trabucco stealth
trabucco stealth
mi-am achizitionat astazi o lanseta trabucco stealth de 2.70m , actiune 15-40g
as dorii sa stiu ce parere aveti despre ea sau ce stiti de ea...
am tot cautat pe google dar nimeni nu a zis nimic de ea doar pe site-ul trabucco am reusit sa o gasesc...
astept pareri, multumesc anticipat
ps: uita-ti datele de pe site-ul lor
as dorii sa stiu ce parere aveti despre ea sau ce stiti de ea...
am tot cautat pe google dar nimeni nu a zis nimic de ea doar pe site-ul trabucco am reusit sa o gasesc...
astept pareri, multumesc anticipat
ps: uita-ti datele de pe site-ul lor
- Qnyx
- Master Admin
Re: trabucco stealth
Asta este o lanseta fenomenala pentru pescuitul salaului (si nu numai) in mod special la twister si vobler.
multumesc pt incurajare. sper sa fiu multumit de ea . oricum proba o sa pot sa i-o fac abia peste 2 saptamani cand se termina sesiuneaQnyx scrie:Asta este o lanseta fenomenala pentru pescuitul salaului (si nu numai) in mod special la twister si vobler.
la salau nu prea dau, pt ca infara de barajul Budeasa nu am unde, dar sper sa-si faca treaba bine si la stiuca, preferata mea
- Margescu Romeo
- senior
Puneo in functie pe Budeasa si ai sa te convingi.Fir intins
dupa sesiune sa fi-ti sigur ca asta o sa fac as venii si weekend-ul asta acasa , dar am examen sambata asta e, ce sa-i fac.Margescu Romeo scrie:Puneo in functie pe Budeasa si ai sa te convingi.Fir intins
...trebuie sa fie o lanseta pt.capturi serioase...asteptam poze .
Fir intins ! tuturor.
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
old_radu scrie:...trebuie sa fie o lanseta pt.capturi serioase...asteptam poze .
Fir intins ! tuturor.
promit sa pun poze dar mai intai sa termin cu facultatea si apoi toata vara numai dupa monstri umblu
am ajuns la pitesti si curand o sa plec la peste sa testez undita
o sa va anunt ce monstri a prins sau nu a prins undita asta seara si maine de dim .
fir intins tuturor
o sa va anunt ce monstri a prins sau nu a prins undita asta seara si maine de dim .
fir intins tuturor
sunt multumit de ea. la prima ei iesire s-a descurcat destul de bine.
2marlitze: una la 600g si una la 1,2kg
si cativa bibanusi si clenuti la o rotativa 00 aurie, dar inafara de un biban restu nu erau de oprit asa ca au aterizat din nou in apa
2marlitze: una la 600g si una la 1,2kg
si cativa bibanusi si clenuti la o rotativa 00 aurie, dar inafara de un biban restu nu erau de oprit asa ca au aterizat din nou in apa