pareri despre hakuyo
Moderatori: gor965, florentiniuga
- misu_sipanu
- Veteran
Re: pareri despre hakuyo
Sint mai usoare ca mtx 390,4lbs parca cunosc momitoarele alea
- Madalin Dirla
- Veteran
Sunt mai grele cu 40 g,dar este justificata greutatea,de momitoare toata stima tie si lui Johny.misu_sipanu scrie:Sint mai usoare ca mtx 390,4lbs parca cunosc momitoarele alea
Sa auzim numai de bine Mishane!!
Salutare
Sistemul baitruner merge la orice mulineta care nu are acest sistem??
Mersi!
Sistemul baitruner merge la orice mulineta care nu are acest sistem??
Mersi!
Ultima oară modificat 28 Mar 2010, 20:20 de către Gabriel, modificat 1 dată în total.
Fir intins!
Multumesc D-lui Dan Mitranescu pt. raspuns si celorlalti.Stima
@ The Lord Of The Pots
Ce se mai aude cu Hakuyo din 3, ca aici gasesc doar "sticks-uri" ?
- Dan Mitranescu
- Partener
Acum am ajuns de la concursul de la Moara.Amsterdamer scrie:@ The Lord Of The Pots
Luni intru in cel de la Tancabesti (pe loturi) ...Sunt putin rupt de "realitate"
Lansetele sunt in Bucuresti si sper ca saptamana viitoare sa le am in magazin.
Detalii de ansamblu am sa pun pe site imediat ce vad lansetele.
Domnule Mitranescu sau pentru cei de pe acest topic eu sunt din cj si as vrea sa stiu daca exista vreun magazin din ch care comercializeaza lansete HAKUYO. Multumesc si Fir Intins Tuturor.
- Madalin Dirla
- Veteran
Se pot trimite si la Cluj dl. Paul .Paul1985 scrie:Domnule Mitranescu sau pentru cei de pe acest topic eu sunt din cj si as vrea sa stiu daca exista vreun magazin din ch care comercializeaza lansete HAKUYO. Multumesc si Fir Intins Tuturor.
- Madalin Dirla
- Veteran
Dane,este adevarat ca ti-au venit si celelalte modele de bete de la hakuyo,m-a sunat cineva azi si mi-a spus ca a pus mana pe un hakuyo din 3 bucati la tine in magazin,ma intereseaza si pe mine 1 lanseta din 3 bucati,te-am sunat dar nu ai raspuns.Astept un raspuns.Multumesc!
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Salut Madalin.Dan este la concurs pe Tancabesti si probabil de asta nu a putut raspunde. Azi au venit Hakuyo MTX 8 din 2 segmente , Hakuyo MTX 9 din 2 si 3 segmente.Madalin007 scrie:Dane,este adevarat ca ti-au venit si celelalte modele de bete de la hakuyo,m-a sunat cineva azi si mi-a spus ca a pus mana pe un hakuyo din 3 bucati la tine in magazin,ma intereseaza si pe mine 1 lanseta din 3 bucati,te-am sunat dar nu ai raspuns.Astept un raspuns.Multumesc!
Abia acum am terminat cat de cat pozele...nu stiu daca am voie sa le pun pe forum. Betele arata super bine , personal imi plac mult , si inca ceva , o sa ai o mare surpriza legata de pret
- Madalin Dirla
- Veteran
Am crezut ca azi s-a terminat concursul si daia l-am sunat,stiu ca betele arata bine si nu numai,dar cu surpriza de la sfarsit m-ai uns la suflet !!Desideiu Bogdan scrie:Salut Madalin.Dan este la concurs pe Tancabesti si probabil de asta nu a putut raspunde. Azi au venit Hakuyo MTX 8 din 2 segmente , Hakuyo MTX 9 din 2 si 3 segmente.Madalin007 scrie:Dane,este adevarat ca ti-au venit si celelalte modele de bete de la hakuyo,m-a sunat cineva azi si mi-a spus ca a pus mana pe un hakuyo din 3 bucati la tine in magazin,ma intereseaza si pe mine 1 lanseta din 3 bucati,te-am sunat dar nu ai raspuns.Astept un raspuns.Multumesc!
Abia acum am terminat cat de cat pozele...nu stiu daca am voie sa le pun pe forum. Betele arata super bine , personal imi plac mult , si inca ceva , o sa ai o mare surpriza legata de pret
Sambata trec pe la magazin!
Seara buna si merci de raspuns!!
Salut Bogdan,Desideiu Bogdan scrie:
Salut Madalin.Dan este la concurs pe Tancabesti si probabil de asta nu a putut raspunde. Azi au venit Hakuyo MTX 8 din 2 segmente , Hakuyo MTX 9 din 2 si 3 segmente.
Care este diferenta intre modelul consacrat MTX 3.9m 4lb si cele doua modele noi MTX 9 si MTX 8 (ambele de 4lb) ca din descrierea de pe site nu reiese ca difera, decat puti la lungime?!
Octavian
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Salut Tavi.Tavi2 scrie:Salut Bogdan,Desideiu Bogdan scrie:
Salut Madalin.Dan este la concurs pe Tancabesti si probabil de asta nu a putut raspunde. Azi au venit Hakuyo MTX 8 din 2 segmente , Hakuyo MTX 9 din 2 si 3 segmente.
Care este diferenta intre modelul consacrat MTX 3.9m 4lb si cele doua modele noi MTX 9 si MTX 8 (ambele de 4lb) ca din descrierea de pe site nu reiese ca difera, decat puti la lungime?!
Octavian
Betele au sosit azi si chiar nu am avut timp sa ma "joc" putin cu ele ca sa pot spune exact care este difenrenta din punct de vedere al actiunii , greutatii, inele, etc. Undeva pe maine sper sa "asamblez" cate unul din fiecare si sa ies in strada cu ele sa sperii trecatorii
Legat de aspect pot spune ca MTX 9 are ca design un camuflaj interesant si MTX 8 un alt model de mandrina. Nu sunt sigur , dar cred ca inele seamana cu cele de la Pro Royale (gen Kigan)
P.S. Acum au aparut si pozele pe site.
Bogdan
Bogdan, da-ne te rog niste impresii dupa ce iesi cu ele la "joaca"
Eu pot ajunge la magazin doar sambata viitoare, asa ca sper sa aveti destule in depozit ca sa apuc sa pun si eu mana pe ele ?!
Octavian
Eu pot ajunge la magazin doar sambata viitoare, asa ca sper sa aveti destule in depozit ca sa apuc sa pun si eu mana pe ele ?!
Octavian
Tavi2 scrie:Bogdan, da-ne te rog niste impresii dupa ce iesi cu ele la "joaca"
Octavian
Bogdane,
Hai ca nu mai avem rabdare
Cum sunt MTXurile noi de 3.9m? Te-ai jucat cu ele?
Octavian