PREPARAREA BOABELOR DE PORUMB
Re: PREPARAREA BOABELOR DE PORUMB
Shopy, stii vorba: "ce e mult strica, ce e putin nu e de ajuns"
I love carp!
depince de fel de Boilis-uri erau. Solubile sau tari. Si daca balta nu e invatata pe bile , atunci se prefera boilis solubil pentru o actiune rapida. Si daca partida de pescuit e scurta atunci e normal ca borumbul sa fie campionmih_IL scrie:Am fost de sambata noapte pana duminica dupa-amiaza cu 3 prieteni. Am prins numai eu , un singur crap la vreo 4 kile.
Eu am dat numai la porumb preparat de mine, dar unul din prieteni a dat numai la boiless( S&O cu capsuna,solubile) si am nadit cu vreo 2kg( boiless_ pelete), si nu a avut nici macar o trasatura.
P.S. Toate au fost plantate.
dar...tine minte...boilis-ul inpartide mai mari de 48 de ore bate porumbul
APCR
Nini , nu te supara pe mine, dar vino tu cu boiless si vin eu cu porumb, pe baltile de aici si vedem rezultatele chiar si dupa 48 ore. Inca o data,nu te supara
I love carp!
- george-alexandru
- Veteran
nini scrie:depince de fel de Boilis-uri erau. Solubile sau tari. Si daca balta nu e invatata pe bile , atunci se prefera boilis solubil pentru o actiune rapida. Si daca partida de pescuit e scurta atunci e normal ca borumbul sa fie campionmih_IL scrie:Am fost de sambata noapte pana duminica dupa-amiaza cu 3 prieteni. Am prins numai eu , un singur crap la vreo 4 kile.
Eu am dat numai la porumb preparat de mine, dar unul din prieteni a dat numai la boiless( S&O cu capsuna,solubile) si am nadit cu vreo 2kg( boiless_ pelete), si nu a avut nici macar o trasatura.
P.S. Toate au fost plantate.
dar...tine minte...boilis-ul inpartide mai mari de 48 de ore bate porumbul
Vezi ma NINI frate asta/mi place mie la pescuit ca toate teoriile in practica au si contrateori.explicami si mie nu in 48 de ore ci in 72 dc bilele mele ,ale lui Cosma si restul participantilor nu au batut mamaliga si porumbul lui MITRANESCU?
[quote]explicami si mie nu in 48 de ore ci in 72 dc bilele mele ,ale lui Cosma si restul participantilor nu au batut mamaliga si porumbul lui MITRANESCU?[/quote]
probabil locul a contat mai mult decat nadele/momelile... :|
probabil locul a contat mai mult decat nadele/momelile... :|
Bine v-am regasit...acum 3 sapt.am pus la fermentat porumb,grau..etc pt o partuda de pescuit,insa vremea nu mi-a permis sa ies pe balta.Intre timp cerealele au fermentat si au format deasupra o pojghita alba,miroase ca si otetu.
Intrebarea mea este..Mai sunt bune de nadit?vreau sa ies Vineri si nu stiu sa prepar altele...sau..
FIRE INTINSE.
Intrebarea mea este..Mai sunt bune de nadit?vreau sa ies Vineri si nu stiu sa prepar altele...sau..
FIRE INTINSE.
- florentiniuga
- Master Admin
@OXY66....
Abia acum sunt bune. Nu bune, excelente. Daca mai adaugi acum si un borcan de miere si un pic de aroma de capsuni, face minuni.
Abia acum sunt bune. Nu bune, excelente. Daca mai adaugi acum si un borcan de miere si un pic de aroma de capsuni, face minuni.
Multumesc,din nou, Florentin...stiam ceva dar nu vroiam sa risc.
Fire intinse.
Fire intinse.
sal eu am incercat printro metoda poate mai simpla dar mia dat ff bune rezultate
am luat de la tara niste porumb si grau leam ales umpic de mizerie si leam pus in apa 2 zile . in apa am adaugat un sos de mujdei fff tare din cateva caciuli de usturoi . dupa 2 zile dupa ce sau umflat leam dat un clocot si leam pus niste esenta de vanilie peste el . sa sti ca a mers ff bine . ok sper sa iti fie de folos incearca
fir intins tuturor pescarilor de la cluj
am luat de la tara niste porumb si grau leam ales umpic de mizerie si leam pus in apa 2 zile . in apa am adaugat un sos de mujdei fff tare din cateva caciuli de usturoi . dupa 2 zile dupa ce sau umflat leam dat un clocot si leam pus niste esenta de vanilie peste el . sa sti ca a mers ff bine . ok sper sa iti fie de folos incearca
fir intins tuturor pescarilor de la cluj
- kordaku_buz
- junior
eu unu nu imi prepar boabe de porumb dar as dori sa gasesc singur o reteta proprie cu care sa am rezultate si dupa aceea sa dau mai departe aceasta reteta nu cum fac unii scriu niste retete care nu dau rezultate numai asa in bataie de joc asta e parerea mea fara nicio suparare sa te faca sa muncesti ca fraieru.asa ca dragi pescari incepeti sa cautati singuri diverse retete si postatile numai daca sunt folositoare.daca nu cumparam din magazine si gata :oops:
Partida de pescuit de sambata 28.06 ora 14:00 pana duminica 29.06 ora 14:00
Trei pescari:-doi cu boilles solubil,
-unul(eu) cu porumb preparat.
Rezultate:- primii doi ciu-ciu
- eu 4 buc si unul scapat la mal: crapi comuni:3.5kg, 4.5kg,5.5kg
cteno 6.5kg si cel scapat la mal(peste 10)
S-a pescuit numai plantat
Trei pescari:-doi cu boilles solubil,
-unul(eu) cu porumb preparat.
Rezultate:- primii doi ciu-ciu
- eu 4 buc si unul scapat la mal: crapi comuni:3.5kg, 4.5kg,5.5kg
cteno 6.5kg si cel scapat la mal(peste 10)
S-a pescuit numai plantat
I love carp!
astia sunt saracutii
- Fişiere ataşate
-
- Crapi 5.gif
- cam astia sunt
- (22.46 KiB) Descărcat de 2914 ori
I love carp!
Si, da, i-am luat acasa. Mi-era o pofta de peste de-nebuneam.
I love carp!