vand echipament crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: vand echipament crap
Vreau un pret pentru cele 3 lansete fox 3,90,3,25 lbs folosite un sezon si echipate cu mulinete attak de 6500.daca se poate.MERSI ANTICIPAT
**==Fir Intis !
- butuc_alexandru
- senior
salut
daca te hotarasti sa vinzi si la bucata ma intereseaza un pret pt sacii de pastrare
daca te hotarasti sa vinzi si la bucata ma intereseaza un pret pt sacii de pastrare
Salut,
Daca le vinzi pe bucati as vrea si eu mulinetele attack 6500,faci nun pret la toate si vorbim.Nr meu de tel 0746-919633.
Daca are cineva de vanzare asemenea mulinete m-ar interesa.
Toate cele bune.
Daca le vinzi pe bucati as vrea si eu mulinetele attack 6500,faci nun pret la toate si vorbim.Nr meu de tel 0746-919633.
Daca are cineva de vanzare asemenea mulinete m-ar interesa.
Toate cele bune.
-
- Veteran
fa-mi te rog un pret pe toate.astept raspuns
Salutare, daca cumva te decizi sa vinzi la bucata m-ar interesa si pe mine:
rod pod laser fish trepied,foarte rezistent arata f bine nou senzori energo team 3 buc,swingere k carp 3 buc,picheti bronz profesionali 6 buc
rod pod laser fish trepied,foarte rezistent arata f bine nou senzori energo team 3 buc,swingere k carp 3 buc,picheti bronz profesionali 6 buc
- banuta george
- membru activ
Salutare
Ma intereseaza urmatoarele :
"ansamblu marker korda modelul nou nefolosite si cu tub de protectie k carp,masuta monturi x2,korda krusha mare,cobra easy stik korda nou"
"cutie crap complecta,carlige fox korda etc.,inaintasi textil cu camasa,led core accesorii diverse toate marca korda si fox"
Multumesc
Cu respect
GEo
Ma intereseaza urmatoarele :
"ansamblu marker korda modelul nou nefolosite si cu tub de protectie k carp,masuta monturi x2,korda krusha mare,cobra easy stik korda nou"
"cutie crap complecta,carlige fox korda etc.,inaintasi textil cu camasa,led core accesorii diverse toate marca korda si fox"
Multumesc
Cu respect
GEo
ma intereseaza oferta, pachetul intreg. Mai este de actualitate ?