Gogosari sat Jud Giurgiu
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Lazar Mihai
- membru activ
Gogosari sat Jud Giurgiu
Maine ma duc cu noaptea in cap pe aceasta balta , voi pescui pe intinsura , voi da cu momitor si bulgari de nada , boaba conserva si boaba fiarta in capsuna si uscata, sa vedem ce o iesi , revin maine cu poze daca iese ceva Si asa va voi spune ceva de aceasta balta daca a inceput sa mearga . E balta " La Dorel NEbunu" de pe vremuri.
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
Re: Gogosari sat Jud Giurgiu
Fir intins boss !Lazar Mihai scrie:Maine ma duc cu noaptea in cap pe aceasta balta , voi pescui pe intinsura , voi da cu momitor si bulgari de nada , boaba conserva si boaba fiarta in capsuna si uscata, sa vedem ce o iesi , revin maine cu poze daca iese ceva Si asa va voi spune ceva de aceasta balta daca a inceput sa mearga . E balta " La Dorel NEbunu" de pe vremuri.
- janes romanes
- senior
chiar m ai facut curios cu ce se mai intamla la gogosari... eu unul mai mergeam cu tata la izvoru la cimitir si dupa ce au rarit o p aia de peste am mers la salcami la aia de la padure...frumoasa balta!!!n am mai auzit nimk de ea de ceva timp
Balta de la Izvoru cea de la cimitir sa stii ca inca are peste. Am fost pe aceasta balta in ultimii 2 ani dar doar primavara pana intra in bataie. Nu am reusit sa prin decat caras destul de frumos chiar si la 1kg bucata. In rest am auzit ca ar avea salau ,novac si crap. Izvoru cea de la salcami nu mai e ce a fost odata , toata lumea se plange de racii care toaca orice momeala.janes romanes scrie:chiar m ai facut curios cu ce se mai intamla la gogosari... eu unul mai mergeam cu tata la izvoru la cimitir si dupa ce au rarit o p aia de peste am mers la salcami la aia de la padure...frumoasa balta!!!n am mai auzit nimk de ea de ceva timp
E posibil duminica sa fac o iesire la Izvoru la cimitir si o sa postez rezultatele.
Salutare
- janes romanes
- senior
asteptam poze ceva ...chiar m ai facut curios acum ceva ani se prindea crap frumos la plantat de pe malul cu campul spre stuful dinspre sat ,cred ca stii despre ce loc vb nu??? oricum s a ajuns si acolo sa se mearga pe faima baltii din trecut si mai putin pe ce peste e in balta !!!
- janes romanes
- senior
mihai tu ce ai facut la gogosari ca nu ai mai zis nimik??? oi fi dat lovitura si nu vrei sa ne spui???secretosule
DIn pacate nu m-am dus pe Izvoru Duminica pentru ca fusese un prieten sambata si in afara de cateva sabioare si rosioara nu a prins nimic.. Nici lumea care mai era pe balta nu prindea. In schimb am fost pe Fundulea 2 dar nici acolo nu am avut mari rezultate , vreo 3kg de caras.janes romanes scrie:asteptam poze ceva ...chiar m ai facut curios acum ceva ani se prindea crap frumos la plantat de pe malul cu campul spre stuful dinspre sat ,cred ca stii despre ce loc vb nu??? oricum s a ajuns si acolo sa se mearga pe faima baltii din trecut si mai putin pe ce peste e in balta !!!
Salutare
-
- Veteran
Mihai ce ai facut la Gogosaru
mircea pescar scrie:Mihai ce ai facut la Gogosaru
Poate a ramas cu cortul mai multe zile Mihaita asteptam vesti de la tine, ne-ai promis si noi stim ca tu ai cuvant si te respecti nedezamagindu-ne
Ocroteste natura, merita!
-
- Veteran
In primavara este de mers la Gogosru sat pt. ca inca mai au peste frumos.
pai se lauda lumea pe ,,Pescuitul.ro",de mama focului,cu poze si tot tacamul ca l-au rupt pe Fundulea 2...ciortan,crap...adidobre scrie:DIn pacate nu m-am dus pe Izvoru Duminica pentru ca fusese un prieten sambata si in afara de cateva sabioare si rosioara nu a prins nimic.. Nici lumea care mai era pe balta nu prindea. In schimb am fost pe Fundulea 2 dar nici acolo nu am avut mari rezultate , vreo 3kg de caras.janes romanes scrie:asteptam poze ceva ...chiar m ai facut curios acum ceva ani se prindea crap frumos la plantat de pe malul cu campul spre stuful dinspre sat ,cred ca stii despre ce loc vb nu??? oricum s a ajuns si acolo sa se mearga pe faima baltii din trecut si mai putin pe ce peste e in balta !!!
Salutare
S-a prins si crap pe Fundulea 2 nu e pacaleala. Chiar langa mine s-a prins unu de 6kg si cativa intre 1,5-2kg. La mine insa nu a tras niciunu.pai se lauda lumea pe ,,Pescuitul.ro",de mama focului,cu poze si tot tacamul ca l-au rupt pe Fundulea 2...ciortan,crap...
Vesti si de pe Izvoru balta de la cimitir : ieri a fost un prieten si a prins in jur de 15-16 carasi la 250gr/buc. Se pare ca incepe sa manance trebuie doar sa se mai incalzeasca nitel.
PS: Joi balta Fundulea 2 va fi populata cu 2 tone de crap intre 2-5kg asta din spusele paznicilor si se pare si din spusele patronului.
Salutare si fire intinse,
cine a fost in ultima perioada la pescit pe baltile de la izvorul, cea de la cimitir sau cea cu salcami
Doresc sa fac o partida pe una dintre balti si nu stiu daca se mai pescuieste. Multumesc
fir intins
Doresc sa fac o partida pe una dintre balti si nu stiu daca se mai pescuieste. Multumesc
fir intins
sall.
a fost cineva pe Draghiceanu de la inceputul anului?
...sau ceva detalii,un nr de tel.
fir intins
a fost cineva pe Draghiceanu de la inceputul anului?
...sau ceva detalii,un nr de tel.
fir intins
Se pescuieste pe baltile de la Izvoru. Cea de la sat este 50 de lei si cea de la padure 80 de lei.
Balta Draghiceanu a fost secata pana acu 1 luna.
Balta Draghiceanu a fost secata pana acu 1 luna.