permis 2010
- marupescaru
- utilizator
permis 2010
in satu mare a ramas aceeasi taxa ca in 2009 adica 65 ron.
Re: permis 2010
In jud Timis o asociatie incaseaza 60 lei,o a doua 80 lei din care 30 lei sunt pt permisul anpa .
in Brasov "taxa" la ajvps-ul de pe strada Balcescu este 80 ron din care 30 ron la ANPA iar 50 ron aperitiv ,ciorba felul 2 si desert .
- Allen Besnovich
- Veteran
In Craiova este 60 lei, sau 80 sau 100 depinde la ce asociatie il faci.
C.S. OLTENIA FISHING
In Arad,viza permisului pe anul 2010 este de 80ron la ''DIANA-TURNU'',70ron la AJVPS respectiv 55ron la AJPS,din care 30ron taxa permis ANPA.
Stie cineva daca s-au tiparit permisele ANPA?
- Butaru Gabriel
- Veteran
Deocamdata nu s-au tiparit din lipsa de tusviorix scrie:Stie cineva daca s-au tiparit permisele ANPA?
Tica si Tache aveau o pravalie care se chema GAURICA.
Merge Bula si il intreaba pe Tica:
-Aveti tus?
Tica ii zice ca are dar nu poate sa vinda fara fratele sau Tache.
A doua zi,iar vine Bula,si intreaba:
-Aveti tus?
Tache ii zice ca are dar nu poate sa vinda fara fratele sau Tica.
A treia zi,din nou:
-Aveti tus?
(erau amindoi)
-Nu.
Iese Bula nervos din pravalie si zise in gand:"Cand fu Tica nu fu Tache.Cand fu Tache nu fu Tica.Cand fu Tache si cu Tica nu fu tus la GAURICA."
Multam de raspuns!!! Probabil ca trebuie sa mai stranga ceva taxe (este calimara mere si scumpa. O sa intram in posesia lor dupa prohibitie probabil (prohibitia 2011). Fire intinse!!!
- Allen Besnovich
- Veteran
Cand am fost eu sa ma interesez, mi-a zis persoana de acolo ca, permisele inca nu s-au tiparit (avea unele pe 2009 si mi-a aratat cum sunt alea) si ca asteapta sa-l contacteze si mi-a zis ca sa revin saptamana viitoare - care a si trecut defapt - caci s-ar putea sa vina permisele.
Insa, mare atentie, mi-a zis ca daca vreau sa merg la pescuit el imi poate da carnetul de membru si o chitanta care sa demonstreze ca eu am platit taxa pe 2010
Am zis ca prefer sa mai astept putin pt ca oricum este vremea nasoala si nu o sa merg la pescuit. Desi am auzit ca pe frigul asta, crapul tot mananca... si mai ales "aia batrani" .
Fire intinse, sper sa apara cat mai curand permisele!!!
Insa, mare atentie, mi-a zis ca daca vreau sa merg la pescuit el imi poate da carnetul de membru si o chitanta care sa demonstreze ca eu am platit taxa pe 2010
Am zis ca prefer sa mai astept putin pt ca oricum este vremea nasoala si nu o sa merg la pescuit. Desi am auzit ca pe frigul asta, crapul tot mananca... si mai ales "aia batrani" .
Fire intinse, sper sa apara cat mai curand permisele!!!
C.S. OLTENIA FISHING
- stefan_kwr
- Veteran
Am si eu o intrebare: Cat este valabila viza la un permis de pescuit la ajvps???
De ex: am vizat permisul anul trecut in luna mai, mai este valabil anul acesta pana in luna mai, cu o zi mai putin, sau a fost valabil doar pana la sfarsitul anului trecut???
va multumesc...
De ex: am vizat permisul anul trecut in luna mai, mai este valabil anul acesta pana in luna mai, cu o zi mai putin, sau a fost valabil doar pana la sfarsitul anului trecut???
va multumesc...
Nici vorba de asa ceva,permisele au valabilitate doar pe anul in curs.Poti sa-l scoti si-n 30 dec. si este valabil pana in 31.stefan_kwr scrie:Am si eu o intrebare: Cat este valabila viza la un permis de pescuit la ajvps???
va multumesc..
- stefan_kwr
- Veteran
Ok, ms mult nu stiu de ce mai trec pe el atunci, valabil 1 an...doru scrie: Nici vorba de asa ceva,permisele au valabilitate doar pe anul in curs.Poti sa-l scoti si-n 30 dec. si este valabil pana in 31.
- Allen Besnovich
- Veteran
Pai dar scrie mare si anul pe care e valabil
Uite o pagina din AVP in care scria despre asta:
Uite o pagina din AVP in care scria despre asta:
C.S. OLTENIA FISHING
...se vorbeste "prin targ" ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare , avem toate sansele sa apara permisele.
...concurenta intre asociatii si-a spus cuvantul pana la urma, in sensul ca sunt asociatii care sunt dispuse sa ofere permise contra valorii de 50 lei ...30 lei contravaloarea permisului si 20 lei cotizatia de membru al asociatiei.
...la acest pret se poate pescuii doar pe apele publice.
...concurenta intre asociatii si-a spus cuvantul pana la urma, in sensul ca sunt asociatii care sunt dispuse sa ofere permise contra valorii de 50 lei ...30 lei contravaloarea permisului si 20 lei cotizatia de membru al asociatiei.
...la acest pret se poate pescuii doar pe apele publice.
GO FOR SPINNING ! ! !
- Allen Besnovich
- Veteran
Pai pe apele private, n-ai voie sa pescuiesti indiferent ce tip de permis ai.
C.S. OLTENIA FISHING