da unde vrei sa yesi?ce te retine? acum lasand gluma la o parte ,eu zic sa vina primavara, cel putin ,ca pina la vara,ohooo,mai este mult.cosmin mihut scrie:FAIN,FAIN,FAIN,FAIN,ce sa mai zic,YES,YES,YES,adu Doamne odata vara.
bratul sf.gheorghe km48-49
Moderator: Sebastian
Re: bratul sf.gheorghe km48-49
- cosmin mihut
- Veteran
Ai dreptate,lasand gluma la o parte ,acum am treaba,trebuie sa plec .Sa ne auzim sanatosi.Pa
MERCEDES S
inca una de dor si promit ca nu mai fac
- cosmin mihut
- Veteran
lejer caci oricum nu am constiinta prea incarcata. este loc destul ...politia inca ma mai cauta
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
ce parca wc nu e fain? apropo e full de hiene pe malul opus, sa vezi noaptea cum urla zici ca esti in filme de groazacosmin mihut scrie:"malul opus" imi place.
- cosmin mihut
- Veteran
Hiene???,ce numesti tu hiene in Delta?Enotii,sau "haiducii" aia pe care i-ai amintit tu in posturile tale mai vechi.
MERCEDES S
chiar hiene,credema,bine nu alea din africa ce le vezi pe animal planet ci soi romanesc deci cu un semiton mai suscosmin mihut scrie:Hiene???,ce numesti tu hiene in Delta?Enotii,sau "haiducii" aia pe care i-ai amintit tu in posturile tale mai vechi.
acuma lasand gluma la o parte este vorba de sacali mai exact deSacalul auriu (Canis aureus).hiene sunt destule dar umbla in doua picioare si curenteaza
- Fişiere ataşate
-
- 764-329.jpg (18.28 KiB) Vizualizat de 2548 ori
- cosmin mihut
- Veteran
Aha.Si cum vin hienele acvatic sau terestru.Imi ziceau si mie niste amici ca au patit-o odata ,au ramas fara vreo 3 bete.Este vreo asezare pe langa locul asta al tau?Zic asezare ptr. ca nu poti numi nici macar satuc ,locurile pe unde salasluiesc.
MERCEDES S
in apropiere nu este nici o asezare.sacali nu am auzit decit pe malul opus dar este posibil sa fie si in zona mea, insa nu am grija lansetelor caci nu cred ca se hranesc cu carbon ,nailon sau metal doar in privinta hienelor cu doua picioare imi fac griji[vin noaptea acvatic vba ta ]cosmin mihut scrie:Aha.Si cum vin hienele acvatic sau terestru.Imi ziceau si mie niste amici ca au patit-o odata ,au ramas fara vreo 3 bete.Este vreo asezare pe langa locul asta al tau?Zic asezare ptr. ca nu poti numi nici macar satuc ,locurile pe unde salasluiesc.
- cosmin mihut
- Veteran
Neata,sebastian,cum este vremea la B.M.?Mai ninge la voi?Sau a venit primavara.
MERCEDES S
este frig,primavara este departe,mult prea departe.