Corbu jud. Constanta
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Corbu jud. Constanta
bre nea iulian, lasa reclama la concurs si raspunde-i omului la intrebare, pentru ca se pare ca esti in tema, din moment ce organizezi concursuri acolo.
- iulian petre
- Veteran
[quote="pharaoh"]bre nea iulian, lasa reclama la concurs si raspunde-i omului la intrebare, pentru ca se pare ca esti in tema, din moment ce organizezi concursuri acolo.[/quote]
--------------
pai i-am raspuns SINCER daca vrea sa pescuiasca SI NOAPTE numai la concurs poate.... . Mai face mici exceptii administratorul baltii si mai lasa pescari cunoscuti noaptea. Taxa nu o stiu ca n-am intrebat dar poti intreba la numarul de telefon care este afisat pe sit-ul lor .
Detalii despre locatie- http://www.crapimari.ro/contact.swf
--------------
pai i-am raspuns SINCER daca vrea sa pescuiasca SI NOAPTE numai la concurs poate.... . Mai face mici exceptii administratorul baltii si mai lasa pescari cunoscuti noaptea. Taxa nu o stiu ca n-am intrebat dar poti intreba la numarul de telefon care este afisat pe sit-ul lor .
Detalii despre locatie- http://www.crapimari.ro/contact.swf
pentru site si implict numere de telefon o sa-ti multumesc si eu
- misu_sipanu
- Veteran
Taxe 2010 Corbu Rig
70 lei 12 ore
noaptea nu.....decit cu recomandari sau membrii club
550 abonament 10 partide
nu se retine peste
echipament minim obligatoriu
ps.cred ca am retinut bine
70 lei 12 ore
noaptea nu.....decit cu recomandari sau membrii club
550 abonament 10 partide
nu se retine peste
echipament minim obligatoriu
ps.cred ca am retinut bine
- janes romanes
- senior
multumesc domnilor ....raman dator pe viitor cu orice informatie de orice fel fir intins in continuare...apropo pt pescuitu de noapte poti face parte din orice asociatie sau club de pescuit sau tre sa apartii de una din constanta????
Felicitari, pharaoh, ai asteptat sa se destreseze in urma concursului, ti-ai ales momentul si l-ai gasit
Dar mult mai umbli frate! Alaltaieri la Tulcea, ieri pe Lumina, azi pe Corbu, maine pe Razelm. Toate cele bune
Dar mult mai umbli frate! Alaltaieri la Tulcea, ieri pe Lumina, azi pe Corbu, maine pe Razelm. Toate cele bune
Ocroteste natura, merita!
Te salut nea Iorgu. Corbu e aproape, la vreo 15 km de Constanta. Mai greu a fost la intoarcere cand am facut greseala sa o iau prin Mamaia si am facut o ora si ceva pana acasa.
I Fish. Therefore I am.
S-a trezit turismul romanesc la viata weekend-ul asta. Ce-i drept a fost si primul cu vreme mai frumoasa din anul asta. Cine vine la mare si nu se poate tine departe nici de pescuit are posibilitatea sa vina la Corbu. Pe aceasta cale ii salut pe domnii din Vaslui care an de an cand vin la plaja isi "rup" o zi sa vina si la balta. Multumesc pentru nada si imi pare rau ca bilele mele n-au avut succes si la dumneavoastra .
I Fish. Therefore I am.
- iulian petre
- Veteran
pai aia mari unde-s?
Pierduti printre mii de ciortanasi cat palma . Nici macar la concurs captura n-a depasit 14 kg. Daramite la o partida de 12 h.
I Fish. Therefore I am.
Pe Corbu Mare mulți ciortani sub chil, însă pe 6 august am luat un crap de 8,500 kg. Despre partidă, capturi, nada și momelile folosite am postat pe alt topic. Dacă ținem cont și de taxa mică, pentru o partidă de 12 ore în sistem C&R balta este OK.
Bagă și ceva recent.pharaoh scrie:Balta e secata.