Ok, mercy,eram doar curios, sa nu mi-o iei in nume de rau. In ceea ce priveste data concursului, eu sunt de parere sa nu o schimbi,unii mai suntem inscrisi si la alte concursuri unde am platit. Referitor la starea drumului poate ar trebui sa sugerezi patronului baltii sa toarne pietris pe portiunile anevoioase. Stiu ca nu e usor, dar cred ca e interesul comun si al administratiei baltii si al clubului CZ ca accesul sa fie cat mai lejer, asta insemnand pescari multi pe viitor.serban_31 scrie: Este prima populare pana la concurs mai au loc inca doua si pe filmulet este doar unul din bazine; la primul bazin eu am facut poze ca a filmat Lucica.
Cupa memoriala "GABI NEAMTU" ed 1 _ 9-11 aprilie
Moderator: florentiniuga
- cristian505ro
- Veteran
Re: Cupa memoriala "GABI NEAMTU" ed 1 _ 9-11 aprilie
Cristian Bebesel
Poze cu singurul peste prins sambata.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
E! asa exemplar mai zic si eu ! Imi cer scuze pentru comentul de mai devreme cu "din zvonuri 1 vazut doar de cel care l-a prins" . Acum l-am vazut si eu
eu am fost fericitul castigator.....ca la loz..prin noroc au mai fost trasaturi dar stateam la distanta de "scule",ma jucam cu undita la caras...
Ce te mai lauzi, te vad eu la concurs nu acumAndu105 scrie:eu am fost fericitul castigator.....ca la loz..prin noroc au mai fost trasaturi dar stateam la distanta de "scule",ma jucam cu undita la caras...
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
serban_31 scrie:Ce te mai lauzi, te vad eu la concurs nu acumAndu105 scrie:eu am fost fericitul castigator.....ca la loz..prin noroc au mai fost trasaturi dar stateam la distanta de "scule",ma jucam cu undita la caras...
1.Dupa cum arata cred ca nu este punctabil....
2. este posibil sa fi avut aparatul foto setat gresit ?25.03.2010 a fost joi )))))))))))))
nu ma laud ma..este plictiseala de la munk.
gabriel..este aparatu prietenului meu...si nu prea le are cu tehnologia..sincer nici eu nu mi setez aparatul foto (lenea)
gabriel..este aparatu prietenului meu...si nu prea le are cu tehnologia..sincer nici eu nu mi setez aparatul foto (lenea)
Intrebare importanta: se poate nadii numai de pe mal? Astept raspuns si voi mentiona de ce am intrebat
Ocroteste natura, merita!
- cristian505ro
- Veteran
Din ce inteleg eu la punctul 13 din regulament, numai de pe mal :iorgu scrie:Intrebare importanta: se poate nadii numai de pe mal? Astept raspuns si voi mentiona de ce am intrebat
13. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara din stand.
Cristian Bebesel
In timpul concursului nadirea se face exclusiv din stand.iorgu scrie:Intrebare importanta: se poate nadii numai de pe mal? Astept raspuns si voi mentiona de ce am intrebat
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Ideea era sa nadim de pe mal in dreptul standului nostru, dar de pe celalat mal. Cred ca ramane numai o idee. Alta data am pus-o in practica si a dat rezultate excelente. Standul nostru nu este pana in malul opus? Puneti-ma la punct ferm, sa nu deviez, va rog. Nu le am cu regulamentele de concurs si cred ca bat campii
Ocroteste natura, merita!
- dalungulesei
- Veteran
As vrea sa revin putin la ceea ce scria colegul meu de echipa Gabriel , si sa va propun si eu la randul meu amanarea acestui concurs cu cel putin trei saptamani , avand in vedere popularea recenta,vremea neprietenoasa,si nu in ultimul rand capturile ''impresionante'' de la partida de pescuit din data de 27.03.2010.
Totodata as vrea sa rog organizatorii acestui concurs sa rezolve problema drumului de acces pe balta pana la data organizarii
concursului (oricare ar fi aceasta).
Cred ca ar prinde bine inca un antrenament inaintea concursului pentru participanti , in idea in care vom ajunge la un consens privind amanarea acestui concurs , ce parere aveti stimati colegi , poate in felul acesta ne facem o idee despre aceasta balta ?
Asteptam parerile participantilor la concurs in aceasta privinta.
Cu stima,
Totodata as vrea sa rog organizatorii acestui concurs sa rezolve problema drumului de acces pe balta pana la data organizarii
Cred ca ar prinde bine inca un antrenament inaintea concursului pentru participanti , in idea in care vom ajunge la un consens privind amanarea acestui concurs , ce parere aveti stimati colegi , poate in felul acesta ne facem o idee despre aceasta balta ?
Cu stima,
Nea Iorgule ,standul de pescuit e zona de pe mal(o suprafata de teren) pe care ti-o atribuie organizatorul ! Matale faci referire la culoarul de pescuit ,care se poate intinde pana pe malul opus insa doar cand vine vorba de luciul de apa (cu referire la zona sau directiile de pescuit ). Poate doar daca era permis plantatul aveai voie sa mergi si sa nadesti de pe malul celalalt !iorgu scrie:Ideea era sa nadim de pe mal in dreptul standului nostru, dar de pe celalat mal. Cred ca ramane numai o idee. Alta data am pus-o in practica si a dat rezultate excelente. Standul nostru nu este pana in malul opus? Puneti-ma la punct ferm, sa nu deviez, va rog. Nu le am cu regulamentele de concurs si cred ca bat campii
- Madalin Dirla
- Veteran
O parte din noi mai suntem inscrisi si la alte concursuri unde am platit avansuri ............deci , pe mine nu ma avantajeaza amanarea datei.dalungulesei scrie:As vrea sa revin putin la ceea ce scria colegul meu de echipa Gabriel , si sa va propun si eu la randul meu amanarea acestui concurs cu cel putin trei saptamani , avand in vedere popularea recenta,vremea neprietenoasa,si nu in ultimul rand capturile ''impresionante'' de la partida de pescuit din data de 27.03.2010.
Cu stima,
Fire tensionate!!
- cristian505ro
- Veteran
O parte din noi mai suntem inscrisi si la alte concursuri unde am platit avansuri ............deci , pe mine nu ma avantajeaza amanarea datei.
Fire tensionate!![/quote]
Subscriu si eu, cum am afirmat de altfel mai sus, tot din aceleasi motive. Sa ramana aceeasi data.
Fire tensionate!![/quote]
Subscriu si eu, cum am afirmat de altfel mai sus, tot din aceleasi motive. Sa ramana aceeasi data.
Cristian Bebesel