proteina redis????
Moderator: florentiniuga
proteina redis????
Am facut un mix din
150 g Clo
150 g Faina de soIA
100 g Nectarblend
50 g Liver Powder
350 g Proteina lactica Redis
50 g scoixa pisata
150 g gris
partea lichida
12 ml de aroma
30 ml CSL
30 ml Liver Amino
30 ml Minamino
200 ml apa
200 ml lapte de porumb
Am incercat sa pastrez raportul 50 % proteina redis, faina de soya, 40 % elemente legatura CLO gris nectarblend 10 % aditivi, textura scoica pisata Liver Powder
Am dorit sa facem o bila pentru apa rece si solubile
problema este ca iese mixul prea pufos si la cantitatea asta de lichide nu se face masa rulabila nici cum ramane tot faina. Poate sa fie proteina care dezleaga in halul asta. Am incercat totusi sa fac ceva cu mixul asta si am mai incercat sal incheg cu apa si lapte de porumb dar a mai inghitit 500 ml in total ca sa se lipeasca dar de rulat nu am reusit.
Unde am gresit ??? La proteina redis sau la partea lichida?
150 g Clo
150 g Faina de soIA
100 g Nectarblend
50 g Liver Powder
350 g Proteina lactica Redis
50 g scoixa pisata
150 g gris
partea lichida
12 ml de aroma
30 ml CSL
30 ml Liver Amino
30 ml Minamino
200 ml apa
200 ml lapte de porumb
Am incercat sa pastrez raportul 50 % proteina redis, faina de soya, 40 % elemente legatura CLO gris nectarblend 10 % aditivi, textura scoica pisata Liver Powder
Am dorit sa facem o bila pentru apa rece si solubile
problema este ca iese mixul prea pufos si la cantitatea asta de lichide nu se face masa rulabila nici cum ramane tot faina. Poate sa fie proteina care dezleaga in halul asta. Am incercat totusi sa fac ceva cu mixul asta si am mai incercat sal incheg cu apa si lapte de porumb dar a mai inghitit 500 ml in total ca sa se lipeasca dar de rulat nu am reusit.
Unde am gresit ??? La proteina redis sau la partea lichida?
Re: proteina redis????
Liver Powder-ul si proteina lactica sunt ingrediente solubile si totalizeaza 40 % din mix (vezi recomandarea mea din articolul pentru concursul InfoPescar)
Re: proteina redis????
Intr-un cuvant Lucky a vrut sa spuna ca ai pus prea multa proteina lactica ea fiind solubila iti dezleaga mixul.Era indicat maxim 25% proteina de la redis cu tot cu pudra de ficat.Stima si iti recomand sa citesti articolol de la concursul infopescar,o sa-ti faci o impresie despre cum se fac boilesurile si ce trebuie adaugat in ele si cam in ce proportii.Stima
- cristea radu
- senior
- Mesaje: 383
- Membru din: 01 Dec 2007, 11:08
- Localitate: TURDA
- Contact:
Re: proteina redis????
@syncross
Eu merg cu 10% proteina
Eu merg cu 10% proteina
Re: proteina redis????
si eu la fel merg 10% si maxim 15%,dar aici era vorba de limita maxima,cea de 25% .Cale lunga mai este pana la 40% cat a folosit colegul nostru de breasla,dar nu-i problema deasta suntem aici,sa ne ajutam unii pe altii si sa invatam unul de la altu.Stima
Re: proteina redis????
cristea radu scrie:@syncross
Eu merg cu 10% proteina
- cristea radu
- senior
- Mesaje: 383
- Membru din: 01 Dec 2007, 11:08
- Localitate: TURDA
- Contact:
Re: proteina redis????
@luky
proteina lactica 10%/kg de mix
Numai bine
proteina lactica 10%/kg de mix
Numai bine
Re: proteina redis????
Eu am folosit pana la 20% proteina lactica...si s-a rulat ok.
Re: proteina redis????
pina la 25% esti in carti ( 25% ingrediente solubile din tot mixul)