TAXA SI REGULAMENT 2010 CHIRIACU 2
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
TAXA SI REGULAMENT 2010 CHIRIACU 2
Taxe pescuit sportiv-recreativ, CHIRIACU 2,incepind cu data 12 04 2010
1) - 40 lei = 12 ore (pescuit C&R).
2) -80 lei = 24 ore (pescuit C&R).
3) -60 lei = 12 ore (pescarul poate pescui si retine maxim 5 kg de peste dupa care poate pescui restul zilei C&R).
4) - 10 lei = taxa plantat(pentru fiecare pescar care planteaza).
5)- 30 lei= 12 ore( pescuit la rapitor in speta stiuca fara limita de retinere).
REGULAMENT DE PESCUIT CHIRIACU 2 ANUL 2010
1)-Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule(lansete sau undite),dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut(posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului,in cazul ruperii firului principal), insotitorul sotie,copii(pina la virsta de 15 ani)sau o prietena poate pescui gratuit cu o varga.( undita) !Este strict interzis,pescuitul la "BOMBA" etc!!!!!
2)-Fiecare pescar este obligat sa pastreze distanta minima de 40 m de vecini, pentru evitarea conflictelor.
3)-Capturile de CRAP care vor depasi 5 KG vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, in stare vie si fara a fi ranite!
4)-Capturile de SALAU nu se pot retine indiferent de greutate si se vor elibera imediat in stare vie si fara a fi ranite!
5)-Capturile de STIUCA se vor retine obligatoriu indiferent de dimensiunea lor.
6)-Este strict interzis sa puna pestele in acelasi juvelnic 2 sau mai multi pescari!
7)-Pescarul, nu are voie sa schimbe pestele, pe care la bagat si care a fost pastrat in juvelnic,cu altul prins ulterior!
8)-Insotitorul sau insotitorii pescarului,nu are sau nu au voie sa atinga sculele pescarului,in afara de minciog!
9)-Fiecare pescar va trebuii sa fie dotat obligatoriu,cu giuvelnic(cel care vrea sa retina peste),saltea de primire si spray dezinfectant(cel care nu are asa ceva,contra sumei de 5 lei/pescar,poate cere si primii de la paznicul care incaseaza taxele)!
10)-Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta.Pescarul insa nu trebuie sa inteleaga ca nu poate face un gratar(atentie!!!!este interzis focul deschis direct pe sol!!!!),sau sa bea o bere, dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze pe ceilalti pescari!
11)-Pescarul care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus,va fi scos imediat de pe bazin,dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment(daca este un pescar care a platit taxa ca sa retina peste)!
12)-Pentru pescuitul de noapte,este obligatorie aprobarea de catre administratorul baltii!!!!Este foarte bine daca pescarul are o recomandare din partea unui club sau a unei persoane cunoscute administratiei baltii!Pescarul care obtine aprobarea de a pescuii noaptea,nu are voie sa fie insotit,decit de sotie,copii(pina la virsta de 15 ani)sau o prietena!
ATENTIE!!!
-Pescuitul incepe la ora 06,00 si se termina la ora 19,00.
-Se elibereaza un singur bon,atit pentru pescarii care pescuiesc C&R,cit si pentru pescarii care retin peste!
-Pe acest bazin, cel care va fi prins ca sustrage (ascunde) peste, altul decit cel care poate fi retinut conform taxei achitate, se face vinovat de furt, fapta penala pedepsita de art 208 codul penal. Vinovatii vor fi reclamati organelor de politie !
-Pescarii au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte etc.).
-Pentru informatii suplimentare puteti contacta administratorul baltii,D-na Marioara Velicu,tel: 0722.684.909.
1) - 40 lei = 12 ore (pescuit C&R).
2) -80 lei = 24 ore (pescuit C&R).
3) -60 lei = 12 ore (pescarul poate pescui si retine maxim 5 kg de peste dupa care poate pescui restul zilei C&R).
4) - 10 lei = taxa plantat(pentru fiecare pescar care planteaza).
5)- 30 lei= 12 ore( pescuit la rapitor in speta stiuca fara limita de retinere).
REGULAMENT DE PESCUIT CHIRIACU 2 ANUL 2010
1)-Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule(lansete sau undite),dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut(posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului,in cazul ruperii firului principal), insotitorul sotie,copii(pina la virsta de 15 ani)sau o prietena poate pescui gratuit cu o varga.( undita) !Este strict interzis,pescuitul la "BOMBA" etc!!!!!
2)-Fiecare pescar este obligat sa pastreze distanta minima de 40 m de vecini, pentru evitarea conflictelor.
3)-Capturile de CRAP care vor depasi 5 KG vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, in stare vie si fara a fi ranite!
4)-Capturile de SALAU nu se pot retine indiferent de greutate si se vor elibera imediat in stare vie si fara a fi ranite!
5)-Capturile de STIUCA se vor retine obligatoriu indiferent de dimensiunea lor.
6)-Este strict interzis sa puna pestele in acelasi juvelnic 2 sau mai multi pescari!
7)-Pescarul, nu are voie sa schimbe pestele, pe care la bagat si care a fost pastrat in juvelnic,cu altul prins ulterior!
8)-Insotitorul sau insotitorii pescarului,nu are sau nu au voie sa atinga sculele pescarului,in afara de minciog!
9)-Fiecare pescar va trebuii sa fie dotat obligatoriu,cu giuvelnic(cel care vrea sa retina peste),saltea de primire si spray dezinfectant(cel care nu are asa ceva,contra sumei de 5 lei/pescar,poate cere si primii de la paznicul care incaseaza taxele)!
10)-Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta.Pescarul insa nu trebuie sa inteleaga ca nu poate face un gratar(atentie!!!!este interzis focul deschis direct pe sol!!!!),sau sa bea o bere, dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze pe ceilalti pescari!
11)-Pescarul care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus,va fi scos imediat de pe bazin,dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment(daca este un pescar care a platit taxa ca sa retina peste)!
12)-Pentru pescuitul de noapte,este obligatorie aprobarea de catre administratorul baltii!!!!Este foarte bine daca pescarul are o recomandare din partea unui club sau a unei persoane cunoscute administratiei baltii!Pescarul care obtine aprobarea de a pescuii noaptea,nu are voie sa fie insotit,decit de sotie,copii(pina la virsta de 15 ani)sau o prietena!
ATENTIE!!!
-Pescuitul incepe la ora 06,00 si se termina la ora 19,00.
-Se elibereaza un singur bon,atit pentru pescarii care pescuiesc C&R,cit si pentru pescarii care retin peste!
-Pe acest bazin, cel care va fi prins ca sustrage (ascunde) peste, altul decit cel care poate fi retinut conform taxei achitate, se face vinovat de furt, fapta penala pedepsita de art 208 codul penal. Vinovatii vor fi reclamati organelor de politie !
-Pescarii au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte etc.).
-Pentru informatii suplimentare puteti contacta administratorul baltii,D-na Marioara Velicu,tel: 0722.684.909.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Re: TAXA SI REGULAMENT 2010 CHIRIACU 2
Serbane, tot respectul si admiratia din partea mea (si nu numai sunt sigur) pentru munca matusalemica(cunosc semnificatia cuvantului)pe care din luna ianuarie o desfasori fiind implicat trup si suflet in aceasta activitate. Asigur pe eventualii contestatari ca voi fi foarte acid in postare daca vor contesta prima mea fraza. Nota bene pentru ideea in legatura cu aceasta balta si am fost de fata cand d-na Marioara Velicu a pus la dispozitie aceasta locatie pentru viitorul statut. Sincer si franc ma indoiesc de aceste idealuri si cu atat mai mult de realizarea lor. Motive: unul singur din cele ,,n'' pe care le am - numai un manager cu mana de fier poate duce la indeplinire obiectivele propuse si dorite de multi. Mana este d-na Marioara Velicu, dar degetele sunt angajatii care trebuie sa aibe o moralitate inalta si cum este criza...
Imi permit sa am o umila parere si la cateva puncte din regulament (binenteles sunt sigur ca este modificabil ca orice lucru de inceput), fiind convins ca avand si opiniile si sprijinul celor interesati, se va cristaliza.
Pct.5 - cum poti obliga un pescar sa nu dea drumul la stiuca? Crede-ma dar nu am auzit pe nimeni sa elibereze stiuca. Poate sunt dezimformat.
Pct.8 - ce inseamna interzis total ca insotitorul sau insotitori sa atinga sculele? Cam dura si neavenita interdictia!
Pct.12 - este limitata strict la 15 ani varsta copilului, sau copiilor care au voie cu parintii? Sau poate vin cu rudele; unchi, veri, frati, vecini, prieteni.
Fiind convins ca vei analiza si accepta postarea mea ca fiind cinstita si vei aprecia sinceritatea, te asigur ca si pe viitor ai in persoana mea un fervent si de baza sustinator.
Cu tot respectul pe care il meriti
Imi permit sa am o umila parere si la cateva puncte din regulament (binenteles sunt sigur ca este modificabil ca orice lucru de inceput), fiind convins ca avand si opiniile si sprijinul celor interesati, se va cristaliza.
Pct.5 - cum poti obliga un pescar sa nu dea drumul la stiuca? Crede-ma dar nu am auzit pe nimeni sa elibereze stiuca. Poate sunt dezimformat.
Pct.8 - ce inseamna interzis total ca insotitorul sau insotitori sa atinga sculele? Cam dura si neavenita interdictia!
Pct.12 - este limitata strict la 15 ani varsta copilului, sau copiilor care au voie cu parintii? Sau poate vin cu rudele; unchi, veri, frati, vecini, prieteni.
Fiind convins ca vei analiza si accepta postarea mea ca fiind cinstita si vei aprecia sinceritatea, te asigur ca si pe viitor ai in persoana mea un fervent si de baza sustinator.
Ocroteste natura, merita!
- carapavel florin
- senior
salut se poate se ne dsi si cateva informatii despre bazin , cate hectare are , populatie piscicola, structura fundului si eventual traseu multumesc.
Nea Iorgule legat de stiuca D-na Velicu are o mare problema cu stiuca pentru ca are exemplare foarte mari si ii distruge puietul de crap, de aceea doreste sa o elimine din balta si credema ca am intalnit pescari impatimiti de spining care au prins exemplare deosebite si le-au eliberat imediat.iorgu scrie: Pct.8 - ce inseamna interzis total ca insotitorul sau insotitori sa atinga sculele? Cam dura si neavenita interdictia!
Referitor de celelalte puncte daca nu esti strict nu realizezi nimik, stii cum suntem noi pescarii ne ducem 2 platim un bon, trece paznicul mai bagam 2 lansete, legat de copil nu cred ca specifica ca trebuie sa fie copilul pescarului ci doar sa fie copil ca asa am trecut si cu sotia, prietena dar poti veni si cu amanta nimeni nu te retine.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Multumesc mult pentru raspuns. Eram convins ca acesta va fi. Puteam sa te contactez la tel., dar am considerat ca aceste intrebari vor avea o solicitare mai mare din partea userilor si pentru corecta informare le-am formulat eu.
P.s. Referitor la finalul raspunsului tau - cine are
P.s. Referitor la finalul raspunsului tau - cine are
Ocroteste natura, merita!
va salut,
userul carapavel florin a pus cateva intrebari la care si eu as vrea un raspuns, in special populatia piscicola.
Cu respect,
userul carapavel florin a pus cateva intrebari la care si eu as vrea un raspuns, in special populatia piscicola.
Cu respect,
D-lui Florin i-am raspuns pe privat.IonutF scrie:va salut,
Cu respect,
lUNGIMEA BALTII ESTE DE APROXIMATIV 3.5 KM, O SUPRAFATA DE CCA 32 HA LATIME INTRE 90-160 M( MENTIONEZ CA IN POZE APA ESTE SCAZUTA NIVELUL NORMAL ESTE PANA LA BUZA STUFULUI), ADANCIMEA APEI INTRE 2- 4 M, MEDIA ESTE DE PESTE 3 M, IN BALTA SUNT IN URMA ULTIMULUI RECENSAMANT IN JUR DE 8-9 t DE CRAP CU GREUTATI INTRE 3 SI 20 KG, IN JUR DE 1-2 t DE CIORTANICA 600- 900 g. ALTE SPECII: CARAS, STIUCA, SALAU SI CHINEZESC. IN FUNCTIE DE VREME SE VA FACE O POPULARE( SFARSIT FEBRUARIE- INCEPUT MARTIE) DE APROXIMATIV 10 t DE CRAP SI CTENO PESTE 2 KG.
In judetul Giurgiu, din bucuresti se pleaca pe soseaua Alexandriei, la Ghimpati la intersectie se face stanga dupa care sunt vreo 2 sate ( Schitu, Vlasin) si la iesire din Vlasin la cativa km exista indicator dreapta Valea Bujorului, se face dreapta si se tine drumul principal pana in satul Chiriacu, in sat se ajunge la o intersectie in T cu stop pe sensul de dus se face dreapta si se merga maxim 1.5 km si apare balta pe dreapta. Drumul este impecabil se face maxim 50 min de la iesire din Bucuresti. Sper ca am fost destul de explicit.
LA FINAL TIN SA MULTUMESC ADMINISTRATOREI BALTII D-na VELICU PENTRU INFORMATIILE OFERITE SI DESCHIDEREA PENTRU CARPFISHING-UL ADEVARAT.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Multumesc mult pentru raspuns.
Deci sa inteleg ca sa facut si popularea de 10t asta insemnand ca populatia este aproximativ 18t in 3,5 km de balta?
Super, sper ca in week-end sa ajung pe la voi.
P.S. am vazut pe un alt forum ca aceasta balta ar fi chiriacu 3 iar aici chiriacu 2, deci care e pana la urma?
Deci sa inteleg ca sa facut si popularea de 10t asta insemnand ca populatia este aproximativ 18t in 3,5 km de balta?
P.S. am vazut pe un alt forum ca aceasta balta ar fi chiriacu 3 iar aici chiriacu 2, deci care e pana la urma?
Popularea de 10 t se face in transe, prima miercuri 3 t, poti sa treci sambata pe la noi doar ca vizitator, balta este inchisa la pescuit sportiv pana la data concursului si este vorba de CHIRIACU 2 ce ai vazut pe alt sait a fost o greseala de redactare.IonutF scrie:Multumesc mult pentru raspuns.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
am inteles.
iti multumesc foarte mult pentru timpul acordat.
iti multumesc foarte mult pentru timpul acordat.
Salut ,
As dori sa fac o iesire pe 8 mai si va rog sa ma ajutati cu informatii despre balta , este deschisa ? Am citit ca balta dupa concursul din 9-11 aprilie , care din pacate nu a fost chiar o reusita , se va deschide pescuitului pentru toata lumea. Chiar nu a fost nimeni aici la peste ?
Astept informatii.
Va multumesc.
Fire zbuciumate !
As dori sa fac o iesire pe 8 mai si va rog sa ma ajutati cu informatii despre balta , este deschisa ? Am citit ca balta dupa concursul din 9-11 aprilie , care din pacate nu a fost chiar o reusita , se va deschide pescuitului pentru toata lumea. Chiar nu a fost nimeni aici la peste ?
Astept informatii.
Va multumesc.
Fire zbuciumate !
-
- Veteran
Am fost pe balta imediat dupa primul concurs care a avut loc intre 9 si 11 luna trecuta. Cine face reclama acestei balti nu face nimic altceva decat sa minta . Nu am gasit pe aceasta balta decat mizerie cat cuprinde , accesul pe balta numai cu masina de teren, iar de peste cu 8 lansete eu si un amic incepand cu ora 6 pana seara la ora17 nu am auzit sunand nici un senzor din pacate.
Salut ,
Iti multumescu pentru sinceritate si promptitudine am sa tin cont de parerea ta , daca sunt si alti pescari care au fost recent ii rog sa ne impartaseasca parerea despre balta.
Fire zbuciumate tuturor !
Iti multumescu pentru sinceritate si promptitudine am sa tin cont de parerea ta , daca sunt si alti pescari care au fost recent ii rog sa ne impartaseasca parerea despre balta.
Fire zbuciumate tuturor !
cunosc balta f bine pot spune am fost din pacate anul acesta vazand popularea facuta cu asa zisa cantitatea de 10 tone crap dar este ominciuna cred nu mai este in balta nici macar carasul care era o data de 200 300 de g pacat ca sa distrus tot ,am fost asta toamna si era secata sa starans tot din balta . si am fost anul acesta si nu am avut o trasatura am dat in locul unde prindeam mereu si nimic .pacat dar nu o sa mai calc pe acolo