Taxa Tancabesti 2 (2010)
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Taxa Tancabesti 2 (2010)
Buna ziua ,
Rog informatii despre Tancabesti 2 (cea de la sosea) , legat de pescuit pe anul 2010. Doresc detalii in mod special
despre taxa pescuit C&R/12ore pentru anul in curs si perioada de cand se poate incepe.
Va multumesc.
Rog informatii despre Tancabesti 2 (cea de la sosea) , legat de pescuit pe anul 2010. Doresc detalii in mod special
despre taxa pescuit C&R/12ore pentru anul in curs si perioada de cand se poate incepe.
Va multumesc.
- marius_s_82
- junior
Re: Tancabesti 2
Am fost anul trecut pe Tancabesti 1 si ce sa zic peste s-a prins dar dupa ce am selectionat pesti care credeam noi ca puten sa ii luam pt o saramura la sfarsitul zilei vin paznici impreuna cu un pispirache cu figuri in cap cantareste fiecare peste in parte si dupa ce ca am platit 5 bonuri(5pers) si 3 taxe de stres pt insotitori mai ne da drumul la 2 pesti deoarece depaseau cu cate 150g (grame) fiecare peste limita impusa.
In total 6 pesti luati acasa fiecare nu trecea de 1.5kg, asta am inteleso dar sa ne caute prin masini, pe sub roata de rezerva, prin bagaje si mai aveau putin si ne cautau si in gaura c.....i . Atata nesimtire nu am mai vazut pe nici o balta. A fost prima si ultima oara cand am fost acolo. Sfatul meu este sa mergeti pe balta de concurs macar stii o chestie, cutoate ca este enorm de scumpa pt sistemul C&R 150lei 12 ore (era).
In total 6 pesti luati acasa fiecare nu trecea de 1.5kg, asta am inteleso dar sa ne caute prin masini, pe sub roata de rezerva, prin bagaje si mai aveau putin si ne cautau si in gaura c.....i . Atata nesimtire nu am mai vazut pe nici o balta. A fost prima si ultima oara cand am fost acolo. Sfatul meu este sa mergeti pe balta de concurs macar stii o chestie, cutoate ca este enorm de scumpa pt sistemul C&R 150lei 12 ore (era).
- Dan Andrei
- senior
Spui niste prostii mai mari ca tine.....mai bine te-ai abtineCosti P scrie:pai la cat de patiti sunt....oricine ar face la fel in locul lor, vezi Perisul sau Sarulesti-ul unde nu mai au voie romanii !marius_s_82 scrie:Am fost anul trecut pe Tancabesti 1 si ce sa zic peste s-a prins dar dupa ce am selectionat pesti care credeam noi ca puten sa ii luam pt o saramura la sfarsitul zilei vin paznici impreuna cu un pispirache cu figuri in cap cantareste fiecare peste in parte si dupa ce ca am platit 5 bonuri(5pers) si 3 taxe de stres pt insotitori mai ne da drumul la 2 pesti deoarece depaseau cu cate 150g (grame) fiecare peste limita impusa.
Numai bine!
si eu cat de mare sunt ?.....probabil e vre-o problema de traducere ....ma refeream la faptul ca pe Peris s-au furat crapi, iar pe Sarulesti nu mai au voie romanii ,tot din aceeasi cauza e gresit ceva ?Dan Andrei scrie:Spui niste prostii mai mari ca tine.....mai bine te-ai abtineCosti P scrie:pai la cat de patiti sunt....oricine ar face la fel in locul lor, vezi Perisul sau Sarulesti-ul unde nu mai au voie romanii !marius_s_82 scrie:Am fost anul trecut pe Tancabesti 1 si ce sa zic peste s-a prins dar dupa ce am selectionat pesti care credeam noi ca puten sa ii luam pt o saramura la sfarsitul zilei vin paznici impreuna cu un pispirache cu figuri in cap cantareste fiecare peste in parte si dupa ce ca am platit 5 bonuri(5pers) si 3 taxe de stres pt insotitori mai ne da drumul la 2 pesti deoarece depaseau cu cate 150g (grame) fiecare peste limita impusa.
- carapavel florin
- senior
si eu cat de mare sunt ?.....probabil e vre-o problema de traducere ....ma refeream la faptul ca pe Peris s-au furat crapi, iar pe Sarulesti nu mai au voie romanii ,tot din aceeasi cauza e gresit ceva ?[/quote]
pai e gresit asta cu Sarulestiul ca este voie inca sa dai la peste numai ca sunt stricte regulile .
pai e gresit asta cu Sarulestiul ca este voie inca sa dai la peste numai ca sunt stricte regulile .
Ai voie sa dai la peste , dar nu la crap.
Pe Sarulesti nu mai sunt primiti pescarii romani de crap. Ma refer la pescuit la crap, nu la pescuitul stationar de platica etc de la Gurbanesti.
Pe Sarulesti nu mai sunt primiti pescarii romani de crap. Ma refer la pescuit la crap, nu la pescuitul stationar de platica etc de la Gurbanesti.
Remus Lenghel
- cristi0110
- utilizator
Re: Taxa Tancabesti 2 (2010)
suna-l pe patronul baltii Vlad Parfene 0726037389Pati_19 scrie:Buna ziua ,
Va multumesc.
Salut ,
Am vorbit cu domnul Parfene , am aflat ce ma interesa.
Multumesc.
Am vorbit cu domnul Parfene , am aflat ce ma interesa.
Multumesc.
si nu ne impartasesti si noua aceste informatii?
I Fish. Therefore I am.
Salut ,
Imi pare rau am gandit un pic egoist. Iata si ce am aflat :
1. Taxa/12 ore - 80 ron
2. Retinere peste 5 kg.
3. Pestele care depaseste 4kg , va fi eliberat , se retine peste pana in 4kg.
Mai multe detalii poti afla de la domnul Parfene. Astea sunt cateva noutati fata de anul trecut. Dupa prima iesire la peste va mai povestesc.
O zi buna !
1. Taxa/12 ore - 80 ron
2. Retinere peste 5 kg.
Mai multe detalii poti afla de la domnul Parfene. Astea sunt cateva noutati fata de anul trecut. Dupa prima iesire la peste va mai povestesc.
O zi buna !
regulile acestea banuiesc ca sunt pe Tancabesti 1,pe lacul 2 nu poti retine pestePati_19 scrie:Salut ,
1. Taxa/12 ore - 80 ron
2. Retinere peste 5 kg.
O zi buna !
Catch & Release
- cristian505ro
- Veteran
Regulile sunt pentru balta de la sosea = Tancabesti 2 ( 1 este cea din spate).PiciuS scrie:Pati_19 scrie:Salut ,
regulile acestea banuiesc ca sunt pe Tancabesti 1,pe lacul 2 nu poti retine peste
Cristian Bebesel
Balta.. "ca-n Vest", aproape de Bucuresti, cu drum impecabil pana la locurile de pescuit, curata, cu gazon si umbra naturala , peste mult si la un pret acceptabil pentru cei ce vor sa plece acasa si cu materia prima pentru o saramura (ca-n Est ).Pati_19 scrie: 1. Taxa/12 ore - 80 ron
2. Retinere peste 5 kg.
ps: si mai are si.. "lakeservice"
In conditiile de mai sus cred ca locuri se vor gasi foarte greu, cel putin in wknd.
Salut initiativa d-nlui Parfene dar sper sa nu fie nevoie de rezervari telefonice
PS : @ amsterdamer
Anul trecut erai cu Chiroiu, acum ai devenit fan Tancabesti ?
Salut initiativa d-nlui Parfene dar sper sa nu fie nevoie de rezervari telefonice
PS : @ amsterdamer
Anul trecut erai cu Chiroiu, acum ai devenit fan Tancabesti ?
Asa cum despre Chiroiu4 am spus ca este balta "din poveste"...dar fara salcii pletoase, din pacate ! asa spun si despre Tancabesti ca este o balta "ca-n Vest"..deci postarea anterioara nu are legatura cu "funlake"-urile mele .budulica scrie: Anul trecut erai cu Chiroiu, acum ai devenit fan Tancabesti ?