S-A DEZGHETAT MOARA VLASIEI 2
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- vitorio mv2
- Veteran
S-A DEZGHETAT MOARA VLASIEI 2
Administratorul baltii Moara Vlasiei 2,anunta pescarii care doresc sa pescuiasca pe aceasta balta,ca balta va fi deschisa pescuitului, vineri 05 03 2010! Va urez "fire intinse"la maxim,oriunde pescuiti!
Re: S-A DEZGHETAT MOARA VLASIEI 2
super ce vesti interesante.
acum sa fim seriosi, probabilitatea ca tu sa fi un reprezentant al domnului Petcu este de 1 la 1.000.000.
mie docamdata mi se pare o gluma, domnul Petcu sigur anunta personal deschiderea sezonului, deci mare atentie
MOARA VLASIEI E INGHETATA TUN DUPA CUM SE OBSERVA >>>>>>
http://www.infopescar.tv/forum/concursu ... 7-120.html
acum sa fim seriosi, probabilitatea ca tu sa fi un reprezentant al domnului Petcu este de 1 la 1.000.000.
mie docamdata mi se pare o gluma, domnul Petcu sigur anunta personal deschiderea sezonului, deci mare atentie
MOARA VLASIEI E INGHETATA TUN DUPA CUM SE OBSERVA >>>>>>
http://www.infopescar.tv/forum/concursu ... 7-120.html
Tel0762.865.274
- Trofim Cristian
- senior
Esti prost informat....balta MV2 s-a dezghetat in totalitate
C.S Green Lake
a fost bine informat ..dar a trecut o saptamana aproape de cand au fost facute acele pozeTrofim Cristian scrie:Esti prost informat....balta MV2 s-a dezghetat in totalitate
- IULIAN C
- carpZone team
Pe alt site,Victor petcu anunta acelasi lucru,oficial....si nu minte,n-ar avea niciun interes!
Asadar...e pe bune...daca tine CEL DE SUS vremea asa,in incalzire cum se anunta....fugim cu totii la magazia cu scule sa le scoatem!
Asadar...e pe bune...daca tine CEL DE SUS vremea asa,in incalzire cum se anunta....fugim cu totii la magazia cu scule sa le scoatem!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- Trofim Cristian
- senior
Te bagi aiurea....postarea lu vitoriomv2 a fost facuta azi....nu acum o saptamana.....ia analizeaza putin si ai sa vezi ca am dreptateCosti P scrie:a fost bine informat ..dar a trecut o saptamana aproape de cand au fost facute acele pozeTrofim Cristian scrie:Esti prost informat....balta MV2 s-a dezghetat in totalitate
C.S Green Lake
- vitorio mv2
- Veteran
Pentru cei care nu stiu,pe acest site mi-am deschis un cont nou! Petcu Victor = vitorio mv2!
Trofim Cristian scrie:Te bagi aiurea....postarea lu vitoriomv2 a fost facuta azi....nu acum o saptamana.....ia analizeaza putin si ai sa vezi ca am dreptateCosti P scrie:a fost bine informat ..dar a trecut o saptamana aproape de cand au fost facute acele pozeTrofim Cristian scrie:Esti prost informat....balta MV2 s-a dezghetat in totalitate
Stimate Domn Trofim !!
Lary facea referire la topicul acesta : http://www.infopescar.tv/forum/concursu ... 7-120.html ...si cum pozele erau facute in data de 24.02.10...de aici a venit si completarea mea...nu faceam referire la postarea D-lui Petcu !
deci : am analizat si am inteles : aiurea ati inteles Dvs.
Eu am vazut pozele facute in urma cu 3 zile de la anunt, stiam ca domnul Petcu va anunta adunarea da nu ma asteptam sa o faca pe un nou cont, sub un alt nume.
ne vedem pe balta, voi fi prinu care prinde un crap pe moara anul asta
ne vedem pe balta, voi fi prinu care prinde un crap pe moara anul asta
Tel0762.865.274
-
- Veteran
Deci pana la urma pescuim pe MV dupa data 5 martie sau nu
daca e vremea buna,de ce nu?Dl. Victor a dat startul..
- Trofim Cristian
- senior
din pacate se anunta vreme nasoala,la sfarsit de saptamana...iar vine frigul..
-
- Veteran
Poate sa si ninga sambata tot fac o iesire pe MV .
- Trofim Cristian
- senior
Pana vineri nici o sansa cu balta....azi am fost o fuga pe acolo...e dezghetata complet....crapul sarea pe mijloc si am aruncat cateva bile cu cobra ca sa ma dezmortesc
C.S Green Lake