Mulineta Cormoran Pro Carp QD 10Pi vs okuma synex sn 65
Moderatori: gor965, florentiniuga
Mulineta Cormoran Pro Carp QD 10Pi vs okuma synex sn 65
buna ziua tuturor pescarilor
doresc un sfat competent avantaje/dezavantaje ptr. cele 2 mulinete
P.S. QD= frana rapida?
doresc un sfat competent avantaje/dezavantaje ptr. cele 2 mulinete
P.S. QD= frana rapida?
Re: Mulineta Cormoran Pro Carp QD 10Pi vs okuma synex sn 65
Nu stiu sa-ti spun exact ce sa alegi ca nu sunt un expert,dar eu as lua Okuma Synex 65 deoarece parca are un plus sau nu stiu cum sa-i zic o siguranta in mers fata de Cormoran care mi se pare ca are un trepidat ciudat la rulare.Precizez ca nu am folosit nici una dintre mulinete la pescuit doar cat am pus mana pe ele la Aroow si mi s-a parut mai buna Okuma.Se poate sa ma insel si nu in ultimu rand aici se tine cont si de preferintele celui care vrea un anumit tip de mulineta.Stima
multumesc mult si mai astept si alte opinii
ai dat Oryx ca sa iei Synex,ce naiba?
da prietene,oricum lucru nou e lucru nou.nastase scrie:ai dat Oryx ca sa iei Synex,ce naiba?
dar sunt deschis si la alte propuneri de mulinete(si mai scumpe)
de trabucco maxix si spro ce parere aveti
La care Trabucco Maxiss te referi?la cel cu tambur de 8000 si cu baitruner?Daca la acela te referi am eu si tot ce pot sa-ti spun este ca imi place foarte mult cum se comporta atat in recuperare cat si in asezarea firului iar frana de atac lucreaza absolut superb,sunt foarte multumit de aceasta mulineta,pacat ca am doar una in dotare parerea mea ca este peste Cormoran Pro Carp Qd 10Pi si cam la aceelasi nivel cu Okuma Synex sn 65 doar ca are avantajul baitrunerului.Stima
multam multtonny scrie:La care Trabucco Maxiss te referi?la cel cu tambur de 8000 si cu baitruner?Daca la acela te referi am eu si tot ce pot sa-ti spun este ca imi place foarte mult cum se comporta atat in recuperare cat si in asezarea firului iar frana de atac lucreaza absolut superb,sunt foarte multumit de aceasta mulineta,pacat ca am doar una in dotare parerea mea ca este peste Cormoran Pro Carp Qd 10Pi si cam la aceelasi nivel cu Okuma Synex sn 65 doar ca are avantajul baitrunerului.Stima
de maxiss 6000/8000 era vorba
poti sa incerci si un k-karp excellence vx 8000 eu am luat 4 si sunt f multumit de ele ...e aceiasi mulineta ca trabucco maxxis
- marian_popescu
- Veteran
oryx inca este cu doua clase peste sinex. ruleaza mult mai bine, le-am desfacut dupa 3 ani de utilizare si sunt impecabile. nu sunt eu ala care sa le omoare in concursuri sau pescuit intensiv, dar nici nu au shomat. sinex 65 nu sunt deloc bine echilibrate, rotorul are o oscilatie destul de suparatoare. frana, la fel, e sensibil mai fina ca la astea noi
si decat sa dau 270 pe un k-karp sau maxxis, mai pun 30 de lei si imi iau shimano navy
si decat sa dau 270 pe un k-karp sau maxxis, mai pun 30 de lei si imi iau shimano navy
Fishing is life. The rest...just details
Nu cred sa fie atata de scumpe k-karp si maxiss la 270 ron,mai degraba daca cauti le gasesti in jurul a 220 ron/buc,iar chestia ca daca mai pui 30ron si iei Navi,ma indoiesc deoarece eu stiu Navi ca este pe la 380 ron cel putin asa ca diferenta intre synex,oryx sau trabucco si k-karp este mare fata de Navi si ca pret dar si calitate.Prerea mea.Stima
- marian_popescu
- Veteran
scuze, ai dreptate cu navy, este de la 350 de lei in sus
Fishing is life. The rest...just details
scz si din partea mea,ai avut dreptate la pretul k-karp de 270 ron ca l-au scumpit acum am vazut pe site-urile de specialitate.Stima
K-Karp , Maxiss , Marlon ,etc...sunt mici la pret pe langa Mad Vanguard ...cine o fi nebun sa dea 676 ron pe ea ?
http://www.magazinpescuit.ro/mulineta-d ... 24e8b98b83
http://www.magazinpescuit.ro/mulineta-d ... 24e8b98b83