Vand senzori cormoran corbas system 2000 s
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand senzori cormoran corbas system 2000 s
am vrut sa le iau da mi-a promis cineva ca imi aduce de afara ceva bun imi cer scuze.... spor la vanzare si fire intinse!
e ok, nu face nimic.
P.S.: si astia sunt niste avertizori buni, mie imi plac tare mult. Banuiesc ca ai vrut sa zici ca ti-a promis ceva mai buni decat astia ai mei.
P.S.: si astia sunt niste avertizori buni, mie imi plac tare mult. Banuiesc ca ai vrut sa zici ca ti-a promis ceva mai buni decat astia ai mei.
el mi-a promis acuma stiu si io cum sunt cu promisiunile astea..... in orice caz daca nu zice nik intr-o saptamana o sa te mai contactez pretul este foarte bun in orice caz spor la vanzare
actualizare
200 de lei
200 de lei
- ovidiuabalasei
- Veteran
transportul intra in pret
nu.
dar, prin posta romana iesi sub 15 lei cu toate cheltuielile.
dar, prin posta romana iesi sub 15 lei cu toate cheltuielile.
- ovidiuabalasei
- Veteran
le-ai scos la vanzare in la inceputul lui 2009, de atunci nu le-ai mai folosit? avand in vedere anuntul initial de vanzare
eu foarte rar merg la crap, in total am vre-o 4-5 iesiri cu avertizorii astia.
Dar, pana la urma ... care este rolul postarii tale, pt. ca din cate imi dau seama nu vrei sa cumperi.
Dar, pana la urma ... care este rolul postarii tale, pt. ca din cate imi dau seama nu vrei sa cumperi.
Avertizorii sunt ok,am si eu 4 buc de mai bine de 2 ani si sunt foarte multumit de ei ( sunt mai buni decit modele de firma mult mai scumpi)
- ovidiuabalasei
- Veteran
iti dau pe ei 150 ron+ transport
nu ii dau sub 200 de lei.
Multumesc pt. oferta.
Multumesc pt. oferta.
- ovidiuabalasei
- Veteran
200ron dar nu platesc transportul, e ok?
nu
Imi pare rau.
Dc. vrei pot trimite prin posta romana, iar costurile nu iti vor fi mai mari de 11 lei, cu tot cu ramburs, fragil, asigurare.
Imi pare rau.
Dc. vrei pot trimite prin posta romana, iar costurile nu iti vor fi mai mari de 11 lei, cu tot cu ramburs, fragil, asigurare.
- ovidiuabalasei
- Veteran
nu faci schimburi......iti pot da o lanseta rapitor SHIMANO DE 2.7 BEASTMASTER AX 270 MH 15-40g (NOUA) si platesti tu trasporturile