Salut!
Sper ca nu va deranjez cu anuntul meu dar am inteles ca se pot posta si vanzari in afara celor din sfera pescuitului.Este vorba de Nokia N-Series N81-3. Este un telefon rar dar excelent. As putea sa va enumar aici tot ce poate face dar il gasiti la o simpla cautare pe google. Vreau sa mai spun ca il ofer cu carcasa (atentie ..nu fata...) noua si optional un bluetooth nokia original (este vb de 50 ron suplimentar). De asemenea ofer toate accesoriile sale originale si card de 2 gb. imi vand tel-ul pentru ca am primit unul nou altfel nu-l dadeam. Pret de criza ... 450 Ron usor negociabil.
PS telefonul si buetooth-ul sunt in garantie. Ptr info dati un PM. Multumesc si ... fire intinse.
vand tel nokia
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: vand tel nokia
am 3 lansete ET ,vrei la schimb(sunt noi )
- valentin.v
- membru activ
Tocmai am achizitionat 3 shimano. E tarziu ... merci oricum dar daca te intereseaza tel-ul putem vorbi. Respect... si fire intinse!
CCS
- valentin.v
- membru activ
De unde esti?
- valentin.v
- membru activ