despre lb. (libra

Moderatori: gor965, florentiniuga

tonny
senior
senior

Re: despre lb. (libra

Mesaj de tonny » 12 Mar 2010, 19:36

George,ai fost cel mai tare la faza cu copy&paste,era culmea sa stie dintr-o data gramatica la perfectie =))

tonny
senior
senior

Mesaj de tonny » 12 Mar 2010, 19:38

Am uitat sa precizez ceva:daca era sa nu dea copy&paste iti raspundea intr-o saptamana,deoarece atata ii lua sa faca o traducere din stil "mess" in stil pur gramatical al limbii romane.Stima si scuze de of topic.Iar in legatura cu articolul copiat de la BIG FISH are dreptate omu :D

ali_sef2007
senior
senior

Mesaj de ali_sef2007 » 13 Mar 2010, 00:11

:-@ intradevar am dat copy&paste,carei problema? lumea de pe acest forum se asteapta la raspunsuri concrete din partea Dumneavoastra,ceea ce nu se vede. Da!, sunteti si voi buni la ceva ,,carcotasi".Si imi cer scuze fata de cei care nu au inteles mesajul meu tip ,,messanger".
Si lasati-o mai usor ,nu va mai dati voi mari profesori de limba romana.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 13 Mar 2010, 00:46

ali_sef2007 scrie::-@ intradevar am dat copy&paste,carei problema? lumea de pe acest forum se asteapta la raspunsuri concrete din partea Dumneavoastra,ceea ce nu se vede. Da!, sunteti si voi buni la ceva ,,carcotasi".Si imi cer scuze fata de cei care nu au inteles mesajul meu tip ,,messanger".
Si lasati-o mai usor ,nu va mai dati voi mari profesori de limba romana.
Pai in primul rand problema la Copy&Paste este ...copyright-ul ...pe care nu-l respecti prin insusirea anumitor merite si nespecificarea autorilor in drept !
Raspunsuri concrete cand am ,dau , cand n-am ...nu scriu atatea tampenii cate ai scris dumneata !
Iar despre limba romana...numai de bine !...invata s-o respecti ,sa-ti respecti colegii de forum si te vei respecta pe tine ! Nimeni nu s-a nascut invatat ,dar asta nu inseamna ca suntem datori sa murim prosti ! :-B
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”