bratul sf.gheorghe km48-49

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Sebastian
site team
site team

Re: bratul sf.gheorghe km48-49

Mesaj de Sebastian » 02 Mar 2010, 14:00

cosmin mihut scrie:Si sa stii sebastian ca si mie imi place la somn dar inca nu mi-am pus ambitia pe el,dar am s-o fac anul asta ,mai cu un sfat de la tine sper sa am captura pe care o astept de ani de zile.Malul inalt si abrupt,apa adanca astai locul care il caut eu. ;)
sanse o sa ai sal prinzi ,important este sa puna gura ,sa iti faci si sa iti amplasezi montura corect,spun acestea pt ca bratul sf.gheorghe este conform parerilor unanime ,cel mai bun pt pescuitul la somn.o sa vina si pervesul ala mare nu iti face griji ,important este ca tu sa fii pregatit si sa il meriti ;)

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 02 Mar 2010, 14:09

Eu cred ca il merit pentru ca il caut de mult.De pregatit iti garantez ca voi fii pregatit,numai sa puna botu parsivul.
MERCEDES S

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 02 Mar 2010, 14:26

Multumesc prietene.Sa ne auzim sanatosi.PA
MERCEDES S

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 03 Mar 2010, 08:19

cosmin mihut scrie:Eu cred ca il merit pentru ca il caut de mult.De pregatit iti garantez ca voi fii pregatit,numai sa puna botu parsivul.
nu am contestat ca nu meriti sau ca nu esti pregatit,dar credema nu stiu daca e intimplare ,coincidenta ,tabu ,mit sau o tara prescrisa aprioric genei noastre de vinatori[pescari]dar sa stii ca numai dupa un anumit nr de ani de batut delta,si de experiente pe dunare , monstrul se va arata.mie asa mi sa spus si inclin sa cred ca este adevarat,pt ca nu am auzit pe nimeni sa prinda monstrii in delta de la prima iesire in delta sau de la primele experiente deltaice,si daca exista astfel de cazuri ,ele sunt doar exceptiile care intaresc regula ;)

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 03 Mar 2010, 10:18

din seria DOR.si uite iarasi ninge afara :-<
Fişiere ataşate
poza obligatorie pt orice deltas
poza obligatorie pt orice deltas
din tabara
din tabara
loc de avat
loc de avat
golf
golf
loc de salau
loc de salau

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 03 Mar 2010, 10:24

Prima mea iesire in Delta afost in anul 1996 luna octombrie,nu o sa uit niciodata,a fost mirific ,ceva ce m-a marcat pentru totdeauna,stii si tu dragoste la prima vedere.Am avut o trupa de 10 pescari din Medias cu,care mergeam regulat an de an in luna octombrie la stiuca in special ,plecam cu un ponton plutitor de la Nufaru opream pe bratul Sf.Ghe in apropiere de lacul Taranova,si Gorgostel.De pe brat plecam pe un canal cu salupa care remorca pontonul ,dupa care erau remorcate 3 barci cu vasle din care pescuiam(blincaream) pe lacuri. De atunci merg regulat in Delta,iar din anul 2000,de cel puti de 3 ori pe an ,iunie, sfarsit de august inceput de septembrie si sfarsit de octombrie la crap,dar ti-am zis si somnul ma intereseaza,nu ca nu am avut capturi ,dar nici una memorabila, iar cand mi se da ocazia(ti-am zis meseria )nu ratez si a patra iesire.Deci Sebastian eu am cam bintuit prin DELTA.Ce ma ambitionat vizavi de somn ,am mai zis eu a fost anul trecut in iunie cand am avut unul in carlig ,care a rupt firul de 60 de la trabucco.Pentru acest "animal" vreau sa fiu foarte pregatit,daca nu care cumva electricienii au actionat si pe acolo [-x .Sa ne auzim sanatosi.PA
MERCEDES S

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 03 Mar 2010, 10:33

Si iarasi zic faine poze, frumos loc.Eu unu drept sa-ti zic as incerca malul celalalt in padure .De malul celalalt ce zici nu ai incercat si acolo?
MERCEDES S

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 03 Mar 2010, 11:01

cosmin mihut scrie:Si iarasi zic faine poze, frumos loc.Eu unu drept sa-ti zic as incerca malul celalalt in padure .De malul celalalt ce zici nu ai incercat si acolo?
nu,nu am incercat,in primul rind nu este loc de campare ,e o padure deasa si vegetatie idem,asta in primul rind.nu ai acces la canal numai daca ai barca la disp si treci bratul,ceea ce este cam incomod.malul este vizitat de cei cu plasele si cu sirurile de cirlige deci de braconieri.si in fond de ce m as mai muta daca am rezultate bune pe locul meu si sunt super multumit de el.pe ala de ti a rupt saizeciul o sa l prinzi nu iti face probleme totul este sa ai rabdare si sa nu il fi prins electricieni vba ta.ps arunca 60 trabuco si baga textil ,parerea mea,atunci esti clar pregatit ;)

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 03 Mar 2010, 11:22

Asa o sa fac .Mersi.Eu am o barca pneumatica pe care o folosesc intotdeauna la tatonarea malului opus,este de 3 persoane care pot sta lejer in ea ,cu vasle ,foarte eficienta,pentru pescuit din barca.Eu din fire sunt cam curios,si chiar daca ma multumeste locul in care pescuiesc,nu ratez sa bintui malul opus cu barca. :-? Bineinteles in acele perioade din zii cand nu este activitate de pe mal.
MERCEDES S

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 03 Mar 2010, 12:20

cosmin mihut scrie:Asa o sa fac .Mersi.Eu am o barca pneumatica pe care o folosesc intotdeauna la tatonarea malului opus,este de 3 persoane care pot sta lejer in ea ,cu vasle ,foarte eficienta,pentru pescuit din barca.
sunt un tip prea comod si cu tabieturi de mos sa ma mai apuc sa vaslesc dealatul dunarii si in plus ce faci daca vine un vapor sau o barja?accelerezi la visle :D acuma si tu pe undeva ai dreptate ca stii vba aia tot timpul pe malul opus este mai bine :)) sau ceva de genu azi nu merge dar ieri,ieri sa prins bine ;) .sa mai car si barca dupa mine iarasi e cam aiurea si nu prea mai am loc in masina, dar nu neg ca o barca mai serioasa mar ajuta mult daca agat ceva peste 25kg si mai ales daca a apucat sa se bage sub prag sau in vegetatie submersa.da pina la urma asta este tot farmecul la pescuit si in special in delta ,mai prinzi ,mai scapi , se mai rupe , mai injuri, mai fumezi o tigara dintr un fum, mai bei doua trei paharele de palinca asa la foc automat etc samd,intelegi ce vreau sa spun ;)

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 03 Mar 2010, 12:23

hai noroc
Fişiere ataşate
cin cin
cin cin

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 03 Mar 2010, 12:34

Sa stii ca dau bine la vasle,si cand fac asta sunt atent ,nu mi sa intamplat niciodata sa treca vreo barja dar vba.ta nu stii niciodata Doamne fereste .Iar cele 3-4 stampale de rachiu dupa ,si tigara la fel cade foarte bine pe mal, L-) stand relaxat pe scaun.
MERCEDES S

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 03 Mar 2010, 12:36

Asta-i deja prea de tot.Noroc
MERCEDES S

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 03 Mar 2010, 12:49

cosmin mihut scrie:Asta-i deja prea de tot.Noroc
si inca nu este tot :D :D sa vezi ce urmeaza,dupa ce trece postul si incepe pescuitul .atunci sa vezi inspiratie si voie buna la scris.
Fişiere ataşate
demidulce
demidulce

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 03 Mar 2010, 13:04

FAIN,FAIN,FAIN,FAIN,ce sa mai zic,YES,YES,YES,adu Doamne odata vara.
MERCEDES S

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”