DUNAREA

Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003

Scrie răspuns
dummy81
utilizator
utilizator

Re: DUNAREA

Mesaj de dummy81 » 18 Mar 2010, 01:05

eu asa ceva folosesc la avat cate 3 la 15 cm intre ele ,dar ce tehnica folosesti se recupereaza normal ,din barca ,de pe mal
natura-aventura si spinning

coool_marius
senior
senior

Mesaj de coool_marius » 24 Mar 2010, 09:56

dummy81 scrie:eu asa ceva folosesc la avat cate 3 la 15 cm intre ele ,dar ce tehnica folosesti se recupereaza normal ,din barca ,de pe mal

Pentru amatorii de rapitor , in special Stiuca - a inceput sa mearga ( destul de binisor ) cumatra stiuca pe baltile de la Crivina si Rotunda ( langa Izvoarele ) . Cei cu care am vb au zis ca stiucile sub 2 kg le aruncau inapoi :D:D ... capturi de pana la 8 kg .

La crivina e suficient permisul de pescuit , la Rotunda se plateste o taxa de vreo 30 RON ..
Marius

---<><Dr.Tr.Severin

sorprodan
Veteran
Veteran

Re: Capturi pe Dunare

Mesaj de sorprodan » 25 Mar 2010, 19:51

am fost azi la Dunare ,am nadit si nu a tras deloc dar am sa pun totusi cateva poze cu natura.. fire intinse...
Fişiere ataşate
25032010221.jpg
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 25 Mar 2010, 19:52

sorprodan scrie:am fost azi la Dunare ,am nadit si nu a tras deloc dar am sa pun totusi cateva poze cu natura.. fire intinse...
Fişiere ataşate
25032010222.jpg
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 25 Mar 2010, 19:53

sorprodan scrie:
sorprodan scrie:am fost azi la Dunare ,am nadit si nu a tras deloc dar am sa pun totusi cateva poze cu natura.. fire intinse...
Fişiere ataşate
25032010220.jpg

coool_marius
senior
senior

Mesaj de coool_marius » 26 Mar 2010, 13:46

In ce zona ai fost ?

Duminica dimineata o sa merg si eu la Rotunda , la Izvoarele la o stiuca ... o sa va anunt cum / daca merge . Am inteles ca si-a dat drumu si carasul . S-a prins caras pana la 1 kg saptamana asta , la arpacas si viermisor alb , pe pat de momeala din mamaliga cu arpacas si canepa prajita .
Marius

---<><Dr.Tr.Severin

coool_marius
senior
senior

Mesaj de coool_marius » 29 Mar 2010, 11:47

coool_marius scrie:In ce zona ai fost ?

Duminica dimineata o sa merg si eu la Rotunda , la Izvoarele la o stiuca ... o sa va anunt cum / daca merge . Am inteles ca si-a dat drumu si carasul . S-a prins caras pana la 1 kg saptamana asta , la arpacas si viermisor alb , pe pat de momeala din mamaliga cu arpacas si canepa prajita .

A fost sambata noaptea un prieten de-al meu pe Dunare , la Gruia .. la somn . A prins doar un scobar si ala amarat .
Duminica dimineata , desi era o vreme de toata jena .. batea vantul si ploua , am luat caraseii , rotativele si am plecat totusi la Rotunda. De dimineata au prins binisor niste baieti din Craiova ( aveau barci si s-au bagat pe balta , pe langa stuf ) . Dupa amiaza am luat si eu o bucatzica la 2..3 kg la pestisor . Peste este f mult dar si vegetatie , care se apropie de luciul apei .
Mai jos cateva foto ptr cei interesati - se poate prinde si crap , caras , biban .. ( cand le-o veni vremea ) si stiuca merge tot anul ( foarte bogata balta in stiuca - n-a fost pescuita de vreo 7 ani si s-au prins exemplare si de 18 kg ) .
Cine vrea si alte detalii .. poate sa-mi lase mesaj .
Fişiere ataşate
DSC05944.JPG
DSC05943.JPG
DSC05940.JPG
Marius

---<><Dr.Tr.Severin

gabos81
utilizator
utilizator

Mesaj de gabos81 » 29 Mar 2010, 12:45

pe unde mai exact e balta,un traseu ceva eu sunt din craiova

coool_marius
senior
senior

Mesaj de coool_marius » 30 Mar 2010, 11:49

Sal ...
Am discutat azi cu patronul de acolo si i-am cerut cateva detalii .. peste , este foarte mult si suficient de mare incat sa satisfaca toate visele pescarilor .. stiuca pana in 18 kg ( s-a prins anul trecut in toamna ) , caras la 1 ..1,5 kg , destul de mult , crap ( in balta speciala de crap ) de la 5 kg in sus . Balta este alimentata de un parau , Blahnita . Din pricina asta , apa este ceva mai rece decat in alte parti si se incalzeste putin mai greu. Va merge foarte bine dupa jumatatea lui Aprilie . Anul trecut , am inteles ca s-a prins tot anul stiuca ( recomandate voblere de suprafata , foarte usoare , din lemn de balsa ptr a evita vegetatia suacvatica - care am inteles ca oricum , urmeaza sa fie taiata in scurt timp ) . De jur imprejur se afla stuf in cantitati impresionante , sunt pomi pe margine , pontoane de lemn ( bunicele ) , gratare ... deci loc bun si de iesit la iarba verde . Se poate sta si 2..3 zile , daca aveti cort .
Intrucat se inchide pescuitul pe Dunare curand , pentru cei care vor sa faca o zi..doua de pescuit pe balta asta dupa jumatatea lunii aprilie , este minunat deoarece va incepe si scrumbia la Pristol , pe Dunare ( singura care se poate pescui pe Dunare in timpul prohibitiei ) si distanta dintre ele este de aprox 15 km .. deci aveti posibilitatea sa mergeti si la scrumbie .
Mai jos am pus cateva foto cu localizarea exacta . Daca mai doriti si alte info , va stau la dispozitie .
Fişiere ataşate
1.JPG
1.JPG (51.94 KiB) Vizualizat de 2883 ori
3.JPG
3.JPG (34.57 KiB) Vizualizat de 2883 ori
2.JPG
Marius

---<><Dr.Tr.Severin

cossty
membru activ
membru activ

Mesaj de cossty » 30 Mar 2010, 17:16

Taxa sti cumva cat e si in ce conditii?

coool_marius
senior
senior

Mesaj de coool_marius » 31 Mar 2010, 08:57

cossty scrie:Taxa sti cumva cat e si in ce conditii?

Vezi

http://www.infopescar.tv/forum/balti-ia ... t5186.html
Marius

---<><Dr.Tr.Severin

coool_marius
senior
senior

Mesaj de coool_marius » 02 Apr 2010, 13:25

PASTE FERICIT TUTUROR , ALATURI DE CEI DRAGI.
Marius

---<><Dr.Tr.Severin

luigibosu
membru activ
membru activ

Mesaj de luigibosu » 04 Apr 2010, 08:46

PASTE FERICIT LE SPUN SI EU TUTUROR ALATURI DE CEI DRAGI SI ...HRISTOS A ANVIAT !!!! <:-P

cosmake
senior
senior

Mesaj de cosmake » 04 Apr 2010, 09:39

Iepurasul mustacios e de paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete. Pasca, oua inrosite, cozonacu, mielul fript si un PASTE FERICIT!!!

barba
membru activ
membru activ

Mesaj de barba » 04 Apr 2010, 10:14

VA DORESC LA TOTI PESCARII UN PASTE FERICIT :-h si multa sanatate si mai ales fire intinse =D>

Scrie răspuns

Înapoi la “Pe rauri si Dunare”