pelete

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

iorgu
Veteran
Veteran

Re: pelete

Mesaj de iorgu » 04 Mar 2010, 19:01

@mosharu Te salut si te respect. Esti una din cele 3 persoane care postati pe acest site, cu care nu as vrea si nu doresc sa intru in polemica. frate ai o personalitate beton. O singura intrebare am si eu la tine : esti sigur ca numai la nade si momeli cu nume greu de pronuntat, se poate prinde peste de top? Inca odata fac precizarea sincera ca nu urmaresc nici un substrat sau subminare a ta . Multumesc.
Ocroteste natura, merita!

cristea radu
senior
senior

Mesaj de cristea radu » 04 Mar 2010, 19:38

@mosharu
Si eu folosesc peletele de la aqua (in bile)si sunt foarte multumit .
PS:ceva baboi la Balti,iazuri si ferme piscicole/Livada/pag2
cred ca aici(Livada)nu stiu dacai bine(nu le prea am cu astea)
Numai bine

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 04 Mar 2010, 22:18

iorgu scrie:@mosharu Te salut si te respect....O singura intrebare am si eu la tine : esti sigur ca numai la nade si momeli cu nume greu de pronuntat, se poate prinde peste de top?...
:)) Coane Iorgule, ia incearca sa pronunti ma-ma-li-ga. =))
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 04 Mar 2010, 23:02

Florentine te rog sa ma crezi ca nici in cele mai frumoase vise ale mele nu ma asteptam sa pronunti acest cuvant magic: ma-ma -li ga. Iti multumesc sincer pt. confirmarea acestei traditionala, vesnica si eficienta nada =D> .

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 06 Mar 2010, 03:04

Nu vreau sa lungesc off-topicul, asa ca uite AICI cat e de buna mamaliga si la ce ar mai putea folosi. ;)
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

mosharu
Veteran
Veteran

Mesaj de mosharu » 06 Mar 2010, 11:33

iorgu scrie:@mosharu Te salut si te respect. Esti una din cele 3 persoane care postati pe acest site, cu care nu as vrea si nu doresc sa intru in polemica. frate ai o personalitate beton. O singura intrebare am si eu la tine : esti sigur ca numai la nade si momeli cu nume greu de pronuntat, se poate prinde peste de top? Inca odata fac precizarea sincera ca nu urmaresc nici un substrat sau subminare a ta . Multumesc.
@Iorgule, intre noi doi niciodata nu va fi vreo polemica pt. ca nu avem de ce.
Insa ma ia inima, capu' si stomacu' :D cand postarile unui nene care, rubrica "prezentari" zica ca; pescuiesc de 1 an la crap, pana acum am pescuit la "ce vine" cu rama, viermi, bomba, 789 de carlige pe montura.....si acum daca si-a cumparat o galeata de pelete, posteaza si isi da cu parerea SI despre fisa tehica a peletelor; cata proteina, cenusa, grasimi contin etc.... Lasa-o in p---zda masii de treaba nene...pe forumuri in spatele unei tastaturi multi se dau zmei :)) :))
Pe mine nu ma intereseaza cata proteina contine peleta ca nu sunt nici inginer piscicol si nici alchimist :))
Dar in schimb, stiu ca o anumita peleta este buna pentru nadire si ma bazez pe ea ca imi aduce si tine crapul pe pat. atat.
Si DA Iorgule, sunt convins ca o nada de calitate este NET superioara mamaligii si a unui bob de porumb.
Cand iti intra crapul pe pat si da de bile facute bine nu mai pleaca de acolo pana nu papa tot. Ma refer aici la "prinzi mult si repede" ca la concurs.... ;)

@Florentin, sti bine ca si eu mai dau la mamaliga...facuta la ceaun pe balta :-$
Da' tot bila ie' sfanta #:-S
Cristian Surdu
mosharu carp fishing team

http://www.facebook.com/cristimosharu

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 06 Mar 2010, 12:55

@mhoshare in primul rand multumesc frumos pentru raspuns si pentru confirmarea parerilor mele. =D> In cealalta
situatie, datorita firii tale mai mult decat vulcanice, si avand o experienta peste media fata de ce se posteaza in topicul referitor la nada si momeli, este normal sa te consumi, : enervandu-te. Moshare ,daca acel exemplu de postare era singular sunt sigur ca dadeai ignor. Dar la tine cred ca s-a umplut paharul :-& Pe viitor te rog fii mai indulgent cu tine si sa ne auzim numai cu vesti bune, mai ales ca incepe sezonul. :-h
Te contactez telefonic ptr. reteta de porumb dipuit, folosita primavara. Nu stiu de ce dar am incredere in experienta ta ;)

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”