Husa lansete
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- florentinn
- membru activ
Husa lansete
Vand husa de lansete de 3.60 de trei lansete .Incap trei lansete cu mulinete si trei fara mulinete cu buzunare pe lateral pt mincog sau umbrela.pretul este de 100ron
- florentinn
- membru activ
Re: Husa lansete
Mai am si 2 lansete mirror de 360 si 2 de 390 de 3.5 lbs si un sert cosmos de 360 .Pretul este de 70 ron bucata
Incap lansete de 3.60 din 2 sau din 3 tronsoane ?
Ma intereseaza daca incap lansete din 3 tronsoane , pentru ca daca este conceputa pentru cele din 2 tronsoane , este prea mare pentru mine .
Ma intereseaza daca incap lansete din 3 tronsoane , pentru ca daca este conceputa pentru cele din 2 tronsoane , este prea mare pentru mine .
- florentinn
- membru activ
da incap eu am bagat si 2 lansete intrun locas
Mar interesa cele 2 lansete mirror de 3,60 da-mi detali pe MP
mai sunt valabile lansetele de 3,60 

mai este husa?
citeste cu atentie, schimbi cu ceva de aici?
http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/2-2-t4520.html
citeste cu atentie, schimbi cu ceva de aici?
http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/2-2-t4520.html
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
- florentinn
- membru activ
Baieti ma scuzati ca nu am raspuns dar nu prea stau pe net .sunatima daca va intereseaza ceva la nr asta 0769660816 ANUNTUL ESTE VALABIL NU AM VANDUT NIMIC
- florentinn
- membru activ
am vandut tot