ce ia zis sa dea drumul la ala de 2 kg?
Depinde cand a fost, in martie sau aprilie cand am fost eu cu Misu se elibera salonta neconditionat. Pe urma au revenit, si se poate retine si salonta.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Teddy scrie:70 Ron C&R 12 ORE
Da asa este, e corect Teddy, am venit acum 10 min de acolo. Am vb cu un pescar doi pe balta, erau putin dezamagiti dar in general aveam cam 2-3 bucati fiecare intre 0.5 si 2 kg, un singur baiat mi-a spus ca luase pe la 9 dim un crap la 8 kg dar era cam afumat omu'....sper sa am si eu norocul de cateva bucati saptamana viitoare
Tancabesti 2
Astazi a fost prima mea iesire la crap ....trebuie sa recunosc ca am fost praf " pulbere fina ", am dat cu trei lansete din care doua pe porumb si una pe boiles solubil de la senzor. In primul rand trebuie sa va spun ca nu am nadit decat cu 0.5 kg de boiles, mare greseala, prea putin cred....ce este curios ca nu au fost prezentari nici la cei de pe langa mine, cu doua exceptii, unu un ciortan si altul un crap pe la vreo' 4 kg....pe la ora 15 am bagat o lanseta pe viermusi si am reusit sa nu plec de acolo fara sa-i vad si eu coada....un caras la vreo 300 gr ....rusinos din partea mea....daca aveti ceva indicatii sau sugestii referitor la balta asta, va rog nu ezitati sa ma scoliti
ps - scuze ca nu mai scriu despre balta, dar cred ca toata lumea o stie
ps - scuze ca nu mai scriu despre balta, dar cred ca toata lumea o stie
- jila pitis
- senior
anul asta a fost cineva la tancabesti?
Am dat cautare pentru siteul de la Tancabesti si nu am gasit...stie cineva care este site-ul lor?
http://www.tancabesti.ro/index.htmlAmsterdamer scrie:Am dat cautare pentru siteul de la Tancabesti si nu am gasit...stie cineva care este site-ul lor?