Salutare tuturor. Va rog sa va dati cu parerea pentru aceste 2 bete.....care e mai bun, si in acelsi timp, recomandat pentru un nivel mediu de pescar. Betele vor fi dotate cu PL-865...pretul l-am gasit asemanator....
Sert Karax vs Carp Eliminator ES 3,60M/3,5LB CORMORAN aici http://www.cricosfishing.ro/lans2buccar ... p-107.html
Va multumesc pentru ajutor.
Sert Karax vs Carp Eliminator ES
Moderatori: gor965, florentiniuga
-
- senior
Sert Karax vs Carp Eliminator ES
"Well done is better than well said" Benjamin Franklin
- Driscu Radu
- senior
Re: Sert Karax vs Carp Eliminator ES
Din cate am vazut eu cormoranu are coada mai lunga e posibil sa te ajute la aruncat, ca tip de mufare as merge pe sert(mufare inversa se spune ca e mai sigura),calitativ sunt asemantoare, pret/ calitate/cosmetica, fara sa le pui mulinetele pe ele va fii cam greu de ales.
-
- senior
pai, ca mulinete, prin PL-865 vroiam sa spun Powerline 865 de la OKUMA...
- Driscu Radu
- senior
Daca ai mulineta dute la un magazin preferabil care ambele lansete si mulineta si testeaza pe viu, pot spune din propria experienta ca de exemplu un helicon 5600nf care am eu se echilibreaza mult mai bine cu un 3,9m decat cu 3,6 pe care il am in prezent.Pl de la okuma se aseamana mult cu heliconul, ma refer la greutate, marime tambur, capacitatea de incarcare.
-
- senior
din pacate un magazin care sa le aiba real pe ambele.....nu am gasit....Sert se echilibreaza foarte bine cu PL-865, l-am testat pe viu....insa pe cel de la cormoran nu il stiu pe viu, de aceea a intreb, poate l-ai avu macar o data pe ambele.....
Driscu Radu scrie:Daca ai mulineta dute la un magazin preferabil care ambele lansete si mulineta si testeaza pe viu, pot spune din propria experienta ca de exemplu un helicon 5600nf care am eu se echilibreaza mult mai bine cu un 3,9m decat cu 3,6 pe care il am in prezent.Pl de la okuma se aseamana mult cu heliconul, ma refer la greutate, marime tambur, capacitatea de incarcare.
- Driscu Radu
- senior
Aici daca ai o certitudine la potrivire ma refer la ansamblu karax-okuma poti sa ei karaxul.Totusi ar trebui sa se potriveasca si cormoranu greutatea dintre cele 2 lansete este minima
-
- senior
Gata. Am comandat Karax....sper sa nu imi para rau.....Multumesc Radu pentru ajutor. Oricum, atata timp cat nu am simtit Carp Eliminator in mana, ramane totusi o curiozitate legata de comparatia dintre ele.