zamfi scrie:cosmin mihut scrie:Dar domnu iorgu de "originea animala" a sodei caustice care este un element foarte important in sapunul de rufe,ce zici?
Ca ajuta la digestie!
De aceea era bun sapunul de barberit de pe vremea lui Ceasca ...Batoanele alea verzi...
@zamfi cu tot respectul, nu va pot raspunde deoarece din numele de user si cele 244 de postari pe care le aveti nu imi pot da seama (mea culpa) de genul carei persoane apartineti. Curiozitatea de care dati dovada va plaseaza la ,,feminin'', rautatea la masculin. Va rog mult indentificati-va ca gen si voi folosi modul de exprimare adecvat. Ex:Paun Ion vs zamfi. Castigator Paun I.
@cosmin- in primul rand tin sa te informez (sunt sigur ca si tu stiai) ca o tigara are mai mult gudron si ,,n'' substante toxice decat sapunul de casa pe care il faci pentru pescuit. La acest sapun (folosit la pescuit de somn) nu ai nevoie de soda pentru dezinfectia rufelor. Pentru inchegarea lui se foloseste: parafina sau stearina sau gelatina alimentara. primele 2 ingrediente folosesc la fabricarea lumanarilor. Care lumanari se folosesc la onomastici(tort), botezuri, nunti, precum si unele evenimente nedorite. Sincer nu am auzit pe nimeni ca lumanarile sunt toxice. Am rugamintea sa ma combati cu argumente in ceea ce am afirmat, dar numai dupa o solida si fundamentata documentare. Personal imi sustin si mentin postarile facute, lucru pe care doresc sa-l faci si tu. Nu mai esti novice pe site si astept de la tine postari mai elocvente fata de acele vesnice intrebari; cum, ce faci, e iarna, unde, a iesit soarele, eu sunt pescar, asa a zis ala, etc.,etc.,etc. Parerea mea este ca daca ne informam de aici normal este sa dam ceva la schimb-tot informatie. Daca nu avem ce da la schimb, macar sa avem bunul simt si sa respectam pe cei care o fac. Sunt sigur ca nu vei lua prea acid comentariul meu si astept cu mult interes raspunsuul tau. Scuze daca am facut off topic.