http://img.timezone.com/img/articles/ne ... rono02.jpg
Pret 600 ron fix.Precizez ca este purtat insa de foarte putine ori ca nu suport bratari sau ceasuri.Vine in cutia originala si manualul de utilizare.
Ceas Sector Crongraph
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Razvan Garcea
- senior
Ceas Sector Crongraph
SENIOR CRAP CLUB
Re: Ceas Sector Crongraph
are si certificat de provenienta? ca falsuri sunt destule
- Razvan Garcea
- senior
Re: Ceas Sector Crongraph
Are si pedigree are si tot.Tu ai vazut certificat de provenienta la ceasurile sub 1000 sau 2000 euro?
Eu unul nu am vazut pana acum dar se poate sa fie.Are un card de garantie international cu seria lui iar in mom in care te afli la o reprezentanta sau ceva de genul cardul este tras si se vede seria lui iar atunci nu mai poate fi pus in dubiu faptul ca este original.Oricum ceasul este ca si vandut, multumesc frumos ptr interes.
Topicul se poate inchide.Multumesc
Eu unul nu am vazut pana acum dar se poate sa fie.Are un card de garantie international cu seria lui iar in mom in care te afli la o reprezentanta sau ceva de genul cardul este tras si se vede seria lui iar atunci nu mai poate fi pus in dubiu faptul ca este original.Oricum ceasul este ca si vandut, multumesc frumos ptr interes.
Topicul se poate inchide.Multumesc
SENIOR CRAP CLUB