CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Il asteptam si pe nea Paun Ion sa intervina.Mult noroc.Sebastian pune si tu un somn de-al tau ,ca tare faini mai sunt...
MERCEDES S
Mai Cosmine eu vorbesc rar pe forum si aici si dincolo si a cam venit timpul sa ma pregatesc de actiune,va mai las pe voi sa mai vorbiti,daca nu era apa asta asa mare, aveam cel putin o iesire,dar o mai las putin sa scada si o tai,macar asa ,sa vad girla cum mai arata.trebuie sa imi intru in ritm.cosmin mihut scrie:Il asteptam si pe nea Paun Ion sa intervina.Mult noroc.Sebastian pune si tu un somn de-al tau ,ca tare faini mai sunt...
Sanatate
- cosmin mihut
- Veteran
Asa sa faci nea Paun sa ne tii si pe noi "la curent" ,cu ce se mai intampla pe acolo.Te salut.
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
Ce se intampla domnilor?Am ramas afectati de Ziua Femeii,nimeni nici o captura ,un somn un crap,nimic???
MERCEDES S
- AcidAzotic
- membru activ
Cred ca am ramas afectati mai mult de mucenici decat de 8 martie.
- cosmin mihut
- Veteran
Dragii mei cum mai stati cu pregatirile pentru Delta?Eu tocmai am achizitionat o mulineta ,100 carlige de crap si o sa ma apuc sa fac niste monturi,mai trece timpul si dorul,ca... daca te uiti pe geam ,dezastru...
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
Nea Paun, ce zici de carligele de crap (no name) nr. 2.Unii zic nr.1 altii nr.3.Eu folosesc nr 2 dumneata ce recomanzi?Pentru pescuit in Delta, bineinteles.
MERCEDES S
vezi ca marimile difera de la o firma la alta ba chiar mai mult de la un model la altul ,chiar de aceiasi firma.100de carligeeeeee?????uau ai ce lega,pai tu cred ca faci monturi pt toti care pescuiesc pe sf.gheorghe te inteleg perfect,este si asta un refugiu pt trecerea mai placuta a timpului pina cind incepe actiuneacosmin mihut scrie:Nea Paun, ce zici de carligele de crap (no name) nr. 2.Unii zic nr.1 altii nr.3.Eu folosesc nr 2 dumneata ce recomanzi?Pentru pescuit in Delta, bineinteles.
o reteta de boiliesuri bune pt crapul de dunare,dipurile si aditivi cu cele mai bune rezultate pt acest gen de pescuit?se baga cineva?sau raminem la eternele mamaligi si la clasicul porumb?parca anul acesta as incerca ceva nou pt gura monstruletilor
- craparulsef
- Veteran
Le legi in siruri de cate 50 buc. ?!cosmin mihut scrie:...Eu tocmai am achizitionat o mulineta ,100 carlige de crap si o sa ma apuc sa fac niste monturi,mai trece timpul si dorul,ca... daca te uiti pe geam ,dezastru...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- cosmin mihut
- Veteran
Nu,nu ,nu le leg normal.Si mai vreau sa zic ,ca anul trecut ,pe Sf. Ghe. in locul unde pescuiesc eu am lasat mult peste suta in apa ,sunt multe agataturi acolo,si mai am si doi prieteni....
MERCEDES S
nu cred.omul corect din cate vad eu si respecta pesticraparulsef scrie:Le legi in siruri de cate 50 buc. ?!cosmin mihut scrie:...Eu tocmai am achizitionat o mulineta ,100 carlige de crap si o sa ma apuc sa fac niste monturi,mai trece timpul si dorul,ca... daca te uiti pe geam ,dezastru...
- cosmin mihut
- Veteran
- craparulsef
- Veteran
Felicitari Sebi, la mai multe bilute!!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
oooooooooo nu am stiut la ce va referiti,acuma am vazut .azi fac chef adm.moderatori sa aduca bautura,femeile si bani multi ca de rest m am ocupat eu totul este stas ,pregatit.craparulsef scrie:Felicitari Sebi, la mai multe bilute!!!