De ce?
Moderator: Qnyx
Re: De ce?
pacat.....
- florentiniuga
- Master Admin
De ce? A fost doar primul episod. Mai urmeaza unul si sunt aproape 90% din filmari. Te interesa ceva anume?jackpot scrie:pacat.....
ma interesa mai mult cele legate de stationar, pana in momentul asta banuiesc ca nu sunt prea multe, avand in vedere ca divizia de stationar e infiintate de putina vreme....
- danocheana
- junior
Rugaminte
Domnule Florentin, as fi bucuros sa mai revad din emisiunile UTILE in reluare cea realizata de dumneavoastra impreuna cu Marian Oprea in care se vorbea si se demosntra solubilitatea aromelor pe baza de alcool, ulei si altele. Probabil ati mai difuzat-o dar din pacate nu am fost eu pe receptie (mai mult servici decat liber), daca se poate si seara orele 22, 24, am mai multe sanse sa o prind. Va urmaresc cu interes, unele emisiune le stiu pe de rost de cate ori le-am vazut, pot sa dau si extemporal, am invatat multe . Dar cea cu solubilitatea aromelor si cu alcoolul nu o mai vad, am pierdut nopti in speranta ca o sa revad emisiunea. Va multumesc
Domnule Florentin, as fi bucuros sa mai revad din emisiunile UTILE in reluare cea realizata de dumneavoastra impreuna cu Marian Oprea in care se vorbea si se demosntra solubilitatea aromelor pe baza de alcool, ulei si altele. Probabil ati mai difuzat-o dar din pacate nu am fost eu pe receptie (mai mult servici decat liber), daca se poate si seara orele 22, 24, am mai multe sanse sa o prind. Va urmaresc cu interes, unele emisiune le stiu pe de rost de cate ori le-am vazut, pot sa dau si extemporal, am invatat multe . Dar cea cu solubilitatea aromelor si cu alcoolul nu o mai vad, am pierdut nopti in speranta ca o sa revad emisiunea. Va multumesc
in primul rand buna ziua .urmaresc cu interes emisiunile infopescar dar... de cateva zile sonorul este muuult in urma imaginii.stie cineva DE CE?
-
- VIP+++
da oftica !snypes00 scrie:in primul rand buna ziua .urmaresc cu interes emisiunile infopescar dar... de cateva zile sonorul este muuult in urma imaginii.stie cineva DE CE?
pss
la mine ie invers , imaginea ie inainte cu mult inaintea la sonor !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere