Desfasurare, Standuri ,Rezultate - Cupa Primaverii MV2 2010
Moderator: florentiniuga
Re: Desfasurare, Standuri ,Rezultate - Cupa Primaverii MV2 2010
Bravo domnilor, felicitari
I Fish. Therefore I am.
Care a fost valoarea in bani a premiilor loc 1,2 si 3? Alte premii? Ceva mentiuni?
Ocroteste natura, merita!
- cristian505ro
- Veteran
Maty, sincere felicitari tie, lui Costica Buhac si feciorului! La fel si pentru Paraschiv & Nelu, ca si pentru clujeni. V-am urmarit cu sufletul la gura, a fost tare palpitant!Maty scrie:Multumesc ptr felicitari, modului minunat in care a fost organizat acest concurs, precum si Dl Petcu Victor pe care il felicit in mod special ptr implicare si balta sa M.V.2.
Cristian Bebesel
- Madalin Dirla
- Veteran
Felicitari tuturor participantilor si in special castigatorilor!!!cristian505ro scrie:Maty, sincere felicitari tie, lui Costica Buhac si feciorului! La fel si pentru Paraschiv & Nelu, ca si pentru clujeni. V-am urmarit cu sufletul la gura, a fost tare palpitant!Maty scrie:Multumesc ptr felicitari, modului minunat in care a fost organizat acest concurs, precum si Dl Petcu Victor pe care il felicit in mod special ptr implicare si balta sa M.V.2.
dl. Cristian,ati vrut sa spuneti brasoveni ??????
- cristian505ro
- Veteran
Madalin, sunt Cristi, fara dl., ce naiba. Eu m-am referit la locul 3 ( standul 5 parca) adica : Balas Istvan-Lukacs. Daca sunt din Bv. si eu i-am facut din Cj. imi cer scuze.Madalin007 scrie: dl. Cristian,ati vrut sa spuneti brasoveni ??????
Cristian Bebesel
- pista brasov
- junior
nici o problema Cristi,nu esti primul. Noi am inteles cui au fost adresate felicitarile si-ti multumim! Cind botezi dai un miel,la faza asta cred ca dai un vitel pe protap
- robertpescar
- senior
felicitari castigatorilor!
- cristian505ro
- Veteran
Cam asa, se rezolva, cine stie poate ne vom intalni si ma ocup eu de gratar. Numai bine!pista brasov scrie: nici o problema Cristi,nu esti primul. Noi am inteles cui au fost adresate felicitarile si-ti multumim! Cind botezi dai un miel,la faza asta cred ca dai un vitel pe protap
Cristian Bebesel
Aproape 1000 kg de peste la padure si doar 37 kg in fata?! Ce concurs echilibrat!!!... . Cu schimbare de peg-uri la jumatatea concursului sau cu sectoare nu ar fi fost mai bine?
PS: Florentine, ai avut dvd-uri cu filme la tine?
- IULIAN C
- carpZone team
Nu,nu filme,am avut doar relatari de la standurile de la padure si ...eu unul am ajuns chel acasa ca am facut tot concursul cam asaAmsterdamer scrie:Aproape 1000 kg de peste la padure si doar 37 kg in fata?! Ce concurs echilibrat!!!... . Cu schimbare de peg-uri la jumatatea concursului sau cu sectoare nu ar fi fost mai bine?
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Iuliane , vezi ca am vorbit cu Dan si la urmatorul concurs o sa se premieze si ultimul loc cu "lingura de lemn"