Cumpar 5 euroswingere GY3!!!
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- arhanghelu
- membru activ
Cumpar 5 euroswingere GY3!!!
Doresc sa cumpar 5 euroswingere GY3 de la energofish, ma intereseaza sa fie de o singura culoare.
Astept ofertele dumneavoastra!!!
- arhanghelu
- membru activ
- iulius 2010
- utilizator
Re: Cumpar 5 euroswingere GY3!!!
Daca vrei un set de 4 noi'' in plastic'',cumparate in toamna lasa-mi un mp.Le vand pt. ca am primit deja de la iepuras modelul ...originalarhanghelu scrie:Doresc sa cumpar 5 euroswingere GY3 de la energofish, ma intereseaza sa fie de o singura culoare.
- arhanghelu
- membru activ
Ai pm iulius 2010.iulius 2010 scrie:Daca vrei un set de 4 noi'' in plastic'',cumparate in toamna lasa-mi un mp.Le vand pt. ca am primit deja de la iepuras modelul ...originalarhanghelu scrie:Doresc sa cumpar 5 euroswingere GY3 de la energofish, ma intereseaza sa fie de o singura culoare.
- iulius 2010
- utilizator
Scuze pt.''promtitudine''(valabil si pt. ceilalti care mi-ati cerut detalii-nu reusesc sa trimit M.P. de cand cu schimbarea desi le primesc)
Pretul e 100 fix-am dat vreo 34 pe bucata.Poze o sa pun cand o sa-i dau la vanzare,acu stau f.f. rau cu .. timpul liber-sunt exact ca cei din poza ta doar ca-s in punga, da nu se compara cu''mamica''lor.
Livrare''moka'' in Bucuresti si evident Cluj(prin boii din guvern care fac naveta
Pretul e 100 fix-am dat vreo 34 pe bucata.Poze o sa pun cand o sa-i dau la vanzare,acu stau f.f. rau cu .. timpul liber-sunt exact ca cei din poza ta doar ca-s in punga, da nu se compara cu''mamica''lor.
Livrare''moka'' in Bucuresti si evident Cluj(prin boii din guvern care fac naveta
- arhanghelu
- membru activ
Ce culoare au swingerele(sunt culori diferite sau sunt toti de aceeasi culoare)????iulius 2010 scrie:Scuze pt.''promtitudine''(valabil si pt. ceilalti care mi-ati cerut detalii-nu reusesc sa trimit M.P. de cand cu schimbarea desi le primesc)
- iulius 2010
- utilizator
Set de 4 culori diferite.
- arhanghelu
- membru activ
Ai PM cu numarul meu de telefon sau daca nu da-mi nr. tau de tel. si te sun eu!!!
- iulius 2010
- utilizator
Tocmai ai fost sunat
- arhanghelu
- membru activ
Acum am ajuns acasa de la "Targul Super Pescar", dar nu cu mana goala, ci cu 5 swingere copie dupa mk II(astea m-au convins). Asta este, una iti doresti alta iti cumperi.
Scuze pentru numarul de telefon dar este gresit si nu incepe cu 0765.xxx.xxx ci cu 0767.xxx.xxx.
Scuze inca odata si stima multa!!!
Scuze pentru numarul de telefon dar este gresit si nu incepe cu 0765.xxx.xxx ci cu 0767.xxx.xxx.
Scuze inca odata si stima multa!!!
- stefan_kwr
- Veteran
Ai pmiulius 2010 scrie: Daca vrei un set de 4 noi'' in plastic'',cumparate in toamna lasa-mi un mp.Le vand pt. ca am primit deja de la iepuras modelul ...original
- iulius 2010
- utilizator
Scuze inca odata si stima multa!!![/quote]
1- Am observat mi-a raspuns o'' maicuta''
2- Nicio problema sa-ti stea cat mai sus(swingerele si nu numai)fire lungi si sarbatori cu pace si sanatate Pt.cei care au facut diverse ''oferte'' pe privat aceleasi urari, pretul ramane 100 fix sau incercati la magazin
Scuze inca odata si stima multa!!![/quote]
1- Am observat mi-a raspuns o'' maicuta''
2- Nicio problema sa-ti stea cat mai sus(swingerele si nu numai)fire lungi si sarbatori cu pace si sanatate Pt.cei care au facut diverse ''oferte'' pe privat aceleasi urari, pretul ramane 100 fix sau incercati la magazin
- stefan_kwr
- Veteran
Ce-ai facut pana la urma i-ai vandut sau nu?stefan_kwr scrie:Ai pmiulius 2010 scrie: Daca vrei un set de 4 noi'' in plastic'',cumparate in toamna lasa-mi un mp.Le vand pt. ca am primit deja de la iepuras modelul ...original
- iulius 2010
- utilizator
N-am avut timp cu sarbatorile ,am mai iesit de 2 ori si pe balta spr=er ca saptamana asta sa dau auntul.Scuze pt.intarziere dar n-am vazut intrebarea decat azi in plus vanzarea lor e ultima dintre prioritatile mele-nici nu stau in banii aia si nici nu am timp sa scriu ,d'aia am tot amanatstefan_kwr scrie:stefan_kwr scrie:Ce-ai facut pana la urma i-ai vandut sau nu?iulius 2010 scrie:
Ai pm
- stefan_kwr
- Veteran
Ok, ma anunti si pe mine cand vrei sa-i vinzi...