Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
vineri si sambata se anunta caldura, deci.....
- Bragau Laurentiu
- senior
deci da
sorinbv scrie:maine ma duc sa fac ceva achizitii: husa poate si un scaun din acela de se face pat (flo mi-a bagat in cap asta )
ma uitam pe niste subiecte pe forum cu delta. abia stept sa ma duc in delta anul asta, nu am fost niciodata si ar fi misto sa mergem mai multi. a fost cineva, stiti locuri
De unde ai cumparat scaunul ca sunt si eu interesat?Si cat a costat?Multumesc
-
- Veteran
iti raspund eu ca sorin lucra .a dat 3 mil si la luat e pe lamaitei
Aha.Multzam fain.Maine dau o fuga sa vad daca mai aredavidnicolaie scrie:iti raspund eu ca sorin lucra .a dat 3 mil si la luat e pe lamaitei
Prinzi...Fotografiezi...Eliberezi
Ieeeee mi-am luant senzorii si eu...gata momentan cu investitii in scule.Sa nu uitam multumiri Florin.acum adunam banii sa iesim pe balta
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
unde mergeti week-end-ul asta?
- pista brasov
- junior
pe belin nu prea gasesti locuri libere in weekend
un loc unde sa ma bag si eu tot gasesc
-
- Veteran
maine forumul e liber suntem toti la balta .davidnicolaie (florin),radu, laurentiu ,sorin gabi etc restul nu ii mai stiu dupa nume .debea astept
vin fier, foc si peste(sper)
Hai mai repede baieti astept rezultatul partidei de pescuit...sa vedem ce a-ti facut..
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
-
- Veteran
pentru prima zi 8 crapi si un salau pentru zilele urmatoare astept raspuns de la radu si laurentiu ca ei au mai ramas o noapteOvidiuBV scrie:Hai mai repede baieti astept rezultatul partidei de pescuit...sa vedem ce a-ti facut..
-
- Veteran
uitati niste poze pe anul asta si captura anului asta cred.poze cu crapi nu sau facut nu ne-a dus capul n-am luat cu altele raman dator cu ele pe viitor