E ocupat...se pregateste...Pregatirea pentru impartasire este trupeasca si sufleteasca. Ea consta din: - spovedanie (marturisirea pacatelor), fara de care nimeni nu se poate impartasi ...asa ca mai asteapta pana luni, care sper sa nu se faca miercuri , ca altfel joi trece repede si nici wkendul viitor n-o sa ... "hakuim"...tonny scrie:Apropo d-l Dan Mitranescu au ajuns betele mult asteptate si va rog ceva impartasiri despre ele.Stima
pareri despre hakuyo
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: pareri despre hakuyo
Am inteles,va multumesc si asteptam pana luni.Stima
Salutare.
Multumesc din nou pentru raspunsul promt.
Asteptam detali, pareri si preturi pentru noile modele si vechile modele de Hakuyo MTX.
Respecte.
Multumesc din nou pentru raspunsul promt.
Asteptam detali, pareri si preturi pentru noile modele si vechile modele de Hakuyo MTX.
Respecte.
Fir intins!
- stan nicolae
- senior
azi am fost la targ,am luat 5 buc. mtx 3.60 din 2 buc. cu 200ron buc...duminica-s pe balta
ma precis ce fel de lansete sunt,cele de 3,6m/3,5lbs sau 4lbs?de 3,90m nu aveau si daca aveau cam la ce pret?stan nicolae scrie:azi am fost la targ,am luat 5 buc. mtx 3.60 din 2 buc. cu 200ron buc...duminica-s pe balta
NU aveau nici o oferta pentru lansetele Hakuyo ? Pentru ca pretul aste de 200 ron/buc il gasesti si la magazinele din bucuresti care comercializeaza lansetele hakuyo.stan nicolae scrie:azi am fost la targ,am luat 5 buc. mtx 3.60 din 2 buc. cu 200ron buc...duminica-s pe balta
Alte modele de Hakuyo ai mai vazut la expo ? Ma intereseaza modelul Power Catcher 3,6m de 3,5lb daca l-ai vazut cumva la expo.
Fir intins duminica
am doua bucati noi ,pro catcher ,0722814131.
Salutare. Le-am vazut in magazin la tine saptamana asta. Dar ma intereseaza un nr mai mare de bucati. Am vazut ca diferenta de pret intre Power Catcher 3,6m de 3,5lb si MTX de 3,6m si 3,5lb e destul de mica. Sa inteleg ca sunt pe acelasi blanc facute si diferenta consta in mandrina si inelul de plecare ?baboieru scrie:am doua bucati noi ,pro catcher ,0722814131.
Dan Mitranescu scrie:Gabriel scrie:Salutare.
Consider ca MTX-urile se incarca cel mai bine in jurul valorii de 120g.
Intreaba mai exact ce te intereseaza.
Toata gama de modele Hakuyo MTX intra in tara pe data de 18 , iar lunea viitoare le voi avea pe stoc. In acel moment am sa pot oferii si informatii despre cele 3 modele noi.
Au venit modele noi de 3.9m?
- jila pitis
- senior
maine vreau sa merg la targ ,imi poate spune cineva la ce stand sunt betele hakuyo?
- Dan Mitranescu
- Partener
In cursul zilei de luni 22 martie am sa intru in posesia lor.Tavi2 scrie:Dan Mitranescu scrie:Gabriel scrie:Salutare.
Consider ca MTX-urile se incarca cel mai bine in jurul valorii de 120g.
Intreaba mai exact ce te intereseaza.
Toata gama de modele Hakuyo MTX intra in tara pe data de 18 , iar lunea viitoare le voi avea pe stoc. In acel moment am sa pot oferii si informatii despre cele 3 modele noi.
Au venit modele noi de 3.9m?
La ce pret vor fii si ce modele,ce s-au modificat la ele?Stima
Din cate stiu la standul celor de la Dual Fish.jila pitis scrie:maine vreau sa merg la targ ,imi poate spune cineva la ce stand sunt betele hakuyo?
- jila pitis
- senior
mersi mult de informatieadidobre scrie:Din cate stiu la standul celor de la Dual Fish.