salutare florinV din bucuresti
salutare florinV din bucuresti
am 26 de ani, sunt din bucuresti, iubesc pescuitul de cand ma stiu cu toate astea nu pot spune ca sunt profesionist sau ceva de genu, vara de obicei merg in fiecare week end la pescuit pe diferite balti, cu exceptia zilelor ploioase.Sunt adeptul baltilor salbatice dar in lipsa acestora ma conformez .Sper sa pot fi si eu de folos cu ceva pe acest site, si la randul meu sa mai invat cate ceva
- Bragau Laurentiu
- senior
Re: salutare florinV din bucuresti
Salut bine ai venit printre noi sedere placuta iti doresc
salut florin, bine ai venit.
Totusi, nu trebuia sa deschizi un topic nou. Exista unul unde s-ar fi pretat postul tau: http://www.infopescar.tv/forum/cateva-c ... ci-t3.html
Fir intins !
Totusi, nu trebuia sa deschizi un topic nou. Exista unul unde s-ar fi pretat postul tau: http://www.infopescar.tv/forum/cateva-c ... ci-t3.html
Fir intins !
I Fish. Therefore I am.
Bine ai venit printre noi ! Navigare placuta pe acest sit !vaidaf scrie:am 26 de ani, sunt din bucuresti, iubesc pescuitul de cand ma stiu cu toate astea nu pot spune ca sunt profesionist sau ceva de genu, vara de obicei merg in fiecare week end la pescuit pe diferite balti, cu exceptia zilelor ploioase.Sunt adeptul baltilor salbatice dar in lipsa acestora ma conformez .Sper sa pot fi si eu de folos cu ceva pe acest site, si la randul meu sa mai invat cate ceva
Poate n-ati observat...mai sunt 6 pagini de alte topicuri deschise de utilizatorii care au dorit fiecare sa se prezinte si nu le-a atras atentia nici un moderator ca au gresit in vre-un fel !...deci se poate si asa daca asta doresc utilizatorii nostri !pharaoh scrie:salut florin, bine ai venit.
Fir intins !
P.S
De curiozitate ,dvs.v-ati prezentat in topicul pe care l-ati indicat colegului ?
imi cer scuze, este pentru prima oara cand ma inscriu pe un forum, probabil lipsa de experienta.
In acest week end vreau cu tot dinadinsul sa ajung pe o balta, prima data pe anul asta, si vreau sa dau dupa rapitor, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o sugestie.Multumesc
In acest week end vreau cu tot dinadinsul sa ajung pe o balta, prima data pe anul asta, si vreau sa dau dupa rapitor, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o sugestie.Multumesc
Mica mea experienta pe alte forumuri m-a facut sa reactionez astfel. Daca aici sunt permise astfel de postari e foarte bine, eu doar i-am aratat prietenului nostru ca se poate si altfel...mai ordonat ca sa zic asa.gor965 scrie: Poate n-ati observat...mai sunt 6 pagini de alte topicuri deschise de utilizatorii care au dorit fiecare sa se prezinte si nu le-a atras atentia nici un moderator ca au gresit in vre-un fel !...deci se poate si asa daca asta doresc utilizatorii nostri !
P.S
De curiozitate ,dvs.v-ati prezentat in topicul pe care l-ati indicat colegului ?
Eu am omis sa postez acolo, dar o voi face.
I Fish. Therefore I am.