Locatii de pescuit in jurul Craiovei

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
sorprodan
Veteran
Veteran

Re: Locatii de pescuit in jurul Craiovei

Mesaj de sorprodan » 01 Mar 2010, 18:55

sall ti-as recomanda zona Dabuleni Dunare sunt din zona si pescuiesc monstrii in zona ostrov papadia la mamaliga boaba de porumb

Cu respect !!! FIRE INTINSE ![/quote]
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

cosmake
senior
senior

Mesaj de cosmake » 01 Mar 2010, 19:45

In perioada asta zona dabuleni pina prin iunie dunarea este f crescuta si asa cum bine sti cam 2 m de la mal este f multa agatatura
Sint si citeva locuri bune dar de regula sint ocupate de localnici care lasa locul de la unul la altul
daca nu le prinzi pe alea trebuie sa tragi de peste cu toata forta ca sa-l aduci pe deasupra radacinilor alea iesite
in perioada aste mai bine merge zona zaval
este o parere

Allen Besnovich
Veteran
Veteran

Mesaj de Allen Besnovich » 02 Mar 2010, 14:30

Referitor la Giurgita, n-am mai fost pe acolo demult insa am niste amintiri foarte placute, noaptea pe la 2 si ceva, crap de 7kg... super senzatie.
La Bistret am prins cam pe toate baltile alea formate la inundatie, cariera si toate canalele alea... nu stiu cum se numesc.
Insa anul asta n-am auzit pe nimeni sa vorbeasca despre Bistret sau Calugareni.
Cei care mergeti la Calugareni, daca tot va duceti pana acolo macar duceti-va la balta cu taxa pt ca in stanga de digul ala nu prindeti nimic, decat carasel.
Asteptam vesti de la pescarii olteni :D
fire intinse in 2010 :D
C.S. OLTENIA FISHING

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Mesaj de stefan_kwr » 02 Mar 2010, 17:10

alinuu scrie:Referitor la Giurgita, n-am mai fost pe acolo demult insa am niste amintiri foarte placute, noaptea pe la 2 si ceva, crap de 7kg... super senzatie.
La Bistret am prins cam pe toate baltile alea formate la inundatie, cariera si toate canalele alea... nu stiu cum se numesc.
Insa anul asta n-am auzit pe nimeni sa vorbeasca despre Bistret sau Calugareni.
Cei care mergeti la Calugareni, daca tot va duceti pana acolo macar duceti-va la balta cu taxa pt ca in stanga de digul ala nu prindeti nimic, decat carasel.
Asteptam vesti de la pescarii olteni :D
fire intinse in 2010 :D
De cate ori am fost la calugareni, nu am vazut pe nimeni sa pescuiasca pe balta cu taxa, iar unde am pescuit noi pe cea fara taxa, se prinde numai carasel cum ai spus si tu. Cred ca si in partea cealalata de dig tot la fel se prinde si avand in vedere cat este taxa mai bine te lipsesti.

Allen Besnovich
Veteran
Veteran

Mesaj de Allen Besnovich » 03 Mar 2010, 02:10

Asta cam asa e. Oricum in zona aia de la Bistret, sunt foarte foarte multe balti si canale trebuie doar sa ai timp de pierdut, si informatii bune.

Daca nu, nu ne ramane decat Dunarea :D
C.S. OLTENIA FISHING

AcidAzotic
membru activ
membru activ

Mesaj de AcidAzotic » 18 Mar 2010, 00:00

Pentru acest sfarsit de saptamana se anunta temperaturi neasteptat de mari, care ar trebuie sa fie deabia peste o luna , aveti vre`o propunere pentru o mica iesire in jururl craiovei?? VA MULTUMESC **==

Allen Besnovich
Veteran
Veteran

Mesaj de Allen Besnovich » 20 Mar 2010, 01:25

Din pacate nu prea avem unde :D
Eu sunt deschis la orice sugestie!
C.S. OLTENIA FISHING

tudor mircea
Veteran
Veteran

Mesaj de tudor mircea » 20 Mar 2010, 17:15

Am auzit ca ar fi o balta la Fantanele.Ce stiti despre ea?

stefanflorin
Veteran
Veteran

Mesaj de stefanflorin » 22 Mar 2010, 10:54

E o balta super frumoasa, localizata destul de aproape de Craiova, insa plina de manele, gratare si burtosii iar partea cea mai proasta e administrarea ei. Eu mai fac partide cand si cand acolo insa nu mai mult de o zi pt ca nu sunt in top 300 ca sa-mi permit. Peste este insa e acoperit cu apa, navodit, speriat, etc. si la ce se prinde sincer nu merita catusi de putin banii insa in zilele cu putini pescari e foarte relaxant peisajul si linistea. Anul asta am inteles ca ar fi scos si abonamente si ca ar costa 600 de lei. Ma intreb unde e teapa, ca sigur e ceva necurat la mijloc atata timp cat o partida de 24 de ore te costa 1.5 sau 2 mil anul trecut.
Work is for people who can't fish!

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 22 Mar 2010, 20:29

stefanflorin scrie:E o balta super frumoasa, localizata destul de aproape de Craiova, insa plina de manele, gratare si burtosii iar partea cea mai proasta e administrarea ei. Eu mai fac partide cand si cand acolo insa nu mai mult de o zi pt ca nu sunt in top 300 ca sa-mi permit. Peste este insa e acoperit cu apa, navodit, speriat, etc. si la ce se prinde sincer nu merita catusi de putin banii insa in zilele cu putini pescari e foarte relaxant peisajul si linistea. Anul asta am inteles ca ar fi scos si abonamente si ca ar costa 600 de lei. Ma intreb unde e teapa, ca sigur e ceva necurat la mijloc atata timp cat o partida de 24 de ore te costa 1.5 sau 2 mil anul trecut.
Fane si ceilalti.Ultimele stiri ,in ceea ce priveste abonamentul la Fantanele.Abonamentul cuprinde tichete valorice in valoare de 25ron/buc care pot fi folosite astfel:1 tichet-oz i de pescuit,2 tichete -o noapte de pescuit./4 lansete sau 4 undite/Se pot retine 5kg peste pe timp de zi,10kg pe timp de noapte,reprezentand-caras orice dimensiune,crap si cteno-intre 1kg si 5 Kg. Perioada de pescuit zi/noapte /ziua-06-20.00/noaptea 20.00-06/La terminarea pescuitului esti obligat sa anunti paznicul si sa prezinti la controljuvelnicul si autovehicolul.Se mai da un tichet gratuit bonus la eliberarea a 2,5 kg crap /cteno din cantit. permisa/bonus special capturi:-1 peste intre 3-5 kg-2 tichete,1 peste intre 5-7 kg-3 tichete,1 peste intre 7-10 kg -4 tichete,peste mai mare de 10kg-6 tichete
Capturile de peste 5 Kg tre tinute in sac de pastrare individual si obligatoriu saltea primire
Abonatii care aduc la cunostinta administr. despre pescari care sustrag peste si acest lucru poate fi dovedit-1 tichet bonus.Daca se incalca reg, administr. poate sa-ti anuleze abonamentu fara pretentii financiare din partea abonatului.. Cine se duce aici...fir intins!

Allen Besnovich
Veteran
Veteran

Mesaj de Allen Besnovich » 23 Mar 2010, 02:48

Iar regulile astea se aplica doar la abonamente?
Pentru cei care nu au abonamente, ce stii? Taxa, kg de peste retinut ?
C.S. OLTENIA FISHING

cosmake
senior
senior

Mesaj de cosmake » 23 Mar 2010, 08:02

cine nu are abonament:
50 lei pe zi si 100 lei noaptea
pastrezi cit prinzi iar daca ai bun simt aplici regulile de la abonament

gabos81
utilizator
utilizator

Mesaj de gabos81 » 23 Mar 2010, 14:07

mare magarie cu aceasta balta si o spun cu simt de raspundere,pescuiesc de 15 ani pe aceasta balta si pana so o inhate dl tulitu era totul bine si frumos,si nu fac referire la taxa ci la pestele existent acolo de cand a venit dansu,altceva despre o alta locatie mai stie cineva ceva?

Allen Besnovich
Veteran
Veteran

Mesaj de Allen Besnovich » 23 Mar 2010, 14:50

gabos81 scrie:mare magarie cu aceasta balta si o spun cu simt de raspundere,pescuiesc de 15 ani pe aceasta balta si pana so o inhate dl tulitu era totul bine si frumos,si nu fac referire la taxa ci la pestele existent acolo de cand a venit dansu,altceva despre o alta locatie mai stie cineva ceva?
De cand a venit dl tulitu acolo, peste existent in balta este de fapt.. inexistent :D
Daca ai o trasatura , e mult mai probabil sa fie rac...decat vreun ratacit de peste.
Am inteles ca s-a repopulat, sper ca nu e doar o strategie sa atraga clientii, asa cum zic toti patronii de balti in prag de primavara. Cam in 2 saptamani o sa fac o iesire acolo, sper sa pot sa aduc cuvinte de lauda atunci cand ma intorc acasa.
Fir intins!
C.S. OLTENIA FISHING

gabos81
utilizator
utilizator

Mesaj de gabos81 » 23 Mar 2010, 15:40

iti doresc fir intins daca te duci dar nu prea cred sa traga ceva ,treaba cu racii am auzit un zvon ca tot el ar fi bagat raci,oricum nu se merita acolo pt 100 ron noaptea mai bine ma duc la dunare ,de caraula stie cineva ceva?

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”