Locatii de pescuit in jurul Craiovei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Locatii de pescuit in jurul Craiovei
la caraula pe linga faptul ca este interzis pescuitul deocamdata (asta in cazul in care nu ai o relatie) simbata 2 pescari au prins 6 obleti mai mici decit degetul
deocamdata este apa rece si nu maninca deloc
deocamdata este apa rece si nu maninca deloc
- AcidAzotic
- membru activ
Pana pe data de 1-04 la Fantanele nu s-ar percepe taxa,iar pe coada baltii la apa mai mica ar manca caras,asta este din auzite de la niste baieti din Podari.
Nu merge deocamdata pt. ca e apa prea rece. Taxa pe 2010 o sa fie 50 ron /24h.gabos81 scrie:iti doresc fir intins daca te duci dar nu prea cred sa traga ceva ,treaba cu racii am auzit un zvon ca tot el ar fi bagat raci,oricum nu se merita acolo pt 100 ron noaptea mai bine ma duc la dunare ,de caraula stie cineva ceva?
unde o sa fie 50 ron 24h?
- stefanflorin
- Veteran
ar fi ceva sa fie 50/24h insa eu tind sa cred ca mai degraba este pe 12h
PS: este vb de balta Caraula?
Work is for people who can't fish!
- caesariulian
- junior
DE BALTA DE LA CORNU STIE CINEVA CEVA?
MULTUMESC!
MULTUMESC!
maine vreau sa ma duc la fantanele sa vedem ce se intampla,la cornu nu merge am fost acum 2 sapt,a fost cineva la fantanele?
Da, de Caraula este vorba. Asa stiu de la patron ca va fi 50ron/24 ore. Nu stiu insa cand ii va da drumul ,probabil dupa Pasti ! Daca apar noutati o sa va anunt. Anul trecut a fost 30ron/24 ore dar i-a dat drumul la pescuit tarziu in toamna ,asta asa ca o proba pt. ca a fost inchisa pescuitului dupa populare vreo cativa ani(4-5 ani cam asa). I-a mai facut o populare cu puiet cumparat de crap si cteno in toamna + popularea pe care a facut-o el din bazinele de reproducere personale care se afla la coada baltii.stefanflorin scrie:ar fi ceva sa fie 50/24h insa eu tind sa cred ca mai degraba este pe 12h
Deci ar tb. sa mearga bine crapul anul asta pe Caraula + ca are o taxa decenta.Ramane sa vedem !
- stefan_kwr
- Veteran
Asteptam raspunsuri din partea celor care se duc primii la pescuit anul acesta pe aceasta balta.In legatura cu balta de la Giurgita mai stiti ceva???
merge pe fantanele caras si mai rar ciortanul,si obletele pe coada .
Spune-ne si noua daca se percepe taxa pana pe 01Aprilie...Si unde mananca mai bine,pe partea cu vila Lui Tulitu sau pe cealalta parte? La viermusi,rama?Multumesc!gabos81 scrie:merge pe fantanele caras si mai rar ciortanul,si obletele pe coada .
deocamdata nu se percepe taxa,si nu am fost acolo la vila lui tulitu am fost pe ciutura cand treci podu la dasnatui faci stanga merge la rama carasul si la viermi oblete
am auzit ca merge pe jiu
- Allen Besnovich
- Veteran
Pana cand este asa?gabos81 scrie:deocamdata nu se percepe taxa,si nu am fost acolo la vila lui tulitu am fost pe ciutura cand treci podu la dasnatui faci stanga merge la rama carasul si la viermi oblete
C.S. OLTENIA FISHING
- stefanflorin
- Veteran
pana pe 1 aprilie din ce stiu eu.
Work is for people who can't fish!