primavara in delta
Moderator: Sebastian
Re: primavara in delta
la cum arata dunarea si in general debitele si cotele raurilor din tara,plus prognoza meteo se pare ca totul se va stabiliza abia prin luna mai ,si atunci este prohibitie deci....cam pica primavara in delta{eventual pe canale, in japse}
- cosmin mihut
- Veteran
15 septembrie
- craparulsef
- Veteran
Nuuuu...! - imediat dupa prohibitie, sa pun si eu imagini cu salai grasosi de Dunare!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
cu salai faci deschiderea anul acesta?abia asteptam.fire intinse iti urez de pe acumacraparulsef scrie:Nuuuu...! - imediat dupa prohibitie, sa pun si eu imagini cu salai grasosi de Dunare!
- cosmin mihut
- Veteran
Si eu iti urez fire intinse d-le craparsef, matale cu ce dai dupa salai?Ma refer la scule, momeala etc.
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
- craparulsef
- Veteran
In general, pescuiesc din barca, anul acesta cu lanseta Black Bull HC Strong Spin 3,00M 40-120g - nu am gasit ceva mai convenabil la 3.00 m - mulineta Shimano Aero 6000 GTE, prima varianta (cu 2 lansete), sau lanseta Banax PF Jerk, 80-120g cu mulineta baitcasting Quantum. Prima varianta fir mono Shimano Tribal 0.30 a doua textil fluo Spider 0.12. In rest la viu de preferinta cu oblete in ambele cazuri ma misc pe fund relativ des, mai des in cel de al doilea caz ...timp in care execut acele miscari in dinti de ferstrau la intervale neregulate functie si de apetitul pestelui la momentul respectiv, pe stationare pestisorul miscandu-se natural, astfel ca am cele mai multe atacuri dupa o stationare relativ mica in timp cateva secunde 10-20, si in momentul in care incerc a schimba pozitia in zonele cu structuri imerse am primele tentative de atac sau chiar pe primii zeci de centimetri de evolutie dupa unul din aceste momente atacul decisiv. Zona are structuri de piatra cu multa scoica pitica pe ecestea, de asemeni este mult guvid mic prin preajma, peste cu care salaul este obisnuit, avem un stil facil cu care putem sa-i prindem dar salaul nu refuza nici obletele care si el se afla relativ in apropierea zonei dar pe ape mai mici. Adancimea la care evoluam momeala e de aproximativ 6-11m...dar despre asta am mai scris in alt topic...!cosmin mihut scrie:Si eu iti urez fire intinse d-le craparsef, matale cu ce dai dupa salai?Ma refer la scule, momeala etc.
- cosmin mihut
- Veteran
- craparulsef
- Veteran
Ref. echipament baitcasting - sunt la inceput de drum!
ce incepator frate,ca esti dotat la marele fix.singurele chestii care vad ca iti lipsesc[tinind cont ca dai si la stiuca]sunt poperele.nu ai incredere,nu ai incercat ?te asigur ca at cind stiuca si uneori somnul ,ataca la suprafata ai sanse mari.ale mele sunt super ciuruite, si de senzatie ce sa mai vorbesc,vezi tot atacul.idem si pt avat
scuze, nu am marit ,de prima data , a doua poza,verso.acum le am vazut.deci esti blindat
- cosmin mihut
- Veteran
Spune-mi,te rog si mie de unde ai procurat trusa? Si cat a costat.Super dotata.Sau matale ai ales fiecare piesa in parte?
MERCEDES S
Dl. Sebastian am o mare rugaminte ,,nu stiti si pentru mine un loc de pescuit la crap in delta,,sint un pescar incepator si nu prea cunosc locurile,eventual ma puteti lua cu dvs.cotizez la transport,,eu am bete de alun sa imi spuneti daca tin(vreau sa spun daca sint rezistente)
Va multumesc anticipat
Va multumesc anticipat
- craparulsef
- Veteran
Ales si triat bucata cu bucata! - ramas numai ce functioneaza bine...in rest am mai facut mici cadouri...ca de, mai primesc si eu la randu-mi!cosmin mihut scrie:Spune-mi,te rog si mie de unde ai procurat trusa? Si cat a costat.Super dotata.Sau matale ai ales fiecare piesa in parte?