Fox Sky Pod - modelul pt 4 lansete - folosit un sezon
pret negociabil...
0766473460
vand rad pod
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand rad pod
today is the yesterday that tommorow won't count
Re: vand rad pod
te rog fii si tu in ton cu cerintele acestei sectiuni al forumului sa pot vedea si eu potentialul obiect dorit.Stima
Pot oferi 850 lei,dar dupa data de 15 03 2010,sa iau si eu banii pe sal. .Astept raspuns.
- robertpescar
- senior
ceva poze?
Salut!
Imi cer scuze ca nu respect "cerintele"acestui site...dar imi este foarte greu sa fac un drum pana in alt oras unde imi depozitez pe timpul iernii sculele si sa fac niste poze la rod pod..., rod pod pe care cu siguranta il stiti...si cu care sunt poze foarte multe pe net...
Pret:
rod pod - 800 ron
accesorii(care sunt cumparate separat) - fox rod pod butt cup 4 buc. - 128ron
- fox rod pod feet 4 buc. - 92 ron
TOTAL: 1020ron...
- 20ron discount = Pret final 1000ron
Imi cer scuze ca nu respect "cerintele"acestui site...dar imi este foarte greu sa fac un drum pana in alt oras unde imi depozitez pe timpul iernii sculele si sa fac niste poze la rod pod..., rod pod pe care cu siguranta il stiti...si cu care sunt poze foarte multe pe net...
Pret:
rod pod - 800 ron
accesorii(care sunt cumparate separat) - fox rod pod butt cup 4 buc. - 128ron
- fox rod pod feet 4 buc. - 92 ron
TOTAL: 1020ron...
- 20ron discount = Pret final 1000ron
today is the yesterday that tommorow won't count
Am luat banii de salariu si ma interesaza rod pod-ul.Astept raspuns de la tine.Multumesc anticipat.