Lansetele potrivite pentru Shimano Ultegra 10000 XSA
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Lansetele potrivite pentru Shimano Ultegra 10000 XSA
care stie la ultegra xsa 10000 se da si tambur de rezerva? si il intreb pe d-nu care a initiat topicu daca a reusit sa comande aceste mulinete de pe site La Mincio? astept rspuns
- STAN MIHAI
- membru activ
tamburul de rezerva este in dotarea standard , cel putin eu le-am cumparat cu tamburi de rezerva de 6000tonny scrie:care stie la ultegra xsa 10000 se da si tambur de rezerva? si il intreb pe d-nu care a initiat topicu daca a reusit sa comande aceste mulinete de pe site La Mincio? astept rspuns
daca se poate sa-mi spuneti si de unde si la ce bani le-ati luat mulinetele ultegra 10000 xsa?stima
- STAN MIHAI
- membru activ
le-am luat anul trecut in iarna de la un magazin de la noi din oras dar au fost aduse din ungaria si am iesit in 520 de ron bucatatonny scrie:daca se poate sa-mi spuneti si de unde si la ce bani le-ati luat mulinetele ultegra 10000 xsa?stima
Asa este, vin in cutie cu Tamburul de rezerva de 6000.
Daca ai pe cineva in Italia, pot sa-ti spun ca inca mai au pe stoc. Eu chiar ieri am primit a 4-a bucata pentru ca initial luasem doar un set de 3 (fiind mai convenabil la pret).
Fire intinse,
Daca ai pe cineva in Italia, pot sa-ti spun ca inca mai au pe stoc. Eu chiar ieri am primit a 4-a bucata pentru ca initial luasem doar un set de 3 (fiind mai convenabil la pret).
Fire intinse,
Thomas te rog sa-mi spui si mie din ce localitate anume in Italia este firma sa vad daca as putea sa gasesc si eu pe cineva mai aproape de locul acela sa-mi ia si mie 3 bucati de ultegra 10000 xsa ca vad ca nu trimit in romania,sau daca stie cineva in romania unde se gasesc si la ce pret? va multumesc
Oras Mantova, in Emilia Romagna....Daca vb cu ei, fac si expedieri internationale,iar daca nu, scrie un mail la pesca@gmgonline.it si spune-i ce te intereseaza, si ce pret i-ti face........ai sa ramai surprins!!!!!!!De la ei se aprovizioneaza majoritatea "carperilor"din italia, adica de la Brandazza
ps.
bineinteles mentioneaza si faptul ca vrei ca marfa sa fie expediata in romania, si ca tu suporti toata cheltuiala de transport.
ps.
bineinteles mentioneaza si faptul ca vrei ca marfa sa fie expediata in romania, si ca tu suporti toata cheltuiala de transport.
multumesc pt raspuns sper sa reusesc sa iau legatura cu ei,deoarece imi plac la nebunie aceste mulinete
LaMincio au magazinul sau depozitul intr-un orasel sau comuna numita Goito la aprox 100 Km de Milano. Eu le-am primit in Milano, dar nu e problema ca livreaza oriunde in Italia.
Succes,
Succes,
Care varitanta de Hakuyo?florentiniuga scrie:Ale mele s-au imprietenit cu Hakuyo si sunt de nedespartit. Se inteleg asa de bine ca mi-e teama sa nu apara vreun hibrid SHIMUYO.
este vorba de Shimano super ultegra 10000 xsa??sau modelul mai vechi ultegra xsa,care are 1 tambur de rezerva,nu 2 cum are super ultegra...