bratul sf.gheorghe km48-49
Moderator: Sebastian
Re: bratul sf.gheorghe km48-49
am mai spus asta pe forum si pe topicul acesta.dar...fie...100lei de pers si 30 de masina.dus si adus de pe loc,masina in curte pazita.asta este locul meupharaoh scrie:apropo`...ce tarife are nenea cu barca??
Multumesc, n-am rasfoit foarte atent.
Cu locul m-am grabit....e un pic mai in aval
Cu locul m-am grabit....e un pic mai in aval
I Fish. Therefore I am.
- david_xxx67
- junior
felicitari sebi.......am citit tot ce ai postat aici si ai talent.... sunt convins ca ai acaparat atentia multor impatimiti.... si multi sunt cei ce-ti vor cauta locul de rai.... adevarul e ca e super indiferent de capturi..... nici nu vreau sa ma gandesc cati fomisti vor cutreiera zona............ sunt prea putini care dau pont mura-n gura, te salut cu respect pentru tot ce ai scris si poate vom incerca cu toti sa invatam ceva de la tine........... fir intins
- cosmin mihut
- Veteran
Sa stii nenea Sebi ca vremea asta ne afecteaza pe toti nu numai pe tine
MERCEDES S
Dl. Sebastian am o mare rugaminte ,,nu stiti si pentru mine un loc de pescuit la crap in delta,,sint un pescar incepator si nu prea cunosc locurile,eventual ma puteti lua cu dvs.cotizez la transport,,eu am bete de alun sa imi spuneti daca tin(vreau sa spun daca sint rezistente)cosmin mihut scrie:Sa stii nenea Sebi ca vremea asta ne afecteaza pe toti nu numai pe tine
Va multumesc anticipat
Va distrati ,va distrati...
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
Mai nene uite niste lansete care au facut istorie ,are ABS,ESP,Control tractiune,si multe altele 3 pagini scrie in cartea tehnica,plus GARANTIE PE VIATA,,tamburul se invirte la 360 de grade si apoi o ia la infinit.
- craparulsef
- Veteran
M-au dat pe spate imaginile - SUPER ! - cunosc pe cineva care ar da bani frumosi pe lansetele astea, isi face omul un fel de muzeu.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Si eu incerc treaba cu muzeul,urmaresc niste DAM-uri vechi (mulinete) ,ceva Mitchell ,dar asa doar pentru sufletul meu, nu in regim public .Am avut pe timpuri asa ceva ,de fapt cred ca am avut aproape 100 de lansete,dar de alea enumerate mai sus,imi pare tare rau .Restul, stifturi , care iti ia ochi pe moment,mai ales astea dupa revolutie.craparulsef scrie:M-au dat pe spate imaginile - SUPER ! - cunosc pe cineva care ar da bani frumosi pe lansetele astea, isi face omul un fel de muzeu.
Domnul Paun pe rapitori.ro este un baiat care vinde 4 mulinete vechi germina, dam, delta dunarii ...Poate va intereseaza.
Later: uitati linkul http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ht=#208814
sper sa nu fie considerata reclama
Later: uitati linkul http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ht=#208814
sper sa nu fie considerata reclama
Ultima oară modificat 20 Mar 2010, 21:41 de către cossty, modificat de 2 ori în total.
Excelent!!!Mulineta chiar m-a impresionat! Si eu am "vechituri" dar nu le vand ...Deja au o valoare sentimentala uriasa! Unii zic ca au chiar valoare ...materialaPaun Ion scrie:Mai nene uite niste lansete care au facut istorie ,are ABS,ESP,Control tractiune,si multe altele 3 pagini scrie in cartea tehnica,plus GARANTIE PE VIATA,,tamburul se invirte la 360 de grade si apoi o ia la infinit.
- cosmin mihut
- Veteran