VANZARE MULINETE
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
VANZARE MULINETE
Vand doua mulinete Okuma Latitude LDX 65 si doua mulinete Okuma Oryx RXS 65 noi. Cine cumpara, primeste ca bonus si huse de pastrare Carp Pro. Toate se vand la pretul de 700 lei. Ambele tipuri au raport de recuperare 5.1:1 si capacitate de inmagazinare 0.35 430m. Iefine si de calitate.Se vand perechi sau toate.Contact pe forum.
Re: VANZARE MULINETE
Adyro, pana reusesc sa pot posta ceva poze (sincer nu ma pricep), te rog sa ma crezi pe cuvant ca cea ce am postat este real. Doresc sa mentionez faptul ca mulinetele au fost pastrate in cele mai bune conditii prin folosirea huselor de protectie de care am amintit in anunt, deci nu au nici macar o zgarietura.
Pentru cei interesati - Okuma Latitude LDX 65 =150lei/buc. - Okuma Oryx RXS 65 =200lei/buc.
Oare preturile cerute sunt corecte pentru niste SH-uri? Din cite am vazut sunt mai mari decit cele pentru produse noi in anumite magazine. Plus ca acolo ai siguranta ca sunt intr-adevar noi.
ma intereseaza o mulineta orix si care este ultimul pret
Cele doua mulinete Okuma Oryx sau vandut.
Ramane valabil anuntul pentru cele doua mulinete Okuma Latitude LDX 65. Cine doreste sa le achizitioneze va rog legatura pe privat.
Multumesc.
Ramane valabil anuntul pentru cele doua mulinete Okuma Latitude LDX 65. Cine doreste sa le achizitioneze va rog legatura pe privat.
Multumesc.
S-au vandut si cele doua mulinete Okuma Latitude.
Rog administratorul sa inchida topicul.
Multumesc.
Rog administratorul sa inchida topicul.
Multumesc.