Amsterdarmer....da uitasem pe aia de la bug mafia "SPAGA E CEA CARE TE SCOATE DIN....... "=))
![rofl =))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/24.gif)
Fire intinse la toata lumea fratilor ca a venit caldura...
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
eden scrie:legat de supravegherea asta cu binoclul care văd că-i deranjează pe mulţi, să vă spun o poveste....
a fost odată când pe Făcău era permis anual... costa cam 10-15-20 de milioane, dar puteai să pescuieşti 365 de zile pe an cu el...
devenise deja celebru locul de ,,La Salcie'' pentru capturile capitale frecvente, şi era tot timpul ocupat prin rotaţie de 3 indivizi. când îi întrebai dacă mănâncă peştele răspundeau sictiriţi că ,,slab de tot'', dar pe jos era plin de solzi mari cât monezi de 50 sau 100 de lei. într-o săptămână s-au sesizat paznicii (sau au fost obligaţi să se sesizeze) şi ghici ce-au găsit în portbagaj ? 230 de kg de crap românesc, oglindă şi ten, (pus în saci cu sare)... DIN ACEA SĂPTĂMÂNĂ !!! paguba totală făcută ? în toate săptămânile de când pescuiau indivizii acolo ? nu am nici prieteni nici rude proprietari de bălţi, nu am nici cel mai vag interes fie el de orice natură să ,,pup în fund'' pe vre-unul... pe marea majoritate nu-i suport, dar dacă aveau parte de pescari sportivi, nu de hoţi infecţi şi de braconieri, nu ajungeau nici la taxele care sunt, măcar din respect pentru adevăraţii pescari... e un fel de problemă ca cea cu oul şi găina, care a fost primul ? îmi aduc aminte acum 10-12 ani cum era Brăneşti 3-ul ... veneai, plăteai taxa, puteai să laşi şi copilului o undiţă că nu strâmba paznicu din nas, şi în nici un caz nu venea să cântărească peştele... se uita la juvelnic, şi dacă era prea mult, îţi zicea domol să mai arunci şi tu 2-3 în apă, să mai crească şi aia era... cum era acum 2 ani când am fost PENTRU ULTIMA OARĂ pe balta aia ? s-au uitat scârbele la juvelnicul aproape gol, şi m-a întrebat foarte neîncrezător dacă ăla e singuru juvelnic pe care îl am. m-am făcut că plouă şi am întrebat cum adică ? răspunsul a fost prompt : păi lumea care vine pe-aici are de obicei 2, unu la vedere şi unu în urzici... aşa că revin cu întrebarea, unde a apărut hoţia mai întâi ? LA PESCARI sau LA PATRONI ?
Nu stiu care au aparut mai intai , dar un lucru e cert cam 90 % din patroni de balti ne cam jegmanesc.....iar parerea mea e ca nici 10 % din noi pescari nu sunt ca acei 3 indivizi dupa facau....e normal, nu e padure fara uscaturi,da la ei parca numai uscaturi sunt.
EXISTĂ BALTĂ care se apropie de PERFECŢIUNE ?
clau scrie:in concluzie...suntem niste romani prosti,acceptam orice.si asa va fi pana cand ne vom trezi
Nu a vrut sa fie inteles in adevaratul sens al cuvantului in mom in care ne-a facut prosti.A folosit acel cuvant probabil la figurativ ptr a arata de ce suntem in stare in mom in care ne dorim sa mergem la peste si acest compromis pe care il facem in defavoarea noastra si in favoarea patronilor de balti.Hai sa nu despicam firul in patru si sa analizam orice virgula sau orice cratima pusa la dracii pe care ii ai in mom in care se aduce in discutie acest subiect sa-i spunem fierbinte.iorgu scrie:clau scrie:in concluzie...suntem niste romani prosti,acceptam orice.si asa va fi pana cand ne vom trezi
Clau nu stiu cine te crezi, dar afirmatia ta ,,suntem romani prosti'' trebuia sa o faci la persana I-a singular. modul tau de exprimare pe mine cel putin ma revolta. Sunt Roman ca de altfel toti utilizatori acestui site. nu stiu cine iti da tie dreptul ca de la dezbaterea unui subiect sa ne faci prosti. Esti cumva detinatorul pietrei filozofale. Cred ca ar trebui sa ceri scuze fata de toti utilizatorii.
In atentia moderului; rog insistent sa luati atitudinea corespunzatoare fata de acest user, referitor la jignirea in masa pe care a facut-o. Eu si ca mine cred ca sunt toti, nu ma si nu ne consideram prostii nimanui.