dummy81 scrie:da intradevar telescopul isi merita banii daca e folosit la scrumbie doar la japca ca nu stiu ce momeala as baga in carlig , eu pescuiesc cu lansetele tatalui meu cand merg la dunare in zonele cu copaci cazutzi prin apa am 3 germina antice la care leam schimbat inelele si nu ma plang miam luat si deastea laudate de unii de altzii ,acum fiecare isi ia dupa buzunar si dupa intebuintzare daca dai la intinsura da iti iei de 3,90 ,dar daca dai la praguri potzi lua si la 2,70 isi fac treaba lafel ca cele de 3,90 ca nu trebuie sa arunci departe ,cat despre actiune ,una cat mai mare ca dai cu plumb greu ,pescuiesc de la 6 ani pe malul dunarii si nu am vazut un pescar care sa dea cu lanseta de 3,90 cu respect si sper ca nu am deranjat pe careva fir ntins
daca citeai si tu mai multe mesaje , vedeai ca la scrumbie nu se da la japca ... ci cu taparine ... , vedeai ca scrumbiile nu stau langa mal si daca mai ai si apa crescuta , tre sa dai lejer spre 70..80 m pana la anafoare , unde stau pitulate ...
legat de crap .. am vazut si eu pescari cu bete de care spui tu , mai "amarete" spre deosebire de cele noi care tot apar si care .. au prins peste klumea .. dar sti cum e , cu atatea facultati si pestii au devenit invatati si nu-i mai prinzi asa cu una cu doua .. glumeam .. depinde in ce zone pescuiesti tu pe dunare ... daca ai gropile langa mal , poti sa dai si cu varga .. nu-i prb ca ajungi dar prin locurile prin care am mers eu , pragurile / gropile sunt destul de departe de mal .. plus ca lngimea batului iti ajuta si la dril ..si alte cele .
sanatate