nada carping club
Moderator: florentiniuga
nada carping club
S-a lansat gama de produse Carping Club cat si site-ul unde este prezentat in detaliu fiecare produs, compozitie, pret recomandat etc..., de asemenea aici se poate dialoga direct cu producatorii, Sorin Rudeanu & Cristi Rudeanu, despre nada CC sau orice alt subiect. http://www.carping.ro
Site-ul este unul informativ ...prezentand mixuri, boiliesuri, lichide nutritive complete, dip-uri, amino, csl etc.. nu se fac vanzari directe, produsele pot fi achizitionate de la partenerii nostri.
Site-ul este unul informativ ...prezentand mixuri, boiliesuri, lichide nutritive complete, dip-uri, amino, csl etc.. nu se fac vanzari directe, produsele pot fi achizitionate de la partenerii nostri.
- Allen Besnovich
- Veteran
Re: nada carping club
Am vazut imaginile de la expo aventuri. Deci sa intelegem ca daca dorim sa achizitionam aceste produse.... nu avem cum ?
C.S. OLTENIA FISHING
Normal ca ai cum sa achizitionezi produsele,doar sunt de vanzare ,dar omu vrea sa spuna ca le puteti achizitiona de la partenerii Carping Club.alinuu scrie:Am vazut imaginile de la expo aventuri. Deci sa intelegem ca daca dorim sa achizitionam aceste produse.... nu avem cum ?
- Madalin Dirla
- Veteran
Bravo baieti!!rudeanu scrie:S-a lansat gama de produse Carping Club cat si site-ul unde este prezentat in detaliu fiecare produs, compozitie, pret recomandat etc..., de asemenea aici se poate dialoga direct cu producatorii, Sorin Rudeanu & Cristi Rudeanu, despre nada CC sau orice alt subiect. http://www.carping.ro
- cristian505ro
- Veteran
Foarte interesant site ! Felicitari!rudeanu scrie:S-a lansat gama de produse Carping Club cat si site-ul unde este prezentat in detaliu fiecare produs, compozitie, pret recomandat etc..., de asemenea aici se poate dialoga direct cu producatorii, Sorin Rudeanu & Cristi Rudeanu, despre nada CC sau orice alt subiect. http://www.carping.ro
Cristian Bebesel
multumim pentru aprecieri
..la alte "produse" se referea alinuu...prietenii stiu..a se vedea articolul cu expo din subsolul paginii carping...
..la alte "produse" se referea alinuu...prietenii stiu..a se vedea articolul cu expo din subsolul paginii carping...
- Allen Besnovich
- Veteran
C.S. OLTENIA FISHING
- Allen Besnovich
- Veteran
Se pare ca pe langa lanseta si boilies, se adauga noi elemente in domeniul pescuit-ului. Sau........este momeala?
C.S. OLTENIA FISHING
Este utila atunci cand nu musca crapul sa ai cu ce sa-ti ocupi timpul .
nici ultima zi de targ nu a mers rau..si am mai schimbat putin culoare, ieri negru, azi galben..momeala bineinteles:
http://www.carpingclub.ro/5-produse-car ... -3.html#48
http://www.carpingclub.ro/5-produse-car ... -3.html#48
BUNNNNNNAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!! ......nada. E de fund ?
- cristian rudeanu
- junior
Nada este buna, chiar si pe ape reci, cum sunt in aceasta perioada a anului. De marti dupa-amiaza si pana astazi dimineata, cativa dintre pescarii Carping ( Gabi Tomulescu, Sorin, Mircea F, Silviu Florescu ) au prins peste 60 de crapi la Tancabesti. Cat despre domnisoare, se incadreaza, mai curand, in categoria pop-UP...ciptes scrie:BUNNNNNNAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!! ......nada. E de fund ?
- Jula Traian
- junior
am testat aceste boiliesuri solubile gama premium sweet si meat cumparate anul acesta de la targ pe mai locuri in Ungaria suprapopulate , pana acum nu am avut nicio trasatura , s-a prins mult cu toate mizeriile de boiliesuri , ele arata foarte bine si se dizolva super dar....chiar am avut incredere in aceste boiliesuri....
- Victor Hodorog
- senior
acum 3 saptamani s-a scos din Moara Vlasiei recordul national si poate si european pe boiliesurile Carping Club Meat ...respectiv 1,2 tone si dvs la prima postare spune-ti ca n-au prins nici un peste
alt exemplu...azi duminica s-a castigat cupa ligii de crap la Darvari , protagonist Cornel Serbu, boilies Carping Meat.
altul: ...sambata s-a terminat primul CN de juniori ...s-a castigat locul 2 la diferenta mica de primul loc cu Carping Meat ....in toate cazurile bilele sunt aceleasi ca cele din magazin...
mie mi se pare suspecta postarea dvs. dar daca este adevarata va rog sa-mi comunicati balta din Ungaria pentru a efectua niste teste
alt exemplu...azi duminica s-a castigat cupa ligii de crap la Darvari , protagonist Cornel Serbu, boilies Carping Meat.
altul: ...sambata s-a terminat primul CN de juniori ...s-a castigat locul 2 la diferenta mica de primul loc cu Carping Meat ....in toate cazurile bilele sunt aceleasi ca cele din magazin...
mie mi se pare suspecta postarea dvs. dar daca este adevarata va rog sa-mi comunicati balta din Ungaria pentru a efectua niste teste