montura george-alexandru

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
vali003
site team
site team

montura george-alexandru

Mesaj de vali003 » 03 Iul 2008, 00:52

as avea o intrebare cu privire la montura pt. crapii mai dezvoltati din ultima emisiune , daca firul de la cercel il trecem direct prin ochiul de la firul de par si apoi legam cercelul cu momeala , nu va lucra la fel ?? multumesc anticipat George .

george-alexandru
Veteran
Veteran

Re: montura george-alexandru

Mesaj de george-alexandru » 03 Iul 2008, 01:17

lucreaza identic numai ca prefer cu agrafa pt ca schimb mai repede,ai pot tine la dipuit etc
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
mail - greenlaketeam@yahoo.com
Imagine

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 03 Iul 2008, 03:05

mersi George am sa incerc montura simbata asta , poate vin niste dormeze :lol: :lol:

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 03 Iul 2008, 12:07

eu pe cernica anul trecut am inceput sa folosesc aceasta metoda in toamna cand a aparut o invazie de ciortani nu stiu de unde ca pana la acel moment nu vazusem picior de ciortan in balta,cert este ca toata lumea care batea cernica la ora aceea renuntasera in a mai pescui din cauza ciortanului care te facea sa faci sute de km cu barca pe apa si erau conditile ideale pt a/mi verifica teoria impreuna cu un prieten care a pescuit cu acelasi model de carlig aceiasi coronita doar ca firul de forfac era mai moale.rezultatul a fost el 2 carasi si un ciortan sub kg si eu 3 crapi intre 7-11kg.

un lucru extrem de important nu consa numai in cercel ci si in rigiditatea firului care nu da carligului o mare libertate de miscare :wink:
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
Imagine

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 03 Iul 2008, 22:17

mresi George , o sa vad cum lucreaza pe apa curgatoare , am sa dau simbata in curent , am sa si filmez , poate se indura Cosmin si face ceva cu arhiva sa pot sa pun si ceva filmari . :mrgreen:

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 04 Iul 2008, 04:11

am schimbat un pic , am pus boabe de porumb GIANT si tiger nuts , tu folosesti porumb urias ?daca nu pot sa-ti trimit .cam asa arata , am pus o cutie de chibrituri sa-ti dai seama de marime
P7030355.JPG

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 05 Iul 2008, 21:33

exzista si lanoi porumb gigant dar este ciudat si mai si pluteste pe deasupra,eu am folosit boabe normale.oricum arata beton ce ai facut :wink:
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
Imagine

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 06 Iul 2008, 02:15

la sfirsitul lui august , cind se intoarce mama in Romania , am sa iti trimit acest fel de porumb , cel de la noi nu pluteste si merge super . la montura ta am avut doua trasaturi , primul mi-a indreptat un cirlig owner light mutu :evil: , al doileala fel , am schimbat cirligele , dar nu a mai venit cel mare numai ciortani de 12-14 kg. , la noi astia sint ciortani :lol: cele doua trasaturi le-am avut intre orele 3-5 dim. , am sa il incerc din nou simbata viitoare , sint niste locuri fara curent si cu apa de 8-12 m. in general acum vara bunicii se dau mai la fund , oricum montura functioneaza , mai trebuie sa il si scoatem :lol: . fire intinse .

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 06 Iul 2008, 17:59

deci selectia cat de cat functioneaza?

ce nr este carligul si cu ce fir ai facut forfacul?
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
Imagine

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 06 Iul 2008, 18:49

firul de forfac a fost sufix sheat skin de 25 lb.si cirligul nr.0-2 , nu stiu daca sint originale owner mi se par cam subtiri , mi le-a adus mama din tara cind a venit .oricum nu le mai folosesc , am pus unele mustang de scoti si rechini cu ele .

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 06 Iul 2008, 23:03

stai sa/ti mai zic ceva legat de acest model.
acest carlig ca si altele care au avantajul de a croseta au si o problema,in cazul in care crligul se agata de buza pestelui fara a se rasuci in buza acestuia si al croseta din cauza unghiului format si forta de tractiune acesta mai mult ca sigur se va indrepta.am patit si eu astfel de cazuri si de aceea dau teapa foarte puternic pt a forta carligul sa se rasuceasca si credema ca daca carligul a penetrat cum trebuie am curaj sa las un crap de peste 15kg priponit 12 ore fara ca acesta sa poata scapa de el.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
Imagine

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 07 Iul 2008, 05:03

George , crapii de aici sint de apa curgatoare , sa-i ia dracu ce maninca , ca au o forta de te rupe, daca ai 4-5 in decurs de o ora nu-ti mai simti miinile , cirligele pe care le-am pus sint nash fang un model nou iesit , un pic mai mari decit cele dinainte , sint si teflonate si mai dau si cu seria 5 de la fox , ambele modele croseteaza . am sa ma duc simbata din nou si te tin la curent , sint hotarit pe un bunic de la 20 in sus , inca nu am luat niciunul pe anul asta . fire intinse .

Scrie răspuns

Înapoi la “Monturi”