Infopescarii nu se dezmint - Iorgos multumeste !
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- florentiniuga
- Master Admin
Infopescarii nu se dezmint - Iorgos multumeste !
Ieri seara am primit un mesaj privat de la unul dintre membrii forumului nostru, adi33bel. Imi cer scuze, nu-i cunosc numele dar ii sunt recunoscator pentru gestul facut. Cu totii stiti ca prietenului nostru grec Iorgos i-a fost spart service-ul auto acum cateva saptamani si pentru a-l ajuta sa-si recupereze paguba, printre care si o lanseta unicat Century TT-R, speciala pentru long-cast si personalizata pe deasupra, am apelat la voi, cei peste 8000 de infopescari. Asa cum v-am spus, asteptarile nu ne-au fost inselate si amicul nostru de pe forum mi-a semnalat faptul ca pe Okazii.ro a fost pusa in vanzare o lanseta corespunzatoare descrierii. Vanzatorul a mai facut si greseala sa faca pozele cu partea personalizata pe care se vede scris mare "GREKO".
L-am sunat deindata pe Iorgos iar acesta a apelat la politie si la admin Okazii.ro. La numai 24 de ore m-a sunat si mi-a spus fericit ca si-a recuperat atat lanseta cat si mulineta multiplicator Abu Garcia, de asemenea preparata special pentru long-cast. Ramane ca politia sa-si faca treaba in continuare pentru identificarea precisa a autorilor spargerii si recuperarea in intregime, daca se poate, a bunurilor furate.
Inca odata multumiri pentru ajutorul acordat de catre infopescarul nostru si pentru solidaritatea de care sunt convins ca vom da dovada si in viitor cand unul dintre noi va trece prin asemenea momente nefericite. Asta inseamna sa fim o comunitate unita.
BRAVO !
PS @ adi33bel - Iorgos ar dori sa-ti stranga mana personal... desi nu te sfatuiesc, zici ca ai dat noroc cu ursul.
L-am sunat deindata pe Iorgos iar acesta a apelat la politie si la admin Okazii.ro. La numai 24 de ore m-a sunat si mi-a spus fericit ca si-a recuperat atat lanseta cat si mulineta multiplicator Abu Garcia, de asemenea preparata special pentru long-cast. Ramane ca politia sa-si faca treaba in continuare pentru identificarea precisa a autorilor spargerii si recuperarea in intregime, daca se poate, a bunurilor furate.
Inca odata multumiri pentru ajutorul acordat de catre infopescarul nostru si pentru solidaritatea de care sunt convins ca vom da dovada si in viitor cand unul dintre noi va trece prin asemenea momente nefericite. Asta inseamna sa fim o comunitate unita.
BRAVO !
PS @ adi33bel - Iorgos ar dori sa-ti stranga mana personal... desi nu te sfatuiesc, zici ca ai dat noroc cu ursul.
Re: Infopescarii nu se dezmint - Iorgos multumeste !
Sunt sigur ca la fel procedau 100% din infopescari de pe site. ESte ceva normal, sunt sigur de ei
Ocroteste natura, merita!
...si uite asa , Iorgos o sa " va bata la fund" cu "scula" lui cea norocoasa...
Imi pare bine ca a reusit sa o recupereze.
Felicitari celor implicati in actiune !
Imi pare bine ca a reusit sa o recupereze.
Felicitari celor implicati in actiune !
GO FOR SPINNING ! ! !
- dan _city_center
- senior
lanseta a ajuns acasa,
Iorgos le multumeste pe aceasta cale celor care l-au ajutat ptr a-si putea recupera bunurile furate.
Iorgos le multumeste pe aceasta cale celor care l-au ajutat ptr a-si putea recupera bunurile furate.
Baricada Carp Club
- Bragau Laurentiu
- senior
Foarte frumos se pare ca inca odata comunitatea pescarilor iese in fata
Cat de prost sa fi sa pui o asemenea scula furata pe Okazii?
- Ion Mironov
- Partener
indeajuns de prost....ce era sa faca cu ea?e de vreo 4 m si ceva si nu toata lumea stie sa foloseasca asa ceva....
felicitari infopescarilor. toata stima pt aceasta comunitate de pescari
ce fericit este iorgos in poza....parca si-a gasit masina furata
felicitari infopescarilor. toata stima pt aceasta comunitate de pescari
ce fericit este iorgos in poza....parca si-a gasit masina furata
Probabil tipul de pe Okazii e un intermediar ...un oportunist !Laurentiu scrie:Cat de prost sa fi sa pui o asemenea scula furata pe Okazii?
Sunt foarte bucuros ca am putut sa-l ajut pe Iorgos,intelegand perfect ce inseamna
sa-ti fure cineva din pasiunea ta,si sunt convins ca toti pescari ar fi procedat ca mine.
Beldianu Adi este numele meu si cand vrea d-ul Iorgos am CURAJ sa dau mana cu el,
pt ca sunt sigur ca o sa fie o strangere de prietenie si multumire .
Cu stima
sa-ti fure cineva din pasiunea ta,si sunt convins ca toti pescari ar fi procedat ca mine.
Beldianu Adi este numele meu si cand vrea d-ul Iorgos am CURAJ sa dau mana cu el,
Cu stima
- Madalin Dirla
- Veteran
Felicitari Adi pt. gestul tau !!!adi33bel scrie:Sunt foarte bucuros ca am putut sa-l ajut pe Iorgos,intelegand perfect ce inseamna
Cu stima
- STAN MIHAI
- membru activ
cat de prosti suntem pentru ca il catalogam drept prost pe cel care pune un asemenea anuntLaurentiu scrie:Cat de prost sa fi sa pui o asemenea scula furata pe Okazii?
Laurentiu nu am nimic cu tine ,si nu ma refer la tine dar ,sunt satul de asemenea comparatii, in asemenea circumstante.
DE CE TREBUIE SA SE INTAMPLE ASTFEL DE FAPTE SI MAI ALES DE CE "COMPATIMIM" FAPTASII SAU COMPLICII ,ca vezi doamne cat sunt de fraieri ca se dau in vileag.
va rog sa cititi printre randuri si sa intelegeti ca nu fac morala cuiva anume, ci...............
Bravo Adi, felicitari Iorgos. Speram ca si Politia sa fie de data aceasta la inaltime, la fel si Justitia.Cat despre hoti, locul lor e dupa gratii
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?
Bravooo ma bucur pentru iorgos si asa ca fapt difers dupa ce am vazut nuntul aici pe infopescar am intrat pe okazii si am licitat si eu la acea lanseta pentru ca adminu si cu vanzatorul nu s-au sinchisit macar sa o scoata de la licitatie si in plus tipul care o vindea se mai si lauda ca are 2 bucati de vanzare.Stau si ma intreb Oare ne vom schimba VREODATA noi romanii.................
Inca o data felicitari adi pentru gestul facut si bravo iorgos
Inca o data felicitari adi pentru gestul facut si bravo iorgos
Sunt curios la ce pret era pe Okazii.
Am scapat un peste mic