lanseta feeder

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
dutzuu
junior
junior

lanseta feeder

Mesaj de dutzuu » 11 Mar 2010, 16:02

salut
sunt un "mai mult decat" incepator in ale pescuitului
din ce am citit pe forum-uri am vazut ca e "la moda" pescuitul la feeder , si sincer imi cam place tehnica
fiind la inceput (si f imp neavand un buget prea mare) ma gandeam sa-mi iau o lanseta pt feeder
dat fiind bugetul redus ma gandeam la GS Mercure Feeder 3.45m/30-60g sau GS Pluto Feeder 3.45m/40-80g
imi puteti spune daca sunt ok ? ce parere aveti despre lansetele goldstar low-budget?
mentionez ca majoritatea timpului de pescuit ii voi petrece pe malul Prutului si mai putin pe balti
multumesc.

florin crapanu
senior
senior

Re: lanseta feeder

Mesaj de florin crapanu » 13 Mar 2010, 23:31

Salut Dutule, si eu am fost in aceeasi dilema ca si tine, nu stiam la ce sa ma opresc, ori Pluto , ori Mercure... dar pana la urma am gasit promotional un feeder baracuda ocean fly 3,60m cu actiune de 4o-80 gr. la 130 ron.Super frumos lucrat cu maner de pluta,13 inele s.i.c.si greutate de 310 gr.Abia astept sa il incerc.L-am cuplat cu o mulineta Shimano Catana 4000 RA pe care am tunat-o si i-am mai pus un rulment si ce mergea ea inainte , acuma daca se face curent in camera se invarte manivela zau asa... :)) :)) :)) :)) Nu am mai pescuit pana acum la feeder, dar unde pescuiesc eu abunda carasul asa ca pana mai trage sau daca trage vreun crapusor ma joc cu caraseii la feeder.De la Golstar as fi luat Mercure pentru ca eu vroiam sa il folosesc la caras sau eventual ciortan sa vezi tata dril frumos cu un ciortan de vreo 2 kile si cu feeder usor si montura de finete....vise taica...ca parca nu se mai duce odata iarna asta.Stima

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”