Cu prima okazie cand ma vezi uitate bine la mine si dati seama daca stiu sa citesc printre randuri, in al doilea rand nu este nici primul concurs la care comentezi luand in considerare ca nici macar nu esti participant. Sau esti cumva un fel de avocat al poporului?iulian petre scrie:daca ma iei ca "rau te roade" atunci uita ca te-am intrebat ceva !
Cupa memoriala "GABI NEAMTU" ed 1 _ 9-11 aprilie
Moderator: florentiniuga
Re: Cupa memoriala "GABI NEAMTU" ed 1 _ 9-11 aprilie
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- iulian petre
- Veteran
exemple la ce concurs am comentat eu ceva?.....sau lasa ca nu ai ce sa zici
daca intreb nu inseamna ca, "comentez" ...se pare ca daca intreb ceva strict legat de regulament sunt luat la "misto" cu totul ca tu ca organizator trebuie sa raspunzi nu sa ma jignesti cu "te roade ". Oricand pot sa ma inscriu deci sunt un potential "client" care intreaba de regulament si trebuie respectat ca atare.....dar am uitat avatarul sa-l scot ca sa fiu tratat ca pescar....
ps. Pacat ....
daca intreb nu inseamna ca, "comentez" ...se pare ca daca intreb ceva strict legat de regulament sunt luat la "misto" cu totul ca tu ca organizator trebuie sa raspunzi nu sa ma jignesti cu "te roade ". Oricand pot sa ma inscriu deci sunt un potential "client" care intreaba de regulament si trebuie respectat ca atare.....dar am uitat avatarul sa-l scot ca sa fiu tratat ca pescar....
ps. Pacat ....
iulian petre scrie:in regulament este acest punct..citez
Premiile sunt valabile doar la participarea minima a 50 de echipe. In alta situatie se vor diminua procentual in functie de cate echipe participa sau se va diminua numarul premiilor acordate.
Acum nu sunt 13 locuri ocupate care inseamna 13 x300 =3900 ron
Premiile TOTALE acordate sunt de 3800 ron comform anuntului .
Ce premii sunt daca raman 37 locuri?
ps. vreau sa fac o sponsorizare cu produse marca George pentru acest concurs.
Domnule iulian petre, acest site impreuna cu administratorul lui v-au fost gazda onorabila atat pentru popularizarea baltii chiroiu 4, cat si pentru recrutarea de membrii pe care nu o puteati face pe site-ul de garsoniera, unde ultimele postari (cu exasperant de mici exceptii) sunt din luna ian-feb 2010. Acest concurs de pescuit (poate ati uitat intentionat) se numeste
,,CUPA MEMORIALA,,GABI NEAMTU'' si are loc in memoria celui care a fost si va ramane vesnic in amintirea noastra - <<GABITA>> Daca interesele financiare sau cele meschine de loby pentru un minuscul club, va aduc in situatia de intinare a bunului si blandului nostru vesnic GABITA, noi toti cei care l-am cunoscut va asiguram ca va inselati amarnic si solicitam din partea dumneavoastra scuze publice referitor la indolenta remarca facuta: citez <<daca ma iei ca,,rau te doare'' uita ca te-am intrebat ceva !>> inchei citatul. Fiind siguri ca mai aveti o minima bruma de caracter, asteptam cele solicitate.
Ocroteste natura, merita!
Exemplu: Cupa "CARP ZONE DUO" Tancabesti - 3-7 mai 2010iulian petre scrie:exemple la ce concurs am comentat eu ceva?.....sau lasa ca nu ai ce sa zici
ps. Pacat ....
Intreaba dar nu ironic si hai ca sa te elucidez, stii foarte clar ca acest regulament a fost facut de raposatul Gabita de aceea nu am facut nici o modificare, chiar daca am depistat anumite lagune l-am lasat asa si am incercat sa dreg cum pot busuiocul. Legat de avatar nu am nici o problema cu nici un fel de club, sau tu vorbesti din punctul tau de gandire. Crezi oare ca daca tu faci asta toti sunt la fel?
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- adrianpitesti
- utilizator
noi asteptam sa vedem cu ce se va popula si apoi achitam
Ultima oară modificat 23 Mar 2010, 17:33 de către adrianpitesti, modificat 1 dată în total.
Eu cred ca m-am exprimat destul de clar, miercuri seara o sa vedeti prima populare.adrianpitesti scrie:sa facut vreo populare eu nu am vazut nimk
Ultima oară modificat 23 Mar 2010, 17:36 de către serban_31, modificat 1 dată în total.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- adrianpitesti
- utilizator
am rectificat stiu doar k trebuia sa se faca o populare si mai devreme
Va inteleg perfect dar nimeni nu a prevazut o iarna asa de lunga si multe alte probleme neprevazute ale administratiei baltii.adrianpitesti scrie:am rectificat stiu doar k trebuia sa se faca o populare si mai devreme
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
SAMBATA 27.03.2010 VA AVEA LOC PARTIDA DE ANTRENAMENT PROMISA PE BALTA CHIRIACU 2, LA ACEASTA PARTIDA VOR PARTICIPA DOAR CEI CARE AU ACHITAT TAXA DE CONCURS. TAXA PENTRU ACEASTA PARTIDA ESTE DE 30 RON/ ECHIPA, INTALNIREA PE BALTA ESTE LA ORA 7.00 SE VA PUTEA INTRA DUPA VERFIFICAREA LISTEI. RELATII LA TELEFON 0729.029.166- SERBAN
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
s-au făcut până la urmă populările de miercuri ?
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Imi cer mii de scuze ca am intarziat cu pozele dar am avut si eu niste probleme personale.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Tura 2
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Partea 3
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
frumoasă ciortănică... frumoasă de tot... abia aştept să văd câţiva pe saltea... :D:D:D:D
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro