ALBELE
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- janes romanes
- senior
Re: ALBELE
da sfarsitul lui mai -inceputul lui iunie de abia astept sa fac o partida la un loc de sub sat am primit un pont de la fratele meu marius care stie super bine balta aia !!!
lmi spui si mie unde se afla La Maracini??ti-am zis,eu stiu ln partea cealalta,spre Bila 2...un loc care se numeste asa..
- Madalin Dirla
- Veteran
Tibane,la maracini este vis-a-vis de pontonul pe care pescuiam noi,langa insula,chiar la intrare pe canal,unde intrau aia de la 10 in sus !!
- janes romanes
- senior
da tibi acolo zic si eu de locul numit "la maracini" -scuze de intarziere la mesaj dar am fost plecat!!!
- janes romanes
- senior
adica de loul dinspre digul cu bila 2...
stiu unde ziceti,dar eu mai stiu un loc,tot ,,la maracini",se numeste,care tine de regula doar crap si ten,tot spre bila 2..pe canal unde e lngust..
-
- Veteran
Tiby ai ajuns anul asta pe la Albele
lnca nu...e frig acum...nu se merita decat la salau...si eu sant mai mult cu crapul..scriu aici cand fac prima iesire acolo..
- janes romanes
- senior
pt crap mai asteptam un pic ...de obicei aici de cate ori am fost eu am luat crap numai noaptea de abia din mai cand se incalzeste bine apa poti sa te duci sa i faci o vizita mustaciosului!!!!
- radu vaduva
- utilizator
Aveti idee , este permis plantatul din gonflabila ???janes romanes scrie:pt crap mai asteptam un pic ...de obicei aici de cate ori am fost eu am luat crap numai noaptea de abia din mai cand se incalzeste bine apa poti sa te duci sa i faci o vizita mustaciosului!!!!
Multumesc
- janes romanes
- senior
merge sa le plantezi cu barca da ai grija la vant ca are uneori tendinta pe valea aia sa o ia razna ...doamne fereste sa nu faci baie !!!!!! oricum pt crap pe balta aia numai plantat ca altfel novacu e tovarasu tau de joaca!!!
- stan nicolae
- senior
cum te mai arde de o partida pe Albele Sa moara Iliescu...dupa Paste...2 nopti stau...si sa moara si Vadim daca nu fac si baie