julio scrie:coool_marius scrie:julio scrie:betele prezentate de tine sunt cu o singura mufare varful intra in cotor,despre ele nu pot sa zic decat ca sunt f bune excelente as zice cele din 2 buc sunt super
Multumesc mult pentru ajutor . Cred ca amicul meu si-a facut o parere despre ce o sa-si cumpere .
Referitor la mine , mi-am luat si eu astazi , cum spuneam mai sus , ptr scrumbie un batz .. in care am gasit cate ceva din fiecare caracteristica ... m-am invartiti cred ca jumatate de ora prin magazin pana am ales .. un Centurion ... foarte foarte usor . Mai jos am pus si vreo 2..3 poze . 140 ron pretul ..eu zic ca este echitabil .
Daca dau astia permisele sapt asta , weekendul viitor merg pe Dunare sa vad cum merge treaba .
Sanatate .
super batz sh inca cv la actiunea pe care o are poti merge cu el sh la crap 100-150 g,deci o alegere super as zice pt ca daca stam sa ne gandim la scrumbie mergem doar 1-1/5luna sh alegerea pe care ai facuta este buna pt ca dupa aceea poti merge cu el sh la altceva .Felicitati ,inca o data,buna alegere.Inca cv astfel de bete(centurion)poti gasi sh la actiune mai mare din 2,3 bucatai pentru"greu"pt prietenul tau asemanatoare cu ce ai postat de la energo team.Anunta-ne sh pe noi cand urca scrumbia,anul trecut a mers bn daca merge sh anul asta tot asa e super,taparine de care folosesti?Eu folosesc sabiki fff bune 8 lei bucata(se ia sh cate 6,daca ai noroc)cu ace de 4,5 si 6.Fir intins
Julio , da, am stat mult pana l-am ales , cum am zis .. m-am orientat sa-l pot folosi si la altceva , nu sa inchid banii in el si sa-l fol doar o luna pe an
Referitor la scrumbie ... am fost anul trecut la Pristol , unde cica ar merge cel mai bine din zona asta a noastra si , intr-adevar , s-a prins bine , dar nu ca acum 2 ani , cand s-au prins si cate 4..5 bucati odata. Cine are barca sa dea drumu in jos la taparine .. este tare . Din barca merge cel mai bine . te pui in curent cu ea si bagi mare .
Taparine , folosesc din astea din Piata Sarbilor ... E o famile care are o masa mare acolo cu scule de pescuit si aduc din Europa toate modelele de taparine ( deja e plin de ele ) . Normal vin cu 6 ace , dar eu le desfac si le pun la distanta mai mica intre ele schimband de asemenea si culorile ( pe o sfoara pun de culori mai multe ) .. pana la 10 ace , in functie de lungimea batului cu care dau - recomand fir textil 0,16 --0,20 max ptr ca permite aruncari lungi cu plumb usor ( doamnele scrumbii din cate am observat eu stau cam intre ape , nu pe fund si deci e bine ca montura sa nu se scufunde f repede ). Si inca un secret care l-am aflat si eu .. localnicii de acolo si care bat tot timpu la scrumbie , mai taie cam 30 % din moatzele alea de la tzaparina .. dc ? ptr a evita rateurile .. vine scrumbia si apuca doar de varfu alora si nu ajunge la ac .. am facut si eu asta si intr-adevar , cand sarea pe ea , avea si acu in gura
. Anul trecut am dat in dreapta statiei de irigat , putin spre gruia ( pana in padure ) si a mers binisor . Perioada ... ultimele 2 sapt din Aprilie -- primele 2 sapt din Mai ... care bineinteles , poate sa varieze . De 1 mai , anu trecut , era plin de masini .. de curiozitate am inceput sa le numar .. pe la 200 m-am saturat
si am zis ca e de ajuns