Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
primele capturi de la belin. in sfarsit am spart gheata
4 buc la aproximativ 2 kg
pt doritori: luni sau marti vor sa populeze. nu pot sa merg si eu ca ma duc la soacra-mea sa fac pastele acolo
DAR MA INTORC!
DAR MA INTORC!
Sorin pe 5 si pe 6 merg dak vrei sa vii.Ce zici facem o iesire poate vine toata echipa
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
PENTRU johnnybv8 ASA am auzit si eu ca au populat la cismasu cu platica crap si caras dar cei din bod pe care ii stiu si frecventeaza nu au prins nimica nimica acolo cica nu mananca.....
pentru mateoo cand populeaza la vadu si eu vreau sa merg marti sa imi incerc norocu .
mi-a placut faza de la poarta ce ai povestit-o )))))))))
pentru mateoo cand populeaza la vadu si eu vreau sa merg marti sa imi incerc norocu .
mi-a placut faza de la poarta ce ai povestit-o )))))))))
nu pot sa merg atunci ca am treba la serviciu. dupa 15 cand vin de la buc.
Nui nik...eu tot ma duc
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
La Multi Ani celor care isi serbeaza astazi ziua de nume.(In special Florin)
-
- Veteran
multumescOvidiuBV scrie:La Multi Ani celor care isi serbeaza astazi ziua de nume.(In special Florin)
Florin trebuie sa vorbesc ceva cu tine.cand intri pe mess da-mi un buzz
cat mai e taxa pe la bein la popescu, chiar trage crapul?mersi
zi florine ai prin ceva in afar de salau ala? adi de pe lamaitei
-
- Veteran
salut adi da am prins 5 crapi si salaul asta dar eu am fost multumit mai mult de salauadytz scrie:zi florine ai prin ceva in afar de salau ala? adi de pe lamaitei
Ultima oară modificat 29 Mar 2010, 19:02 de către davidnicolaie, modificat 1 dată în total.
-
- Veteran
apropo dute zilele astea la pescuit ca a bagat azi peste iarasi.taxa e 450 de mii ca anul trecut 24 de ore.o saptamana chiar trage crapul calumea.adi dai un semn cand citesti mesajuladytz scrie:zi florine ai prin ceva in afar de salau ala? adi de pe lamaitei
deci sa inteleg ca a populat la belin,la cismasu si aia o ardeau aiurea ca au populat dar nimeni nu a prins nimica iar la vadu cica azi stie cineva ceva eu maine dimineata vreau sa ma duc sa fac un gratar acolo nu ca s aprind peste si am metoda sa imi iau toate sculele nu trebuie sa car il pun pe mosu de la poarta sa mi le duca