despre lb. (libra

Moderatori: gor965, florentiniuga

cartus762
utilizator
utilizator

despre lb. (libra

Mesaj de cartus762 » 02 Mar 2010, 12:25

am o mica intrebare am 4 bete si actiunea batului e trecuta in libre ( lb) poti sa-mi spui si mie cate grame are o libra (lb) multumesc anticipat
OCROTITI NATURA FI FAUNA

Dan Cotelici
membru activ
membru activ

Re: despre lb. (libra

Mesaj de Dan Cotelici » 02 Mar 2010, 13:32

453 g

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 02 Mar 2010, 14:16

cartus762 scrie:am o mica intrebare am 4 bete si actiunea batului e trecuta in libre ( lb) poti sa-mi spui si mie cate grame are o libra (lb) multumesc anticipat
Ce-i trecut in lb nu e actiunea, ci tc-ul (testul de curbura) lansetei !...ceeeace inseamna ca la X lb varful face un unghi de 90 de grade fata de talonul lansetei ! ...asta asa ,ca sa nu confunzi greutatea de aruncare cu inscriptia in lb de pe bete !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

STAN MIHAI
membru activ
membru activ

Mesaj de STAN MIHAI » 02 Mar 2010, 15:11

actiunea batului o gasesti in catalog sau intrebi vanzatorul unde o gasesti.(sau pe net)
oricum o sa-ti dai seama singur cu ce greutate lansezi mai bine dupa ce faci mai multe teste
Imagine

colega
utilizator
utilizator

Mesaj de colega » 03 Mar 2010, 15:36

ali_sef2007
senior
senior

Mesaj de ali_sef2007 » 09 Mar 2010, 21:52

domne !!......nu are nici o treaba (libra...lbs) cu gramajul....cum spunea cineva mai sus...453g
-e vb de cu totul altceva....(bineinteles ca influenteaza puterea lansetei.).
-libra masoara .(flexibilitatea sau duritatea) lansetei in momentul aruncari...sau dril...orqm eu recomand cel putin 3..lbs..cea de 2..lbs este mult mai rigida decat cea de 3lbs..(diferenta intre numere sete mik..............dar intre bete .foarte mare.....)parerea mea

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 09 Mar 2010, 22:28

ali_sef2007 scrie:domne !!......nu are nici o treaba (libra...lbs) cu gramajul....cum spunea cineva mai sus...453g
-e vb de cu totul altceva....(bineinteles ca influenteaza puterea lansetei.).
-libra masoara .(flexibilitatea sau duritatea) lansetei in momentul aruncari...sau dril...orqm eu recomand cel putin 3..lbs..cea de 2..lbs este mult mai rigida decat cea de 3lbs..(diferenta intre numere sete mik..............dar intre bete .foarte mare.....)parerea mea
Domne' ...inainte de a mai scrie ceva , trageti aer adanc in piept ...si renuntati ! Tot ce-ati scris mai sus e gresit !...pana si limba romana in care vreti sa scrieti e gresita ! #-o

Imagine

stefanflorin
Veteran
Veteran

Mesaj de stefanflorin » 09 Mar 2010, 23:34

saracu' , e pe langa total, si la scule si la romana....
Work is for people who can't fish!

ali_sef2007
senior
senior

Mesaj de ali_sef2007 » 09 Mar 2010, 23:37

domnule .admin corectatima va rog......era doar parerea mea..intelegeti..?? :-?? daca dvs stiti mai bn ...de ce nu dati si cateva sfaturi ne-ar prinde bine...multumesc

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 10 Mar 2010, 00:56

ali_sef2007 scrie:domnule .admin corectatima va rog......era doar parerea mea..intelegeti..?? :-?? daca dvs stiti mai bn ...de ce nu dati si cateva sfaturi ne-ar prinde bine...multumesc
Pai hai sa-ti spun cateva sfaturi si-o sa incep cu acest ultim mesaj :
1. Cand incepeti o propozitie ,o incepeti cu litera mare !
2. Nu puneti punct decat cand ati terminat propozitia !
3. Corectatima se scrie cu cratima,respectiv : corectati-ma !
4. Punctele de suspensie sunt in numar de 3 !
5. Bine se scrie exact cum se aude ,nu : bn !
6. Aveti intr-o propozitie 2 verbe (dati si prinde) ...undeva v-a scapat ceva ...ori un punct ,ori un subiect !
7. Eu nu stiu prea multa gramatica (am ramas cu notiunile de baza ) dar reflectati putin... cat v-ar fi "mazilit" unul care se pricepe ! >:)

Imagine

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 10 Mar 2010, 01:24

ali_sef2007 scrie: domne !!
Aici trebuie litera mare si apostrof !
ali_sef2007 scrie: ......nu are nici o treaba (libra...lbs) cu gramajul....cum spunea cineva mai sus...453g
Ba are treaba libra cu gramajul si surprinzator , chiar cu cele 453 gr. !
ali_sef2007 scrie: -e vb de cu totul altceva
Totusi...lumineza-ne !..sau mai bine ,las-o asa !
ali_sef2007 scrie: ....(bineinteles ca influenteaza puterea lansetei.).
Libra nu influenteaza puterea lansetei !
ali_sef2007 scrie: -libra masoara .(flexibilitatea sau duritatea) lansetei in momentul aruncari...sau dril
Libra nu masoara nimic in momentul aruncarii sau in drill (cu 2 de L) !
ali_sef2007 scrie: ...orqm eu recomand cel putin 3..lbs..cea de 2..lbs este mult mai rigida decat cea de 3lbs..
Trecand peste limbajul de mess si peste faptul ca recomanzi ceva fara sa sti de ce ...afirmatia cum ca cea de 2 lbs e mai rigida decat cea de 3 lbs , este cel putin... neinspirata (ca sa nu zic altfel)!
ali_sef2007 scrie: (diferenta intre numere sete mik...........dar intre bete .foarte mare
Sete mik = este mica ... noi astia mai batranii trebuie sa stim ceva rebus ca sa te intelegem !
Diferenta intre numere este nu mica ,nici mare...este enorma !...daca stim sa alegem numerele potrivite !
Stau si ma intreb ce se intampla daca diferenta intre numere era mare ?!

ali_sef2007 scrie: .....)parerea mea
Aici iti dau dreptate !
:-B

Imagine

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 10 Mar 2010, 01:55

ali_sef2007 scrie:domnule .admin corectatima va rog......era doar parerea mea..intelegeti..?? :-?? daca dvs stiti mai bn ...de ce nu dati si cateva sfaturi ne-ar prinde bine...multumesc
Sa-ti raspund totusi la subiect :
Libra este o unitate de masura .
1lb = 1 livră = 453,59237 grame
TC-ul este un indicator ce face referire la puterea unei lansete si este exprimat in Lbs !
TC-test curve (testul de curbura )...face referire la greutatea la care lanseta tinuta in plan orizontal ,isi indoaie varful perpendicular pe sol !Un articol interesant despre TC , aici:
http://www.harrisonrods.co.uk/Testcurve.htm

Imagine

ali_sef2007
senior
senior

Mesaj de ali_sef2007 » 12 Mar 2010, 15:06

Primul subiect este cel al testelor de curbură (T/C). La o lansetă de crap, testul de curbură se măsoară în funcţie de greutatea necesară pentru a îndoi vârful lansetei la un unghi de 90° în raport cu talonul. De exemplu, dacă ai nevoie de 3lb ca să aduci vârful la 90°, se consideră că ai o lansetă cu un T/C de 3lb. Asta îţi dă o idee asupra puterii lansetei. Există însă şi alţi factori care sunt de luat în considerare ca să-ţi dai seama cât de potrivită e o lansetă pentru distanţă. De pildă, în mâinile unui aruncător priceput, o lansetă cu T/C de 3lb şi acţiune rapidă va arunca mai departe decât o lansetă cu T/C de 3,5lb şi acţiune lentă. Pe de altă parte, lanseta semiparabolică are avantajele ei, cum ar fi acela că lucrează mai bine în dril...

Razvan_Bv
utilizator
utilizator

Mesaj de Razvan_Bv » 12 Mar 2010, 15:26

=D>
Prinzi...Fotografiezi...Eliberezi

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 12 Mar 2010, 17:02

ali_sef2007 scrie:Primul subiect este cel al testelor de curbură (T/C). La o lansetă de crap, testul de curbură se măsoară în funcţie de greutatea necesară pentru a îndoi vârful lansetei la un unghi de 90° în raport cu talonul. De exemplu, dacă ai nevoie de 3lb ca să aduci vârful la 90°, se consideră că ai o lansetă cu un T/C de 3lb. Asta îţi dă o idee asupra puterii lansetei. Există însă şi alţi factori care sunt de luat în considerare ca să-ţi dai seama cât de potrivită e o lansetă pentru distanţă. De pildă, în mâinile unui aruncător priceput, o lansetă cu T/C de 3lb şi acţiune rapidă va arunca mai departe decât o lansetă cu T/C de 3,5lb şi acţiune lentă. Pe de altă parte, lanseta semiparabolică are avantajele ei, cum ar fi acela că lucrează mai bine în dril...
Daca tot te apuci sa dai Copy&Paste , atunci te rog sa precizezi si sursa ! (:|
http://www.bigfish.ro/articole/lansari- ... inson.html

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”